Maaliskuun ostoslistaa (ja ohjelmasuositus)

Tein maaliskuun osalta itselleni tiukan ostoslistan, josta yritän olla poikkeamatta harhapoluille vaikka mitä ihanaa kaupoista vastaan tulisi. 🙂

Arabian%20Kokot.jpg

Koska astiasarjani on sekalainen setti eri merkkien eri kokoisia valkoisia osia, sopii astiasarjani täydennykseksi kaksi M-kokoista (0,33L)* ja kaksi XL-kokoista (0,5L)* Arabian Koko-kuppia. Näin ollen minulla on kiva setti kuppeja erilaisiin juomiin suodatinkahvista isoon latteen ja lämpimästä mehutilkasta teehen. Kuppeja tulee olemaan yhteensä 10kpl, uudet kupit tulevat kahden 0,35L kokoisen Kokon ja neljän matalan Marimekon Oivan rinnalle palvelemaan janoisia kansalaisia. 🙂

lechuzaclassicopremium.jpg

Haluan lisätä sisustukseen yhden tai kaksi isompaa huonekasvia tuomaan eloisuutta ja väriä ja käyn katselemassa niitä ehkä jo ensi viikon aikana. Haluan jotakin helppohoitoista ja puun näköistä, mieluiten iso lehtistä lajiketta. Lechuzan pyöreä 35cm kokoinen Classico Premium-ruukku* sopii kauniisti eteisen “pitkälle suoralle” eli peiliseinän edustalle. Ruukku on posliinin näköistä muovia, joten siinä yhdistyy kaksi loistavaa ominaisuutta samassa paketissa. Upea sisustuksellinen kiiltävän valkoinen ulkomuoto ja muovin keveys ja helppohoitoisuus. Ovesta sisään astuessa on näkymä sisälle varmasti tosi viihtyisän oloinen, kun ensimmäisenä näkee jotakin freshiä. 🙂

lechuzacubicowhite.jpg

Parvekkeelle haluan ison ja korkean ruukun, johon Lechuzan kantikas 56cm korkea Cubico-ruukku* on omiaan. Mullan pinnalle sirottelen valkoisia koristekiviä, joita löytyy iso pussillinen varastosta valmiina. Parveke on länteen, joten sen mukaan pitää valikoida myös ruukun tuleva asukas. 🙂

ylvaskarpprintti.jpg

Olohuoneessa oleva Ylva Skarpin julisteilla somistettu seinä on nykyisellään tosi kiva, mutta yhden printin ollessa siro ja huomaamaton on kokonaisuus epätasapainossa. Ajattelin ratkaista ongelman vaihtamalla hentoisen Silence-julisteen järeämpi fonttiseen Balance-printtijulisteeseen. Silencen siirrän makuuhuoneeseen rennosti seinää vasten nojaamaan. Sinne se sopiikin erinomaisesti tekstiä ja sen merkitystä myöden. 

Lisäksi ostoslistallani on muutamia tuunaustarvikkeita ja pieni maalipurnukka erästä seinäprojektia varten. Päässä vilistää vaikka millaisia diy-ideoita ja maaliskuussa varaan aikaa niiden toteuttamiseen. Mikäli aikataulu vaan antaa armoa, saatan jo ensi viikolla tarttua tuumasta toimeen ja toteuttaa yhden raidallisen projektin sekä kirppis-jakkaran värivaihdoksen. Eteisen seinäänkin harkitsin hetken aikaa yhtä varsin villiä uutta ideaa, mutta päätin jättää sen toistaiseksi vain hautumaan ideatasolle. 🙂 Maaliskuu tuleekin olemaan tuunauksen täyteinen blogikuukausi. 🙂

roswell168824.jpg

Minulla on muuten uusi rentouttava iltarutiini. 😀 Katselen joka ilta yhden tai kaksi jaksoa vuosituhannen vaihteessa telkkarista tullutta Roswell-teinisarjaa. 🙂 Se on ihan huippusarja ja tykkäsin siitä kovasti jo silloin muinoin kun sitä katselin. Nyt olen menossa jaksossa 18. Sarjan tunnusmusiikki (Didon Here With Me) tuo kylmät väreet selkäpiihin joka kerran kun sen kuulen. Roswell-sarjalla on muuten hyvin paljon yhtäläisyyksiä Twilight-sagan kanssa – epäsuhta pari, riipivä rakkaus, yliluonnolliset aspektit, suloinen teinimeininki, kiihkeää draamaa ja tuhansittain kyyneliä ja suukkoja. 😀

Suosittelen sarjan katsomista kaikille, jotka tykkäätte Twilightin kaltaisista jännittävän riipivän romanttisista ensirakkaus-elämyksistä. 🙂

roswellseries1999.jpg

Nyt painan play-nappulaa ja toivottelen kaikille ihanaa illanjatkoa ja kohta alkavaa uutta keväistä viikkoa. 🙂

(Postauksen kuvat: Stockmann, Lechuza, Sokos, Ylva Skarp, Warner Bros. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

2 kommenttia “Maaliskuun ostoslistaa (ja ohjelmasuositus)

    1. Nanna: Oijoi tosiaankin. 🙂 Eka kausi on ihan paras ja varsinkin loppupään jaksot joita nyt katselen. En ole nähnyt Roswellia uudestaan sitten vuosituhannen alun ja silloinkin osa jaksoista jäi väliin. Iltaisin ei malttaisi mennä edes nukkumaan kun jaksot jää aina sellaiseen kohtaan että tekee mieli aloittaa seuraavaa putkeen. 😀 Eilen katselin kaksi jaksoa ja kohta on eka kausi nähty kokonaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *