Stockmannin viikonloppuetu – kaikki kodintuotteet -20%

Tätä tarjousta olen odottanut piiiitkään. 🙂 Stockmannilla* on nimittäin viikonlopun mittainen kampanja verkkokaupan kodinosaston tuotteista, joista kanta-asiakkaat saavat -20% alea. Alennus koskee kaikkia kodinosaston alavalikoita huonekaluista piensisustukseen ja tekstiileistä valaisimiin… unohtamatta astioita, keittiövälineitä ja kylpyhuonetarvikkeita.  🙂

stockmann3.jpg

Artekin 153A ritiläpenkki* on keikkunut ostoslistallani jo kohta vuoden, mutta olen pihdannut ostoksen tekoa alennusprosenttien toivossa. Nyt ei tartte enää odotella kuin postipaketin saapumista, sillä -20% alennuksen ansiosta yksi häntäpäähän roikkumaan jääneistä sisustushaaveistani on toteutunut. 🙂 Penkki tulee eteiseen ikkunan edustalle ja penkin alle ajattelin keväämällä lisätä valkoiset neliskanttiset säilytyskorit, joissa voi säilyttää sateenvarjoa ja sandaaleja. 🙂 Hay Loop -naulakko* meiltä jo löytyykin, mutta eteiseen sopisi penkin seuraksi niitä toinenkin mokoma. Muuta en kuitenkaan tällä kertaa raaskinut tilata, kuin ritiläpenkin. 🙂

stockmann2.jpg

Tekstiilipuoleltä löytyy vaikka millaisia uusia ihanuuksia, mutta vannoutuneena pellavafanina poimin postaukseeni J.F by Finlaysonin Emilie-pussilakanat* sekä omassakin ikkunassa roikkuvan Villa Stockmannin pellavaverhon*, joita on tullut taas tauon jälkeen uusi erä myyntiin. 🙂

stockmann1.jpg

Jos olisin rahoissani, olisin ostanut Artekin ritiläpenkin lisäksi myös Georg Jensenin messinkisen Ilse-kynttilänjalan*, Artekin valko-messinkisen A331 -mehiläispesävalaisimen* sekä Balmuirin pehmeän valkoisen torkkupeiton*, jota onkin tullut hypisteltyä kymmeniä kertoja.

stockmann6.jpg

Artekin A440-valaisin* on ajaton klassikko sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä se ei viittaa mihinkään tiettyyn aikakauteen tai ajanjaksoon. Monien ihanien valaisimien vuoksi toivon välillä, että huoneita ja neliöitä olisi enemmän. Haluaisin nimittäin omistaa noin 16 erilaista lempparivalaisintani, mutta kolmion kokoiseen kotiin ei saa valitettavasti mahtumaan kuin muutaman hassun. 😀

Villa Stockmannin silkkipäiväpeitosta* teille postasinkin tuossa jokunen hetki sitten vinkkipostauksen muodossa. Sitäkin on tullut uusi erä myyntiin, kuten silkkiverhoja ja pellavaverhojakin.

Valaisin Grönlundin iso ja näyttävä Memphis-valaisin* on samaa sarjaa kuin meidän olohuoneessa olevat korkeamman malliset New Yorkit. Kangasverhoiltu varjostin päästää valon kauniisti läpi ja tämä on omiaan makuuhuoneissa ja oleskelutiloissa. <3 Kumpa olisi enemmän niitä huoneita ja valaisinpaikkoja… 🙂

stockmann5.jpg

Pientä kivaa on piensisustuspuoli pullollaan, kuten aina. Iittalan Nappulat* ja Holmegaardin lyhdyt* ovat omia lemppareitani. 

stockmann4.jpg

Artekin Kanto*, Hayn AAC 22-tuoli*, sekä siro String Pocket -seinähylly* meiltä löytyykin jo valkopainotteisessa värityksessä. Myös koivun ja valkoisen yhdistelmä on kalusteissa kaunis ja olen alkanutkin tammen lisäksi lämpenemään myös sitä vaaleammille puunsävyille. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-21%20koht

Stockmannin verkkokaupan kodinosaston -20% kanta-asiakasetu on voimassa koko viikonlopun (21.2.-23.2.2014) ajan. Valikoimaa pääset selaamaan TÄÄLTÄ!*

Nyt kolmas ja viimeinen kuppi aamukahvia pikaisesti kitusiin, jotta päivä lähtee kunnolla käyntiin täydennettyjen kofeiinivarastojen turvin. 😀 

Pirtsakkaa perjantaita kaikille!

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkattu *-merkillä)

9 kommenttia “Stockmannin viikonloppuetu – kaikki kodintuotteet -20%

 1. Kiitos Stocka-vinkistä (taitaa kyllä tulla kalliiksi). Meilläkin on aiemmin ollut ritiläpenkki neliökori -setti eteisessä. Ihan kivan näköinen, mutta laiska siivooja arvostaa sitä, että on mahdollisimman vähän irtonaisia kalusteita lattialla… Itse siirtelen juuri valkoisia Artek kalusteita varaston puolelle ja otan sieltä tilalle muutaman koivunvärisen. Aikansa kutakin, vaihtelu virkistää, Artekiin voi onneksi palata aina uudestaan ja uudestaan. Ja vielä &quot;mehiläispesästä&quot;, voin lämpimästi suositella juuri tuota kollaasissasi esiintynyttä messinkireunamallia, siinä on paljon kauniimpi valo kuin koko valkoisessa tai kromireunuksisessa. Meiltä löytyy niitä pari ja on paras valaisinhankintani ikinä!

  1. Kotirouva: Hihii, itselläni ei humpuukitilini tilanne antanut nyt yhtään enempää myöten ennen seuraavaa palkkapäivää, joten ostokseni jäi ritiläpenkkiin ja aikaisemmin ostettuun Vakka-laatikkoon. Tuo mehiläispesä olisi niin ihana saada omaan kotiin ja villeissä haaveissani unelmoin siitä että olohuoneessa roikkuisi niitä kaksin kappalein. Ehkä vielä joskus… on hyvä että on niitä unelmiakin olemassa. :)<br />
   <br />
   Artekin kalusteet on monikäyttöisiä ja vaihtelu virkistää aina. Koivun sävyyn olen itsekin ihastunut ihan viime viikkoina, se on valkoisen kanssa yhdistettynä niin raikas ja skandinaavinen. &hearts;

 2. Hei tarvisin erittäin pikaista apuasi! Noista pappelinan matoista, onko ne valkoisia vai taittaako sävy enemmän kermanvalkoiseen? Käsittääkseni sinulla on pappelinan mattoja? Olen tilaamassa netistä sellaisen ja tarvitsisin apuasi 🙂

  1. Hymy: Minun valkoiset Pappelina Svea-mattoni ovat nimeltään White (joskus nimi on metallic white). Minusta se on riittävän valkoinen ja se on valkoisempi kuin Bestå-kaappi, Lack-hylly, nahkasohvamme… Hayn Tray pöytä on ihan millin verran puhtaamman valkoinen kuin Svea White-matot, mutta eroa ei huomaa kuin ollessa nenä kiinni lattiassa jossa maton päällä on Tray-pöytä. 🙂 Voit siis huoletta ostaa valkoisen Pappelina Svean, muista Pappelinan mattomalleista en osaa sanoa koska meillä on vain Sveaa kotona. 🙂

  2. Hymy: ja Champagne on se toinen valkoisen sävy Svea matoissa, se on luonnonvalkoinen ja kermainen joten sitä älä osta. 🙂

  3. oi, kiitos paljon! En olekkaan vielä uskaltanut tilata koska ihmettelin sitä 'metallic white'ä tuhennesti kiitoksia ja hyvää perjantaita! 🙂

  4. Hymy: Ole hyvä. 🙂 Metallic white on just se valkoisin värivaihtoehto, jota meiltäkin löytyy. Matto on aavistuksen helmiäiseen hohtava kudontatyylistä johtuen, siitä vertaus metallinhohtoiseen. 🙂

 3. voi apua !<br />
  Mä olen kohta vuoden ( tai yli ) halunnut isoa Korboa, nyt olisi hyvä hetki hakea, mutta ei. Sille ei ole paikkaa ja ne muut sallitut tekosyyt.

 4. Eiiiiih, mulle ei olis saanut kertoa tästä alesta! Nyt siellä eräät tabletit huutelevat mun nimeä niin etten saa nukutuksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *