Raitakuvio teipattuna, kääks :)

En yhtään tiedä mitä maalausprojektistani tulee, mutta illalla se selviää. 😀 Raitojen tekeminen seinään maalaamalla ei ole rakettitiedettä, mutta ei turhan helppoakaan. Hirveän hankala oli saada raitojen ääriviivat piirrettyä seinään suoraan, puhumattakaan maalarinteipillä teippaamisesta. Livenä raidat näyttävät suorilta ja vatupassilla sen vielä olen varmistanutkin, mutta kuvissa näyttäisi olevan hieman vääristymää.  Tai mistäs minä tiedän vaikka omat silmäni olisivat väärässä ja ne on oikeasti ihan vinksallaan kuvien mukaisesti. 😀 No, meni miten meni, aion tarttua neljän jälkeen maalitelaan. 😀

IMG_3394.jpg

IMG_3392.jpg

IMG_3393.jpg

IMG_3391.jpg

Leveät välit ovat ne, jotka maalaan keltaisella maalilla ja kapeammat välit jäävät valkoisiksi. Raitojen paksuus on tasan 20cm ja määritelmän siihen valitsin 20cm korkeasta yläkoteloinnista joka jää valkoiseksi. Lattianrajaan tulee leveämpi valkoinen raita johtuen korkeasta jalkalistasta, mutta muunlaista jakoa ei tälle seinälle voinut tehdä koska en halunnut kapeita raitoja. 🙂 Huiii, toivottavasti kova uurastukseni ei mene pipariksi. 🙂

Ihanaa päivää kaikille! 🙂 Palaan illemmalla raportin kanssa asiaan, joko ilosta ja onnistumisesta pomppien tai pilalle menneen seinän vuoksi itkien. 😀

EDIT klo 19.30: Raitaseinä onnistui tosi tosi hyvin. 🙂 Blogin facebook-sivulla jaoin pienen vilautuskuvan mitä huomisen postaus tuo tullessaan. Nyt iltapalalle, huomiseen! 🙂

12 kommenttia “Raitakuvio teipattuna, kääks :)

  1. Blondi: Kuvia tulossa ihan justiinsa, kun pääsen näiden kommenttivastausten jälkeen postauksen kimppuun. 🙂

  1. aikku: Pohjatöihin meni aikaa useampia tunteja ja onneksi lopputuloksesta tuli hyvä. 🙂 Muuten olisin parkunut täällä surkeuttani. 😀 Itse tykkään maaleista juuri sen vuoksi että ne on helppo päällemaalata ja väriä voi helposti vaihdella. Nyt mennään ainakin vuoden verran tällä idealla ja kenties eskari-ikäisenä vaihdetaan uuteen värimaailmaan. 🙂

 1. Mulla alko houkuttaan ehdottaa yhtä pinkkiä (ei liian tummaa) viivaa tuonne melkein keskelle 😀 Tai vaalean vihreää.. Mut joo, joskus testasin kans, mut pystysuorilla raidoilla ja se oli mukavan näköistä 🙂

  1. Juulinen: Keltainen ja pinkki on yhdessä aika ihanat. 🙂 Vihreä ja keltainen myös. Tytöllä on leluissa niin paljon värejä että toistaiseksi pidän seinät kaksivärisinä, mutta ken tietää vaikka jotakin pinkkiä extraa lisättäisi myöhemmässä vaiheessa. 😀

 2. Kuvan "vääristymä" johtuu varmaan noista maalarinteipin tummemmista, päällekkäisistä kohdista. Siis ns. doppler-efekti. Jos olet vatupassilla ne viivat vetänyt, niin eivätköhän ole valmiinakin suorat 🙂

 3. Oli pakko käydä kurkkaamassa facebookin puolella tuota seinää ja ihanaltahan se näytti. Vielä kun saa nähdä kuvat oikein kunnolla, niin näyttää varmaan makeelta.

  1. Marja K: Heti kun saan vastailtua tuoreimpiin kommentteihin, alan työstämään postausta tytön huoneesta. 🙂

 4. Hei mahtavaa että raitaseinä onnistui! Meilläkin on just remontti kesken ja kaikki on onneksi mennyt hyvin, ainakin tähän asti – nämä remppahommat kun voi joskus vähän yllättää eikä tosiaan aina tiedä mikä lopputulos on 😀

  1. Hani P: Maalausvaiheessa tuntui että teippi alkaisi kupruilemaan ja rajoista tulisi epäsiistit. Onneksi ei kuitenkaan näin käynyt ja raidoista tuli tosi kivat. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *