Valkoista, vihreää, raikasta… ja yksi kirjasuositus!

Valkoisen ja vihreän väriyhdistelmä on ehdottomasti oma sisustussuosikkini. Joka kevät tämä värimix kolahtaa minuun yhtä suurella voimalla ja intoa kestää pitkälle loppukesään saakka. 🙂

iIMG_2930.jpg

iIMG_2918.jpg

Minusta on tullut kukkakaupan vakioasiakas ja myyjätkin jo tunnistavat minut. 😀 Useamman kerran viikossa käyn hypistelemässä ja ihastelemassa ihania rehusia ja myyjillä on aina ideoita taskataskussa valmiina. Viime visiitillä tulin ostaneeksi kolme kaunista liljaa, valkoisia tarjoustulppaaneja sekä ruukkurosmariinin, joka on keittiön puolella. Valkoisen orkidean sain tänään lahjaksi aivan ihastuttavalta ihmiseltä, johon olen saanut kunnian tutustua blogini kautta. <3 Hänen ystävällisyytensä ja kaunis eleensä veti minut ihan sanattomaksi. <3 <3 <3

iIMG_2923.jpg

iIMG_2928.jpg

iIMG_2912.jpg

Pokkarikokoelmani on siirtynyt vaihteeksi olohuoneen puolelle. Uusin tulokas on Lisa R. Jonesin Pakopaikka, jonka avaan iltasella. Kaikille muotiaiheista ja naisellisuudesta pitäville suosittelen Mirja Tervon omaelämänkerrallista Huimaavat Korot-kirjaa, joka kertoo hänen omista kokemuksistaan newyorkilaisen luksuskenkäkaupan myyjänä ja hän tulee paljastaneeksi salaisuuksia kulissien takaa.

iIMG_2929.jpg

Vehkeän vihreää ja raikasta alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3

14 kommenttia “Valkoista, vihreää, raikasta… ja yksi kirjasuositus!

 1. Näyttää tosi raikkaalta ja kauniilta! Kirjat näkyvissä on kiva elementti. Pidän siitä, että koti kertoo myös jotain asujastaan. Huolella valitut käyttöesineet näkyvillä ovat mielestäni joskus kauniinpia kuin ne samat koriste-esineet, joita näkyy kaikkien pöytätasoilla ja hyllyillä 😉

  1. Kotirouva: Viheällä värillä ja eloisilla kukilla saa ihmeitä aikaan. 🙂 Itse suosin sisustusesineinä tavallisia tavaroita, joilla on ulkomuotonsa lisäksi se oikea funktionsa ja tehtävänsä. Siksi kukat, yrttiruukut, keittiövälineet kuten maustemyllyt sekä valaisimiksi tavallaan luettavissa olevat kynttilät ovatkin meidän kotona niin in. 🙂

 2. Ihania kukkia ja kasveja!<br />
  <br />
  Tuli hymy huulille, sillä pitkästä aikaa istun lempipaikallani, nimittäin toinen lounge chair saapui tänään ja taas on tuoli, jossa istua ja katsella maisemia. Ja sitten sinun postauksessa on kuvia sinun tuolistasi 🙂

  1. Vekarus: Hihii, Lounget on niin ihania. 🙂 Kyllä kelpaa istuksia Hee Loungessa, sekä siellä että täällä. 😀

 3. Ihanan raikkaalta näyttää ;)<br />
  <br />
  Mistä olet ostanut nuo pöydän &quot;tarjottimet&quot;, olen etsinyt kaikkialta, mutta poistuneet valikoimasta :(<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa!

  1. Johanna: Kiitän. :)<br />
   <br />
   Pikkutarjottimet on nimeltään Hay Tray Set, eli kuuluvat Hayn Tray mallistoon ja ne myydään yhdessä. 🙂 Omani ostin Finnish Design Shopista. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös! &hearts;

 4. Luin huimaavat korot- kirjan ihan muutamia viikkoja sitten. Sai ihmetellä ja naureskella. Kirja oli jotenkin tosi kivasti kirjoitettu. Tykkäsin 🙂 Tänne blogiin on aina kiva palat kun tietää inspiroituvansa heti. 🙂 <br />
  <br />
  asunto46.blogspot.com

 5. täältäkin löytyy Steve Jobs, on ollut jo jonkin aikaa. Teksti on liian pientä ja ne lukuisat tekosyyt, pysyy lukemattomana edelleenkin.<br />
  Kuinka paljon sulla näitä HAY.pöytiä onkaan ? Makuuhuoneessa 1 ja olohuoneesssa 2 ?

  1. Lanttuleikkuri: Steve Jobsia suosittelen lukemaan, se paranee mitä pitemmälle pääsee ja on todella mielenkiintoinen. Erittäin fiksu mies oli hän. &hearts;<br />
   <br />
   Kolme pöytää on, yksi 40x40cm kokoinen makuuhuoneessa yöpöytänä ja toinen samankokoinen sekä 60x60cm kokoinen olohuoneessa laskutasona. 🙂

 6. Valkoinen ja vihreä ne yhteen soppii…. Paa joku vihreä tyyny tai throw soffalle?<br />
  Minun makuuni tuota pikkusälää eli asettelemalla aseteltu kynttilä-kasvi-ronsu-valaisin-installaatio on liikaa ja teennäinen, mutta ennen kaikkea se rikkoo tuollaisenaan harmoniaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *