Kalustusidea tytön huoneeseen

Tein tässä iltasella osan pohjatöistä valmiiksi tytön huoneen raitaseinän huomista maalaamista varten. Seinän epätasaisuudet on paikattu, paikat on hiottu tasaiseksi ja seinä on maalattu valkoisella maalikerroksella. Huomenna iltapäivästä alkaa sitten varsinainen raitaprojekti. 🙂 Huoneessa säilyy keltavalkoinen väriteema, keltaisen lisääntyessä entisestään. Hayn Loop-pukkijaloista ja Ikean Linnmon pöytälevystä teen tytölle askartelupisteen / “koulupöydän” jota hän on toivonut. Piste tulee valkoisen seinän eteen, jolloin Hayn keltainen Hee-tuoli olisi aika päheän näköinen. 🙂

tyt%C3%B6nhuone11.jpg.jpg

tyt%C3%B6nhuone22.jpg.jpg

tyt%C3%B6nhuone33.jpg.jpg

Jatkopuun jatkettava sänky on ollut todella toimiva. Tällä hetkellä se on säädetty 160cm pituuteen, joka on reilun metrin mittaiselle tytölle hyvä. Sivulaitaa meillä ei enää käytetä ja kuvasta poiketen meiltä puuttuu myös sängyn alla oleva laatikko. Laatikko olisi kätevä lelujen säilytyksessä, mutta en tiedä onko enää tässä vaiheessa kannattavaa sellaista ostaa. Hyvin pärjäillään sängyn alle jemmattujen Lego Storage Boxien kanssa. 🙂

 N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-05.jpg

Tässä vielä pohjakuva tytön huoneesta ja kalusteiden paikoista. Vasemmalla on keltainen seinä, suoraan edessä sängyn takana on tuleva raitaseinä ja pöydän kohdalla oleva oviseinä on perusvalkoinen. Kuvan alareunassa oleva katkoviiva esittää aukeavaa ovea, jolle pitää jättää tilaa. Oikealla oleva tuplaviiva vuorostaan on 160cm leveä ikkuna. 

Huomenna päivällä on tulossa siivousaiheinen postaus ja iltasella truuttaan lisää lastenjuttuja ulos eetteristä. 🙂 Siispä huomiseen! 🙂

6 kommenttia “Kalustusidea tytön huoneeseen

  1. Ihanan keltainen tuoli. Tuli idea, ostat kaksi niitä keltaisia tuoleja. Toinen keittiöön, olisi sen kaiken valkoisen keskellä väriläiskä. Ei kuitenkaan liikaa. Mutta olisi se jokin.

  2. Moikka Miia! Myisitkö minulle tuon Jatkopuun turvalaidan? Me ostettiin juuri tuo sänky käytettynä, mutta turvalaita puuttuu. Sellaiselle olisi kovasti tarvetta 🙂

  3. enää? Kyllähän lapsella on leluja vielä vaikka ja kuinka kauan ja myöhemmin laatikossa voi säilöä mitä vaan (vuodevaatteita jne jne)

  4. Eikä, aivan ihana suunnitelma!!! Raitaseinästä tulee varmasti todella upea! Ja toi keltainen Hayn tuoli sopisi just eikä melkein huoneeseen. Sulla se sitten näitä ideoita piisaa 🙂 mustakin olisi ihana tehdä vaikka mitä kivaa lastenhuoneeseen mutta vuokra-asuntoon ei voi oikein mitään tehdä ja kun tämä ei ole pysyvä ratkaisu. Sitten omaan kotiin aion toteuttaa kaikkea kivaa!!! En malta odottaa tytön huoneen valmistumista 🙂

  5. Hei! Kivalta kuulostaa ja varmasti myös näyttää. Missä muuten säilytät tytön vaatteet? Mukavaa remppapäivää! Jonna

  6. Kalusteet näyttää hyvältä! Mutta ehdottaisin ettet asettelisi kaikkia huonekaluja seinän vierustoja pitkin. Minun mielestäni lisää mielenkiintoa sisustukseen toisi se että asettaisit esimerkiksi pöydän niin että toinen pääty olisi seinää vasten ja pöytä enemmän "keskellä" huonetta. En ymmärrä suomalaisten sisustusmakua siinä että huonekalujen pitää kiertää seiniä pitkin, jos ymmärrät mitä ajan takaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *