Rosmariinia ruukussa

Olen tähän asti ostanut kaikki yrttini ruokakaupan yrttihyllystä, mutta nyt halusin kokeilla miten pitkään saan pidettyä hengissä kukkkaupan ruukkurosmariinin. 🙂 Rosmariinit ovat tähän aikaan vuodesta korkeissa hinnoissa enkä raaskinut ostaa ruokakaupasta pientä ja harvaa yksilöä vitosen kappalehintaan, koska näin kevään kynnyksellä meillä on siirrytty jo syömään kevyempää sapuskaa kuten keittoja ja ruokaisia salaatteja. Lihapadat ja pihvit saavat odotella uutta aikakautta kesän yli, joten rosmariini toimii enemmänkin huonekasvina kuin mausteena. 🙂 

IMG_2971.jpg

IMG_2975.jpg

Tämä kukkakaupan rosmariini on kooltaan isompi kuin kaupan pienet yrtit ja sen tuoksukin on voimakkaampi. Hintaeroa pieneen kitukasvuiseen kaupan yrttiin on vain euro, mutta kukkamyyjän mukaan tämä on kestävämpi lajike ja oikealla hoidolla sen pitäisi olla herkuttelukuntoinen vielä ensi syksynäkin. 🙂

IMG_2973.jpg

IMG_2977.jpg

Illalla tulossa postausta olohuoneen tavaramäärästä kuvien kera. 🙂 Ihan hirveä homma oli laskea kaikkia mööblereitä ja kaapeissa olevia tavaroita mutta nyt se tehty. 🙂 Ihanaa päivää kaikille! <3

10 kommenttia “Rosmariinia ruukussa

  1. Nina: Mylly on Sagaformin ja ostin omani Stockmannilta. Sitä saa myös monesta nettikaupasta sekä Sokokselta. 🙂 Meillä siinä on suolaa, mutta pippurillekin se passaa mainiosti. 🙂

 1. Rosmariini on kyllä mun suosikki kun se säilyy ehdottomasti parhaiten yrteistä 🙂 Iltaa odottaen siis…

  1. Sofia: Rosmariini on kyllä yksi sisukkaimmista yrteistä, se ei säikähdä ihan heti jos on kastelu unohtunut suorittaa. :D<br />
   <br />
   Justiinsa julkaisin olohuonepostauksen. 🙂

  1. Nina: Shampoissa ja hoitoaineissa ehdoton suosikkini on Redken. Sitä olen jo vuosia käyttänyt ja erityisesti All Soft-sarja on omalle piikkitukalleni paras. :)<br />
   <br />
   Vartalonhoidon suhteen ei ole mitään erityistä lempparia, tällä hetkellä käytössäni on Doven ja Nivean perussuihkusaippuat, vartalokuorinta ja -rasva on Clarinsilta (sain just synttärilahjaksi) ja ne ovat olleet tosi hyviä tuotteita. Kasvoille olen käyttänyt monta vuotta Estee Lauderin Splash Away-sarjan vaahtoavaa puhdistusainetta ja saman sarjan kasvovetta, mutta ne alkoivat viime syksynä kuivattaa liikaa. Ne vaihdoin Chanelin Precision Mousse Douceur -puhdistusvaahtoon ja Precision Lotion Douceur Gentle Hydrating – kasvoveteen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *