Vinkit nudemeikin tekoon!

Minulta on toivottu postausta sekä vinkkejä nudemeikin tekoon ja ajattelin jakaa teille opinahjossa ja työssä oppimani niksit. Nudemeikit ovat aina olleet itselleni merkittävin kiinnostuksenkohde ja minulla oli loistava nudemeikki-opettaja maskeeraajakoulussa. Hän opetti minulle nudemeikkien salat sekä oikeassa ympäristössä, että valokuvaus- ja tv-kameroiden edessä ollessa. Näistä opeista olen ikuisesti hänelle kiitollinen. <3

Dior%20Nude%20makeup%20base%20.jpg

Meikkivoide: Täydellinen nudemeikki syntyy kauniista ja kuulaasta meikkipohjasta. Omalle ihotyypilleen oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen on joskus yhtä vaikeaa kuin täydellisesti istuvien farkkujen etsiminen. 🙂 Olen kokeillut valehtelematta yli 30 erilaista meikkivoidetta peittävyysasteineen ja paras tähän mennessä kokeilemani on ehdottomasti Diorin Nude Skin -meikkivoide. Se on koostumukseltaan sopivan paksua ja peittävää tasoittaakseen t-alueen värivirheitä ja iho epätasaisuutta, mutta riittävän ohutta säilyttääkseen iholla nuorekkaan heleyden. Kasvojen reunoille riittää ohuempi kerros ja usein teenkin meikkipohjan kahdessa osassa juuri sen vuoksi. Levitän pienellä herneen kokoisella kosteusvoide pisaralla ohennetun meikivoiteen koko kasvoille ja lisään pelkkää meikkivoidetta t-alueelle, erityisesti nenänpieliin, leukaan, silmien alle ja punertaviin poskiin. Näin levitettynä meikkivoide on peittävä, muttei liian tasainen ja vahanukkemainen maski. 

Valot & Varjot (osa 1):  Parhaimman ja luonnollisimman lopputuloksen varjostuksien ja korostuksien osalta saa käyttämällä kolmea erisävyistä meikkivoidetta. Perussävy on yllä kuvatun kaltainen meikkipohja, jonka päälle levitetään korostuskohtiin (otsa, kulmaluut, poskipäät, leuka) asteen tai kaksi vaalempaa meikkivoidetta tai valokynää, ja varjostuskohtiin (ohimot, poskikuopat, leukalinja) vastaavasti asteen tai kaksi tummempaa meikkivoidesävyä. Korostus ja varjostusvoiteiden levityksessä ja kohdistamisessa olen itse suosinut sormia, koska niillä saa paremman tuntuman ihoon kuin meikkisienellä tai meikkisiveltimellä. Myös rajojen häivytys on helpompi tehdä sormin. Mikäli tämä vaikuttaa liian hankalalta, voi korostukset ja varjostukset tehdä myös perinteiseen tapaan puuterimaisilla tuotteilla meikkipohjan kiinnityksen jälkeen (osa 2).

Peitevoide: Ihon paikalliset värivirheet tai näpyt saa peitettyä tarvittaessa erillisellä peitevoiteella. Peitevoiteen levityksessä tärkeintä on se, että voidetta on vain peitettävän kohdan kuten näpyn päällä. Jos voide leviää liian suurelle alueelle näpyn ympärille, sen peittokyky katoaa näpyn tullessa entistäkin korostuneemmin esille. Pieni napakka sivellin on tähän paras työväline.

Puuteri: Irtopuuterilla saa parhaimman kiinnityksen ja meikkipohja pysyy kauniina aamusta iltaan. Väritön translucent-puuteri on loistava valinta, varsinkin jos meikkipohjaan on tehty varjostukset ja korostukset valmiiksi. Itse levitän irtopuuterin aina suurella siveltimellä kevein pyörivin liikkein, näin puuteri pureutuu kunnolla pienimpiinkin ihohuokosiin ja pitää meikkivoiteen paikoillaan. Kiireisinä päivinä, joita on useita viikossa, käytän meikkivoiteen sijasta meikkipuuteria. Diorin Nude-sarjan meikkipuuteri on ollut käytössäni puolisen vuotta ja olen ollut todella tyytyväinen sen samettiseen koostumukseen. Meikkipuuteri ei peitä niin hyvin kuin meikkivoide ja irtopuuteri yhdessä, mutta riittävän hyvin jotta ihosta tulee kaunis.

Dior%20Nude%20tan%20powder.jpg

Valot & varjot (osa 2): Mattapintainen aurinkopuuteri tai tumma kivipuuteri toimii varjostuksena, mikäli kasvosi kaipaavat ääriviivojen vahvistusta. Vahvojen ja peittävien meikkivoiteiden kanssa tämä on melko ehdoton, sillä kasvojen piirteet häviävät helposti ihon ollessa liian tasainen. Varjostusväri levitetään siveltimellä poskiluun alle, leukalinjaan ja ohimoille. Tummien sävyjen ja poskipunien kanssa ei voi koskaan olla liian varovainen. Kaikki puuterituotteet olisi hyvä pöläyttää pyörivin liikkein kämmenselkään, ennen kasvoille sutimista. Näin ehkäistään tummien länttien syntyminen ja ihon myöhempi hankaaminen, jonka seurauksena vaivalla tehty meikkipohja menee pilalle. Korostusväreissä sama juttu, vaaleaa sävyä sivellään kämmenen kautta otsalle, poskipäille ja leuan kärkeen. 

Poskipuna: Olen ollut vuosikymmeniä vannoutunut aurinkopuuterin käyttäjä. Oma ihoni on vaalea mutta vahvasti keltaisuuteen taittava ja useat poskipunasävyt saavat poskeni näyttämään 80-luvun meikkitrendien mukaiselta. 🙂 Vahvan meikkipohjan kanssa muutamat lämpimän sävyiset poskipunat sopivat, mutta luonnollisempaa lopputulosta suosivana aurinkopuuteri on minulle parempi valinta. Aurinkopuuterin sävyissä on eroja ja se tulisi aina valita oman ihosävyn mukaan kuten meikkivoidekin. Monet merkit myyvät vain yhtä ainutta aurinkopuuterisävyä ja usein se on meille vaaleille ja viileille suomalaisille liian ruskea. Omat aurinkopuuterisuosikkini olen löytänyt Make Up Storen ja Diorin valikoimista, joissa molemmissa on lukuisia sävyvaihtoehtoja. Myös tummemmalle iholle sopivaa kivipuuteria voi hyödyntää aurinkopuuterin asemasta. Mikäli kaipaat poskipunasta syntyvää eloisuutta, on tärkeää että värisävy on täydellinen. Nudemeikissä luonnollisuus on kaiken a ja o, eikä poskipunaa kannata ostaa pelkästään kaupan keinovaloissa näyttävän peilikuvan perusteella. Kokeile poskipunaa omalle iholle (pyydä myyjältä apua) ja käy katsomassa poskipunan sävyä peilistä kaupan ulkopuolella, mieluten luonnonvalossa mikäli mahdollista. Näin säästyt ikäviltä väriyllätyksiltä kotona, kun varmistat poskipunan sopivuuden kunnolla ennen ostamista. Poskipuna levitetään varjostus- ja korostuspuutereiden kaltaisesti kevyesti poskille sivellen. Nyrkkisääntönä levittämiselle voi pitää poskipään ja poskikuopan välistä aluetta, johon puna sivellään J:n muotoisesti. J:n kaari saa kaartua nenän suuntaan, mutta sen tulisi loppua häivytettynä noin silmän keskikohdalle. Liian pitkälle ja lähelle nenää sudittu poskipuna vääristää kasvojen piirteitä ja tekee meikistä helposti liian räikeän. Poskipunaa ei myöskään kannata sutia liian lähelle korvaa, vaan se tulisi kevyesti häivyttää myös korvan puolelta.

Dior%20Nude%20eyes.jpg

Rajaus: Nudemeikissä silmät ovat myös luonnollisen näköiset. Katseeseen saa intensiivisyyttä rajauskynällä, jolla rajataan ohuesti ripsien tyvi. Rajausjälki pehmennetään erillisellä aplikaattorilla, joka löytyykin nykyisin useista rajauskynistä (se tyyny toisessä päässä kynää) vakiona. Mikäli rajauskynässä ei ole mukana pehmennystyynyä, voi pehmentämiseen käyttää myös topsipuikkoa. Rajauksen tarkoitus on vahvistaa ripsilinjaa ja tehdä katseesta intensiivisempi, tummanruskeat tai tummanharmaat sävyt toimivat mustaa paremmin. Nestemäiset eyelinerit eivät sovi nudemeikkiin. 

Luomivärit: Luomiväreissä kauneimmat sävyt ovat kylmät tai viileät ruskeat sekä beiget. Oman ihosävyn (kylmä, lämmin) mukaan valituilla luomiväreillä saa halutessaan tehtyä luonnolliset varjostukset. Nudemeikissä vähemmän on aina enemmän ja oma suositukseni onkin että luomilla käytettäisi kahta mattapintaista sävyä – vaaleaa beigeä ja keskiruskeaa. Keskiruskealla varjostetaan silmien ulkonurkat ja luomivako, vaalealla sävyllä korostetaan kulmaluuta sekä silmän sisänurkkaa. Värit tulee häivyttää erityisen tarkasti yhteen ja aitoa karvaa olevat sopivan napakat siveltimet ovatkin onnistuneen silmämeikin perusta. Make Up Storen siveltimet ovat parasta a-luokkaa, parilla kympillä saa loistavan siveltimen joka on kymmenien vuosien satsaus kotikäytössä. Itse tykkään käyttää luomivärien levityksessä MUS:n noin etusormen paksuista M-kokoista sivellintä.

Ripsiväri: Ripsienkin tulee noudattaa melko luonnollista linjaa eikä tuheat nukkeripset sovi nudemeikkiin. Ostin puolisen vuotta sitten kovasti kehutun Diorin Diorshow Iconic-ripsivärin ja se on parhaimmista parhain ripsari jota olen omiin ripsiini koskaan sutinut. Ripsistä tulee aavistuksen pidemmät ja tuuheammat kuin ne luonnollisessa tilassaan ovat, mutta kauniin luonnolliset. Myös kaarevuus lisääntyy tällä ripsivärillä ja se onkin todella hyvä valinta sellaisille ripsille, joille kaivataan sekä tuuheutta että eroteltavuutta. 

Kulmat: Kulmakarvojen osalta luonnollisimman lookin saa puuterimaisella mattaruskealla kulmavärillä tai luomivärillä. Kulmien väri tulisi valita hiuksien mukaan, vaaleille ja platinablondeille hentoista vaaleanruskeaa, ruskea ja punatukkaisille keskiruskeaa ja mustanruskeille / mustille hiuksille tummanruskeaa sävyä. Omat hiukseni ovat hieman punervat tummahkonruskeat (punertava fazerin sininen suklaa :D) ja käytän omissa kulmissani Make Up Storen Tri Brow-kulmapaletin keskimmäistä sävyä. MUS:n viistoreunainen ja napakka sivellin on maailman paras kulmien meikkaamiseen. Kulmakynää voi käyttää hyvin varoen kulmakarvan häntäpäässä, mutta yleensä pelkkä puuterimainen kapeakärkisellä siveltimellä levitetty väri riittää vahvistamaan kulmat. Itse en käytä kulmakynää oikeastaan koskaan missään olosuhteissa, sillä tulee helposti liian voimakkaat linjat ja katseesta tulee “vihainen”. 🙂

Dior%20Nude%20lips.jpg

Huulet: Nudemeikissä suositaan hyvin neutraaleja huulikiiltoja ja -punia. Huultenrajaus ei ole pakollinen tässä meikissä, mutta sillä saa lisää kestävyyttä huulimeikkiin. Yksi oma niksini on värittää pehmeällä luonnollisen huulen sävyisellä huultenrajauskynällä huulet kokonaan ja lisätä pelkästään huulirasvaa huulille pitkin päivää. Hyviä rajauskynien nudesävyjä löytyy ainakin Make Up Storelta. Pelkkä puna tai kiiltokin riittää. Värisävyt tulisi valita kuten luomiväreissäkin eli ihon sävyn mukaan, lämpimälle iholle lämpimiä beigen tai vaalean roosan sävyjä, kylmälle kylmiä. Nudehuulet eivät suinkaan ole ne vaaleat vuosituhannenvaihteen kauhistukset jolloin huulet meikattiin peitepuikolla, vaan kauniin naturellit vain aavistuksen vaaleammat tai tummemmat kuin huulten oma värisävy.

Dior%20Nude%20Nails.jpg

Kynnet: Kynnet ovat osa kokonaisuutta. Kauneimmat nudekynnet ovat keskimittaiset ja luonnolliset. Ranskalainen manikyyri on oma suosikkini, mutta kauniisti hoidetuissa käsissä mikä tahansa vaalean sävyinen lakka on kaunis. Mikäli kynnet ovat hyvässä kunnossa, riittää pelkkä kirkas lakkakin. Kynnen kärjen alapuolelle voi erikseen käyttää valkoista kärkikynää, jolla saa nopeasti aikaa ranskalaista manikyyriä muistuttavat kynnet.

525664c70a4b2.jpg

iIMG_0409.jpg

Dior%20Nudes%20shades%20nailpolish.jpg

iIMG_2830.jpg

Dior%20Nude.jpg

Olen kerännyt Pinterestin Hair & Beauty-kansiooni kuvia luonnollisista meikeistä ja kampauksista, jotka inspiroivat minua. Mikäli kaipaat inspistä itsekin, niin käy kurkkaamassa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-04%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-04%20koht

Yritin kirjoittaa mahdollisimman perusteellisesti ja selkeästi, mutta kysykää vaan rohkeasti jos mieleen putkahtelee jotakin, tai jos postaukseni vinkit eivät aukea. 🙂 Ihanaa tiistaita kaikille! <3

(Tuotekuvat: Dior)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Vinkit nudemeikin tekoon!

 1. Oi millä sä olet saanut noin kauniin manikyyrin tehtyä? Tahtoo samanlaiset! Jään odottamaan suurella innolla jos tämän toteuttaisit! &hearts; <br />
  <br />
  Ihania kevätpäiviä!

  1. Kati: Kynnen kärjet saa kauniisti lakattua vaaleaksi kun käyttää apuna kärkitarroja. Dependillä ja Mavalalla löytyy ainakin niitä. Itse käytän nykyään tavallisesta kirkkaasta teipistä tai maalarinteipistä leikattuja kaarevareunaisia teipinpaloja, ajavat saman asian mutta tulevat paaaljon halvemmaksi. :)<br />
   <br />
   Vaiheina siis seuraavat:<br />
   <br />
   – Poista vanha lakka, leikkaa ja viilaa kynnet, hoida käsien iho, kynsinauhat ja kosteutus<br />
   – lakkaa koko kynsi vaalealla nudelakalla tai hennon roosalla. Anna kuivaa rauhassa.<br />
   – kun lakka on kuivunut laita kynsille muotoonsa leikatut teipin palaset ja lakkaa kärki vaalealla / valkoisella. Poista teippi heti kun olet levittänyt kärkilakan, yksi kynsi kerrallaan.<br />
   <br />
   Näin helppoa, eikä tule sotkua yhtään. 🙂

  2. Kiitos, ihanaa! En olekaan koskaan laittanut valkoista lakkaa värillisen päälle, oon pelännyt että tarra vie lakan mennessään! 😀 Mutta nyt kokeilemaan heti 🙂

  3. Kati: Kun alin lakkakerros on kokonaan kunnolla kuivunut (kuivata noin 15-30 min) ei se lähde irtoamaan teipin mukana. 🙂 Kirkas paperiteippi on tosi hyvä, sen liimapinta on niin heikko. :D<br />
   <br />
   Jos haluat extrasuojaa, voit tehdä kirkkaalla lakalla vielä viimeistelykerroksen koko kynnelle kun valkoinen tippiosa on kuivahtanut. Näin lakkaus kestää parempana lohkeamatta.

 2. Hyvä kirjoitus! 🙂 Nubemeikki on itellänikin hyvin tyypillinen etenkin arkisin, vaikka olenkin melkoinen smokey-silmien kannattaja ja ko. tyyliä tulee käytettyä melkein yhtä usein kuin luonnollisempaa nudemeikkiä.<br />
  <br />
  Ainoa missä olen hippusen erimieltä on tuo kulmakarvajuttu. Tai lähinnä sävyn valitseminen, mikä on mielestäni vähän kinkkisempi juttu. Esim. punapäällä tuhkaan taittavalla ruskealla meikatut kulmat näyttää typerältä, kuten myös platinablondilla kovin lämpimänsävyiset kulmat. Eli värin kylmyydellä/lämpimyydellä on myös aika iso merkitys, ei pelkästään sävyn tummuudella. Luulen että olet samaa mieltä, olet vain unohtanut sen mainita tai jotakin 😀 <br />
  <br />
  Sitten on meitä onnettomia retkuloita (kuten allekirjoittanut), joilla hiusväri (ihan oma sellainen) on hyvin vaalea ja sitten kulmat ovat luonnostaan hyvin tummat.. aiheuttaa pienen ristiriidan, mutta mielestäsi tummat ja tuuheat kulmat sopivat myös vaaleaveriköille 🙂 (ei ehkä nudemeikin kultaisia sääntöjä noudata mutta mutta…) Nehän on suorastaan muodikkaat nykyään 😉

  1. Satu: Kulmakarvojen suhteen pitää tottakai miettiä myös sävyjen sopivuus. 🙂 Se oli minulla itsestäänselvyytenä, koska hiuksetkin useimmiten sopivat ihon sävyyn. Toki jos hopeanhohtoisen platinablondin iho on lämpimään taittava tai vahvasti punertava, on hirveän vaikea sovittaa kasvoja ja hiuksia yhteen edes kulmakarvojen kanssa. Hyvin harvoin olen nähnyt kenelläkään &quot;väärän värisiä hiuksia&quot;, lämmin sävyisillä ihotyypeillä on lähes aina lämpimän sävyinen hiuspehko ja toisin päin. :)<br />
   <br />
   Tummuusaste on asia erikseen, voi olla tumma ja silti viileä joka sopii ihan kauniisti vaalean ja viileän platinatukan kanssa. Itsekin olen todella tummakarvainen ja blodivaiheessa vaalensinkin myös kulmakarvani, koska halusin säilyttää pehmeyden. Kulmia ei suositella vaalennettavaksi, mutta rikoin tätä sääntöä omalla riskillä. 🙂

  2. Mie taas oon tärmänny melkein järkyttävän usein siihen kuinka väärän sävyn ihmiset valitsevat kulmiinsa tuosta tummuudesta puhumattakaan! 😀 Jotenkin kaameaa kun kalpea perisuomalainen on värjännyt tukkansa pikimustaksi, mutta kulmissa väriä ei ole yhtään, muutama hentonen karva vain o.O Tai sitten on näytä vetyblondeja jotka piirtää mustalla kajalilla kulmansa… Ok, jokainen tyylillään mutta, kyllähän se pistää silmään 😀 Eli ei taida olla jokaiselle itsestään selvyys se sävyn valinta meikeissä… tai siinä hiusvärissä.<br />
   <br />
   Toinen mihin oon kans kiinnittänyt huomiota huonolla tapaa on meikkipohja. Meikkivoiteen valinta tuntuu olevan useimmille, etenkin nuorille tai vanhoille vaikeaa. En sitten tiedä onko markkinat edelleen suppeat nestemäisen meikkivoiteen suhteen (itsekun en ole useaan vuoteen käyttänyt nestemäisiä), mutta jotenkin tuntuu että kyllähän kosmetiikkateollisuus kehittyy melkoista vaihtia, luulisi sopivien sävyjen löytämisen olevan helpompaa myös meille kalpeille suomalaisille 🙂 Liian usein törmää liian vaaleaan, tummaan tai lämpimään/kylmään meikkipohjaan… missä lienee vika. Eivätkö ihmiset sitten oikeasti pidä tämmöisiä asioita tärkeinä? Pääasia että naama on pakkeloitu, oli se sitten toteutettu hyvin vai huonosti?<br />
   <br />
   Itsehän olen täydellinen! 😀 Mistä tulikin mieleen että joskus olen vähän kade sellaisille vaaleakulmaisille blondeille näiden omien puskieni kanssa xD

  3. Satu: Tummuusasteissa mennään helposti liian tummaan suuntaan. Uskon että syynä on se, että kämmeneen kokeiltuna moni ruskea kulma- tai luomiväri näyttää vaaleammalta kuin kulmakarvoihin siveltynä. <br />
   <br />
   Hiusten tummuusasteet menevät asteikolla 1-10 nro 1:n ollessa musta ja numeron 10 ollessa hyvin vaalea blondi. Kulmakarvojen ja hiusten suhde olisi hyvä olla 1-2 asteen erotuksella:<br />
   <br />
   – tummanruskeille (3), mustanruskeille (2) ja mustille (1) hiuksille tummanruskea kulmaväri.<br />
   <br />
   – punaruskeille (asteet 3-6) ja keskiruskeille (asteet 4-6) hiuksille ruskea kulmaväri<br />
   <br />
   – kinuskin sävyille (6-9), vaaleanruskeille (6-8) ja vaaleille blondeille (8-10) vaaleanruskea kulmaväri. <br />
   <br />
   Meikkivoiteiden valinta menee varmasti monella mönkään sen takia, että ostetaan myymälävalaistuksen perusteella. Kaupan valaistuksessa meikkivoide saattaa näyttää täydelliseltä, mutta kotona ikkunan edessä päivän valossa meikatessa huomaakin että väri ei täsmää. Meikkivoiteet ovat kotioloissa usein liian oransseja tai pinkkejä, se selittyy kauppojen viileän sävyisillä valoilla, jotka neutralisoivat sekä punaista että oranssia sävyä.<br />
   <br />
   Itsekään en ole löytänyt jokaiseen vuodenaikaan sopivaa meikkivoidetta, sillä kesällä iho on ruskeampi, syksyllä haalistunut, talvella lähes valkoinen ja keväällä punertava. 😀 Parasta onkin että sekoittelee muutamasta sävystä itselleen kulloinkin sopivan sekoitelman. Nyt kesää kohti mentäessä tulen ostamaan itselleni uuden tummemman meikkivoiteen ja loppukevään /alkukesän käytän uuden ja nykyisen sävyn sekoitusta, kunnes iho on riittävän ruskettunut pelkkään uuteen tummempaan meikkivoiteeseen. :)<br />
   <br />
   Kaulan iso on lähes aina vaaleampi kuin kasvojen iho. SEn vuoksi meikkivoidetta tulee levittää myös kaulan ja decolteen alueelle, jotta värisävy olisi tasainen kauttaaltaan eikä rumia rajoja syntyisi.<br />
   <br />
   Minäkin olen ollut blondihetkinäni kade aidoille vaaleaveriköille, joilla kulmakarvat ovat valmiiksi vaaleat. 🙂

 3. Kiitos tästä postauksesta! Olen itsekin alkanut harjoitella korostusten ja varjostusten käyttöä meikissäni, ja lisävinkit olivat oikein tervetulleita. Vain yhtä asiaa jäin kaipaamaan – olisi ollut kiva nähdä nudemeikin toteutus käytännössä, sinun kasvoillasi 🙂

  1. mi: Tämän postaukseni ydin oli perusohjeiden listaaminen tarvittavien tuotteiden osalta ja pienen nippelitietouden välittäminen eteenpäin. 🙂 Omasta arkimeikistäni tulen tekemään oman postauksen ja se onkin jo työn alla. 🙂 Jätän itse muutaman vaiheen nimittäin väliin (mm. peitevoiteet ja huulet) ja selkeyden vuoksi halusin jakaa nämä nudemeikkijutut kahteen erilliseen postaukseen. 🙂

 4. Aivan loistava postaus, kiitos! <br />
  Olen huomannut, että juurikin nudemeikin tekeminen on kaikkein vaikeinta! <br />
  Onko sinulla suosikkiluomivärejä tuon meikin tekoon?

  1. mapsi: Omat lempparini ovat Make up storen microeyeshadow-luomivärejä. Niissä on todella hyvä pigmentti ja ne ovat kauniisti levittyviä.<br />
   <br />
   Ruskeansävynä on itselläni mattapintainen Ghetto (käy myös kulmiin):<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/microshadow/ghetto&quot; target="_blank">http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/microshadow/ghetto</a><br />
   <br />
   ja vaaleana käytän mattaista Vanillaa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/microshadow/vanilla&quot; target="_blank">http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/microshadow/vanilla</a><br />
   <br />
   Jos haluaa hieman hohdetta kulmaluulle tai sisänurkkaan, on muffin aivan täydellinen:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/microshadow/muffin&quot; target="_blank">http://www.makeupstore.se/fifi/products/eyes/microshadow/muffin</a&gt;

 5. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus :). Erityisesti tuo varjostusten tekeminen eri sävyisillä meikkivoiteilla lähtee kyllä kokeiluun! Tosin aion kokeilla sitä vasta seuraavana vapaapäivänä, ettei työaamuna tarvitse kiiressä alkaa pesemään kasvoja ja aloittamaan kaikkea alusta, jos sattuisi menemäänkin mönkään ;).

  1. Tiia: Meikkivoiteilla tehty varjostus on todella luonnollinen ja kestävä. Sen opetteluun menee muutamia kertoja, jotta oppii häivytyksen ja levitysalueen, mutta on kaiken vaivan arvoista. :)<br />
   <br />
   Jos tuntuu että häivitys ei ole tarpeeksi pehmeä, voit sekoittaa kämmenselkään pisaran perusmeikkivoidetta ja pisaran tummempaa voidetta ja hyvin pienesti ja kevyesti käyt tällä miksillä läpi rajakohdat. :)<br />
   <br />
   Kysy vaan jos tulee jotakin mutkia matkaan testaillessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *