Banneripuuhastelua ja valintaongelmaa

Intouduin puuhastelemaan kevätbanneria suosikkikuvistani ja nyt on vaikea valikoida minkä näistä vaihdan blogini banneriksi. Bannerini on tarkoitus tuoda osviittaa siitä mitä blogini pitää sisällään, eli sisustustusta ja naisellista hömppää. 🙂 Minusta on itsestäni lukijana kiva saada selkeä mielikuva blogin tyylilajista jo heti ensivilkaisulla ja vaikka kuvat ovat pieniä, näkee niistä kuitenkin riittävän selkeästi blogin aihealueet ja tyyliin. 

bannerikuva2102.jpg

Luulen että saatan kallistua tähän ensimmäiseen vaihtoehtoon, koska siinä on minusta aika ihana harmonia kuvien asettelun ja värityksen osalta. Tykkään siitä, että blogini “logo” on vasemmassa alareunassa, siinä se toimii minusta parhaiten. Kuvat on jaoteltu värien mukaan ja yleissilmäiltynä se on sopivan selkeä ja sopivan mielenkiintoinen saman aikaisesti. 

okvbanneri2102.jpg

Kakkosvaihtoehdon banneri on minusta ehkä näistä huonoin, johtuen tuosta blogi-logoni pienestä kokoluokasta. Se katoaa tuonne muiden kuvien joukkoon ja oma huomioni kiinnittyy eniten mustiin ballerinoihin, jotka eivät kuitenkaan edusta blogini pääteemaa eli sisustusta. Hylätään siis ainakin tämä jo heti kättelyssä. 🙂

blogibanneri2102.jpg

Kolmas vaihtoehto on näistä sekavimman näköinen, mutta tässäkin on jokin juju miksi oma silmäni pitää tästä. En vaan oikein tiedä mikä se on. 😀 Saattaa olla mittasuhteet, jotka ovat selvästi erilaiset kuin muissa vaihtoehdoissa. 🙂

banneriokv2102.jpg

Neljäs ja viimeinen vaihtoehto on rauhallinen sekä selkeä, mutta onko jo liiankin tylsä ja tavanomainen? Logo näyttää hyvältä keskitettynä ja tämä on minusta ehkä toisiksi paras vaihtoehto. 

Jos sinulla on jonkinlaista mielipidettä minulle avukseni antaa, niin laitahan tulemaan risujen ja ruusujen kanssa. 🙂

EDIT! Banneriksi tulikin nyt sitten ihan jotain muuta. 🙂 Näin se naisen mieli ehtii vaihtumaan ja päädyinkin tuunailemaan vähäeleisemmän kevätbannerin, jossa vain muutama raikas kuva. Uskon että bannerista syntyvä mielikuva vastaa aika hyvin sitä mitä blogini tarjoaa lukijoille – valkoisuutta, skandinaavisia vaikutteita, raikkautta ja hieman naisellisia juttuja joukkoon ripoteltuna. 🙂 

OmaKotiValkoinenCollage.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Banneripuuhastelua ja valintaongelmaa

  1. valentina: Niin olivat. 🙂 Toka oli kaikista huonoin. Päädyin ystävän avustuksella kokeilemaan bannerin tekoa Picmonkeyllä ja päädyinkin sitten lopulta ihan uuteen vaihtoehtoon. 🙂

 1. Kaikkihan nuo ovat aivan ihania, mutta ehkä lempparini on tuo viimeinen. Siinä on minusta kuten sanoit kivan rauhallinen tunnelma ja blogin nimi pomppaa tuosta keskeltä heti silmiin, samoin tuo ihanainen Bojesenin(?) elefantti. Norsusta voisi minun puolestani olla vaikka isompikin kuva, kun se on jotenkin niin symppis, hihi. 😀

  1. Niina: Bojensenin ronsu on niin söpö ja kuvaa hyvin blogianikin minusta. 😀 Halusin sen ihan ehdottomasti mukaan bannerikuvaan. 🙂

 2. Liikaa kuvia kaikissa, ei ole kovin selkeitä mikään. Nyt jos esimerkiksi mietin mitä niissä kuvissa oli niin…. Eli ei todella jää mieleen :/

  1. Jenni: Taidat olla oikeassa vaikka tykkään kyllä jokaisesta. 🙂 Huomasin asian itsekin ja kun ystävän vinkistä menin kokeilemaan Picmonkeyn kollaasiohjelmaa, päädyiin minimalistisempaan ja selkeämpään kuvamäärään. 🙂

 3. Moikka! <br />
  Pakko sanoa mutta &quot;inhoan&quot; tota mustaa palloa jossa blogisi nimi lukee 😀 <br />
  Jouduin lukemaan ja varmistamaan moneen kertaan että olen oikeassa blogissa, sillä tuo musta pallo mielestäni ei sovi yhtään tämän ihanan blogin tunnelmaan tai kuvaan joka minusta blogi luo 🙂 En osaa selittää paremmin, mutta jotenkin on tunne että se ei kuulu tuohon ta jos se pallo olisi esim. harmaa niin se ei olisi niin häiritsevä 🙂 <br />
  Ja tämän kommentin ei ole missään nimessä loukata, vaan ilmoitin hyvätahtoisesti mielipiteeni 🙂

  1. Iittala-fani: Pallo-logosta on olemassa myös harmaa vedos, mutta se oli kovin huomaamaton kuvien kanssa yhdistettynä ja hukkui taustaansa. Muita värejä en oikein osaa blogibannerissani edes ajatella, koska kotikin on melko valkoinen, jossa ei värejä ihan hirmupaljoa oikein koskaan ole. Tähän mustavalkoiseen päädyin ihan selkeyden ja yksinkertaisuuden vuoksi. Halusin että blogilla olisi logo, jota voin hyödyntää myös muualla, kuten sipalkin seurantanappuloissa ja myöhemmin kenties muuallakin.<br />
   <br />
   Mielipiteen saa aina kertoa, vaikka se olisikin toisenlainen kuin omani. Ei siis huolta, en loukkaantunu. 🙂 &hearts;

  2. Oletko kokeillut kirjoittaa toisella fontilla blogin nimeä mustaan palloon jolloin itse pallo ei hyppäisi niin paljoa silmille ja ole erisarjaa kuvien kanssa? 🙂

 4. Kauniita kaikki, mutta paras tuo, minkä joukon jatkoksi tuunasit! 🙂 Se on kaunis ja selkeä, ja muutenkin kokonaisuutena nätti – sopii blogiisi erinomaisesti 🙂

  1. Anna-Maria: Olen itsekin tyytyväinen kuvien määrään sekä niiden valintaan. Sopivasti sekä sisustusta että muuta sisältöä ja ainakin nyt kevät-kesäajaksi se riittävän raikas ja vihreä. 🙂 Kiitokset! &hearts;

 5. Uusi banneri on hieno:). Tuo blogin nimi, &quot;logo&quot; on muuten sivusta katsottuna kuin piste ii:n päälle:).

  1. Lulus: Itsekin tykkään bannerista ja varsinkin tuosta &quot;logosta&quot;. 🙂 Banneria on nyt helppo muokata vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan kuvilla ja tuo logo on sitten se, joka toimii kiintopisteenä ja tunnisteena jatkossakin, vaikka kuvat vaihtuvat. 🙂

 6. Tosi selkeä ja kaunis tuo, mihin lopulta päädyit, vaikka iso työ varmasti oli kokeilubannereissa. :)<br />
  Kivaa viikonloppua! &hearts;

  1. Jenni: Aikamoinen sääsätäminen oli kyllä bannereiden kanssa kuvia ja järjestyksiä vaihdellen. 🙂 Mutta tulipahan tehtyä ja viimeinen versio on selkeytensä vuoksi minustakin paras. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *