Twin Peaks -iltamat

Ihan huippua! 🙂 Minulla on vapaa ilta ja viimeinkin saimme toteutettua ystäväni kanssa kahden vuoden takaisen suunnitelmamme Twin Peaks-maratonista. 🙂 Meidän hämyinen yömme meneekin selkäpiitä karmivissa ja pelottavissa Twin Peaks-tunnelmissa sohvalla peiton alla piileskellen ja vessareissulle käsikädessä yhdessä hippaillen. 😀

IMG_3192.jpg

Huiiii, missä se BOB lymyää, kenties wc:n oven takana???? 😀

IMG_3167.jpg

IMG_3179.jpg

tp1.jpg

tp2.jpg

Pilotin parhaat ja koukuttavimmat kohdat… 

IMG_3189.jpg

Teini-iän lempparinäyttelijäni – Lara Flynn Boyle!

Kohta jatkuu Angelo Badalamentin jazzahtavan synkkä ja pahaenteinen taustamusiikki, jota TP-fanit voivat käydä perjantai-illan iloksi fiilistelemässä vaikka TÄÄLTÄ! 🙂 Huiiii, nyt jatketaan joten huomiseen! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

5 kommenttia “Twin Peaks -iltamat

  1. Uiui, kiva!!.. siitä ei oo kauan kun katsoin sen yhessä viikossa.. ja sit kun se loppui jäi niin tyhjä tunne.. 😀

    1. Maanvaiva: Se loppu on vähän huono, minäkin jäin kaipaamaan vastauksia mutta niitä ei kai koskaan saada. Enkä tiedä olisko järkeäkään tehdä tämän veroiselle kulttisarjalle jatkoa, se voi pilata koko idean. 😀

    1. jaana: Twin Peaks on niin pelottava, ja joka katsontakerralla se vaan paranee. Eka kausi on paras ja ne jaksot olen nähnyt tosi monta kertaa. 🙂 Nyt oli tullut uni silmään ja heräsin sohvalta vähän yli kolme. 😀 Taidettiin jäädä nelosjaksoon. 😀

  2. Kui mää muistelisin että ei kauaa aikaa ole kun luin/kuulin jostain että Twinnareille tulisi jatkoa…<br />
    <br />
    Se alkumusiikki on mun mielestä tosi ihana… Siinä on vaan jotain. Katsoin ekaa kertaa Twinnarit pienempänä kun ne tuli ekaa kertaa telkkarista…Bob oli ihan hirveä…eikä tarvii ihmetellä jos sairaalassa &quot;hieman&quot; lääkehuuruissa katsoin pitkään yhtä mieshoitajaa jolla oli täsmälleen sellaset järkyt harmaat hiukset kuin sarjan Bobilla =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *