Iltafiilistelyä parin päivän takaa…

Siivoskelin alkuviikosta keväisempien ilmojen innostamana vähän isommin ja tein lattioille tehomoppauksen kahteen kertaan. Samaan hengenvetoon kokeilin “Kelly Hoppen”-tyylistä kalustesommittelua olohuoneeseen, vain todetakseni että kaunishan se on mutta liian täysinäinen omaan makuuni. 🙂

iIMG_2959.jpg

iIMG_2967.jpg

iIMG_2968.jpg

Valitettavasti kuvat osoittavat nyt vain yhteen suuntaan, koska pikkuneiti riehui mamman riesana ja yritti päästä mukaan kuviin. 😀 Mutta ompahan taltioituna nyt tämäkin idea tänne blogin puolelle, ainakin osittaisena. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Iltafiilistelyä parin päivän takaa…

 1. Kaunista, vaaleaa ja niin järjestelmällistä ja siistiä. &hearts; Liljat ja tulppaanit valkoisina ovat parhaat kukat. 🙂

  1. Laura: Liljat, tulppaanit, ruusut ja kallat ovat omia kukkalemppareitani, valkoisena tietty. 🙂 Liljoista lähtee niin ihana tuoksu nyt kun ne on auenneet hieman. Sohvalla istuessa se leijuu nenuun kivasti. 🙂

 2. Komppaan edellistä 🙂 Näiden kuvien/kuvakulman myötä näyttää kauniilta ja tunnelmalliselta. <br />
  <br />
  Ajattelin kysäistä, että oletko nyt vähään aikaan miettinyt uutta videopostausta? 🙂 Edelliset ovat ainakin menneet hyvin 😀 Eli älä ainakaan siitä murehdi, hih!

  1. Jasmin: Videopostausta olen kyllä pyöritellyt mielessäni mutten ole keksinyt mitään järkevää aihetta mistä teille höpötellä. 🙂 Jonkinlaista kotikuvauspostausta olen funtsinut myös, sen saatan toteuttaa kun saan eteisen kuntoon ensin. 🙂

 3. Komppaan siis Lauraa 😀 hahah jos kommenttiani ennen onkin tullut jokin ilkeä kommentti, sitä en komppaa ;-D

 4. Näyttääpä kauniilta &hearts;<br />
  <br />
  Tähän liittymättä, pakko kysyä, oletko suomenruotsalainen?<br />
  Kun olet tytöllesi mamma :)<br />
  Itse olen ja siksi pisti heti korvaan tuttu sana 🙂

  1. Nea: En ole suomenruotsalainen. 🙂 Mamma nimitys on tullut tytön isän kautta, heille mie ole mamma. 😀

  1. nappi: En jokaiseen postaukseen erikseen jaksa kirjoitella perusteluita tekemisilleni, mutta siirsin siis sohvan pois olohuoneesta kokonaan jotta sain mopattua lattiat kunnolla. Nopeampaa ja helpompaa niin, kuin että moppailen sohvan äärirajojen mukaan ja lattialle jää rannuja. 😀 Sohva liukuu lattialla paksujen isojen huopatassujen ansiosta kuin unelma, joten kolme sekunttia kestää siirtää sohva keittiön puolelle. Ja samalla on helppo ja kiva kokeilla kaikkea uutta, kun palauttelee kalusteita takaisin paikoilleen. 🙂

  1. Syhi: Ja kukat on piste iin päälle. &hearts; &hearts; Niillä saa kodista kuin kodista tosi kauniin. 🙂

 5. En ole muuten aikaisemmin tajunutkaan, että seinällä on kuvioita. Onko kyseessä tapeetti vai ihan maalaamalla tehty? Näyttävät nimittäin todella kivoilta. :)<br />
  <br />
  asunto46.blogspot.com

  1. Lilja: Seinän kuviot on tehty Tikkurilan Tunto Hieno-struktuuripinnoitteella. 🙂 Ensin teippasin maalarinteipillä haluamani kuvion pohjamaalattuun seinään ja telasin sekä pensselöin Tunto Hienon siihen päälle. Teipit kun nappasin pois, jäi seinään ihana geometrinen raitakuvio. 🙂 Täällä lisää työvaiheista:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/06/olohuoneen-uusi-struktuuriseina&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/06/olohuoneen-uusi-struktuuriseina</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *