Hinta-laatusuhteeltaan täydelliset pellavaservetit

H&M:n ansaitsee minulta myös kehuja, vaikka viime aikoina olenkin ollut enemmän pettynyt (toimitusongelmat) kuin tyytyväinen asiakas. Ostin nimittäin Home-malliston kivipestyjä pellavaisia valkoisia servettejä ja ne ovat jokaisen pennosen arvoisia. 🙂

IMG_2778.jpg

IMG_2825.jpg

iIMG_2776.jpg

Pellava on sopivan pehmoista ja kirkkaan valkoista. Servetit pitivät muotonsa pesussa ja tulivat ulos koneesta täysin samassa kunnossa kuin ne sinne menivätkin. 🙂 Tomaattikastikkeesta tulleeseen tahraan hieroin Vanish-tahranpoistoainetta ennen pesuohjelman käynnistämistä ja tahrasta ei ole jälkeäkään. Myönnettävä on että nämä H&M:n pellavaservetit ovat laadultaan parempia kuin Villa Stockmannin vastaavat, ja hintaero on melkoinen H&M:n olessa huomattavasti edullisempi. 🙂 Näitä kyseisiä pellavaservettejä suosittelenkin lämpimästi kaikille, mikäli kattauksesta uupuu lautasliinat. 🙂

Blogikirppis starttaa klo 19 TÄÄLLÄ! Olkaahan kuulolla! 🙂

2 kommenttia “Hinta-laatusuhteeltaan täydelliset pellavaservetit

  1. Olipa kiva kuulla, että servetiti ovat laadukkaita, sillä hiplasin niitä juuri menneellä viikolla H&M liikkeessä ja en uskaltanut vielä ostaa. Ostin sit pyyhkeitä ja hyvältä nekin tuntui. Täytyykin postata niistä. Blogissani on pieni arvonta käynnissä, tervetuloa!

    1. Mysterious M: Minulla ei ole henkan pyyhkeitä vieläkään, koska pyyhetilaukseni pitkittyi ja peruutin sen lopulta kokonaan. Täytyy käydä myymälässä joku kerta ja napata pari käsipyyhettä mukaan testattavaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *