Maaliskuun meikkiostoksia

Päätökseni pysyä tiukkana maaliskuun ostoslistan osalta ei pitänyt. 🙂 Sokoksen Kutsu Kauneuteen-tapahtuman saattelemana kävin hyödyntymässä -20% alekuponkini ja ostin Diorin aurinkopuuterin jo nyt, vaikka huhtikuussa olin sitä vasta ostamassa. 🙂

iIMG_3311.jpg

iIMG_3315.jpg

iIMG_3312.jpg

Aurinkopuuterin sävy on 002 / Amber ja sen mukana tulee kätevä pieni kabuki-suti, joka mahtuu kulkemaan tarvittaessa mukana. Diorin meikkipohjan tuotteet ovat todella laadukkaita ja extrapisteitä annan kauniista pakkauksesta. Esteettisyys on minusta asia, jota meikkituotteiden osalta mietitään ihan liian vähän. Kaunis hopeinen peilirasia oli minulle toisiksi painavin syy ostaa tämä kyseinen Dior vanhan luottomerkkini Make Up Storen sijaan.

iIMG_3323.jpg

iIMG_3301.jpg

iIMG_3308.jpg

Aurinkopuuterin lisäksi ostin Diorin persikkaisen aluslakan sekä Vernis-sarjan 219 / Beige Safari -sävyisen nudelakan. Vanha Chanelin nudelakkani oli aavistuksen verran väärän sävyinen ja annoinkin sen pikkusiskolleni tämän Diorin tulessa sen tilalle. 🙂

iIMG_3317.jpg

Sain kaupan kylkiäisenä mukaani Iconic Overcurl-ripsiväritesterin, jonka pitäisi kaarevoittaa ripsiä hieman enemmän kuin perinteinen Iconic-ripsarini. Itse en huomannut ripsissäni mitään eroa näiden kahden välillä ja ne ovatkin yhtä hyviä tuotteita erilaisesta harjasosasta huolimatta. Perinteistä Iconic-ripsaria meinaan ostaa jatkossakin, overcurlia en. 🙂 

Älkää huoliko, blogistani ei ole tulossa kosmetiikkablogi vaikka näitä meikkijuttuja onkin tullut nyt viime aikoina enemmän kuin koskaan ennen. 😀 Seuraavaksi on tulossa tuttuja sisustusjuttuja tytön huoneen remppailun tiimoilta. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille! 

EDIT: Minulta toivottiin meikitöntä omakuvaa, josta näkisi ihon, silmien ja hiusten värityksen. Tässäpä siis tuore hetki sitten napattu au naturel-naamakuva teille nähtäväksi. 🙂

IMG_3384.jpg

Iho on vaalea ja hieman keltaisuuteen taittava, hiukset ovat punertavan tummanruskeat ja silmät tummansinireunaiset turkoosin omituisen kummallisen vihertävät. 😀

12 kommenttia “Maaliskuun meikkiostoksia

 1. Mun mielestä on virkistävää vaihtelua lukea välillä meikkipostauksia, niistä saa aina kivoja vinkkejä omaankin meikkaamiseen!

 2. Kiva kun kirjoittelet välillä meikkijuttuja, ei haittaa yhtään. 🙂 Kirjoittele vaan jatkossakin meikeistä, jotka olet hyviksi todennut. Ostin sinun innoittamana Diorin Gel Coatin, hyvä tuote, kiitos sinulle vinkistä. Värillinen kynsilakan päällä ihan ehdoton tuote, jos haluaa että kynsilakka kestää kynsissä vuorokautta pidempään. 🙂

  1. SatuS: Ihana saada tälläistäkin palautetta. 🙂 Aika monta kommenttia tuli siitä että meikkipostaukseni ei oikein jaksa kiinnostaa. :)<br />
   <br />
   Gel Coat on loistava tuote, lakka pysyy tosi pitkään hyvänä lohkeamatta. 🙂

 3. Kiva postaus:) Milloin tulee niitä hiusjuttuja ja pipopostauksia? Vai muistanko väärin että viime viikolla niistä kirjoittelit että sellasia olisi tulossa?:)

  1. susanna: En ole vielä saanut Sokoksen tilaustani eli niitä hoitoaineita ja Fredriksonin pipoa. 🙂 Eiköhän ne kuitenkin tämän viikon aikana ilmesty postiin, joten viikonloppuna voisin niistä tehdä postauksen. 🙂

 4. Ehdottomasti, anna vaan tulla näitä postauksia :)<br />
  Voi voi, mä romahin tänään ihan totaalisesti. ja ostin sen Diorin geelilakan, irtopuuterin, valokynän ja BB-voiteen… voi apua. Ja sain tietysti kaupanpäällisiksi tosi muhkeat kaupanpäälliset, mm. tuon Iconic curl-ripsarin 🙂 <br />
  <br />
  Huomenaamulla testaamaan sun ohjeisen mukaan nude-meikin tekoa, jes 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *