Pantone peltilaatikko työkalupakkina

Löysin Primaveran myymälästä tämän hauskan Pantonen tuotesarjaan kuuluvan peltilaatikon ja sain idean hyödyntää sitä työkalupakkinani. 🙂 Työkaluja omistan sen verran vähän, että vasaraa ja porakonetta lukuunottamatta ne mahtuvat kaikki tähän 22x30x11cm kokoiseen lootaan.

IMG_2817.jpg

IMG_2818.jpg

IMG_2820.jpg

Miehen työkalut mahtuvat varastoon ja naisen työkalut mahtuvat pieneen peltilaatikkoon, hihiii. 😀 

c8a19d31dda97905be2216357080bfde_f5984.j

storagecupspantone.jpg

chairpantone.jpg

xmaxpantone.jpg

Pantonen tuotesarjaan kuuluu vaikka mitä kaikkea – on laatikoita, astioita, lakanoita, teknisiä oheislaitteita, koristeita, koulutarvikkeita sekä vaatteitakin. Oma suosikkini on ehdottomasti tämä peltilaatikko kaikissa väreissään sekä keltainen taittotuoli, joka sopisi kivasti tytön huoneeseen värinsäkin puolesta. Tuolissa on pehmustettu istuinosa, joten sitä voisi hyödyntää koululaistuolina kun se aika joskus koittaa. 😀

Touhukasta torstaita kaikille! 🙂

(Tuotekuvat: pantone.com)

3 kommenttia “Pantone peltilaatikko työkalupakkina

  1. Voi ei miten söpö! Mun työkalut ja -koneet vaativat pari hyllyä kaapista ja ison työkalupakin. 😀 Juuri katselin Lidlissä ihanaa viimeistelynaulainta. Ihana kun sais samanlaisen pajan kuin Strömsössä.

    1. Acca: Oma tuunailupaja olisi kyllä kiva, itsekin tykkäisin mutta tämä kerrostaloasuminen torppaa kyllä pajaunelmani ihan kokonaan. 🙂 Työkaluja on minulla tosi vähän, mutta olen oppinut pärjäämään niillä ja keksimään keinoja korjailuun ja ruuvailuun esim pinseteistä ja kynsisaksista. 🙂 Vaikeimman kautta aina on mentävä näköjään, hihii. 😀

    2. Kaikki keinot myös täällä on käytössä. Mm. valkeiden seinien pienten skupujen korjailuun toimistoissa käytettävä korjauslakka/tussi on vallan omiaan. Ja juuri toissapäivänä laitoin auton roiskeläpän kyproc-seiniin tarkoitetulla ruuviankkurilla kiinni. 😀 Jesari taas on pelastanut mm. rahan päällisen alapäärmeen teossa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *