Tuunailijoille, DIY-velhoille ja kotinikkareille – Clas Ohlsonin uusi maalisarja!

Tuunailijoita, DIY-velhoja ja kotinikkareita hemmotellaan maaliskuun lopussa lanseerattavalla Clas Ohlsonin ikiomalla ja¬†edullisella maalisarjalla. ūüôā¬†Valikoimaan kuuluu perinteisten sein√§-, katto- ja kalustemaalien lis√§ksi my√∂s pesunkest√§v√§ maali, l√§mp√∂patterimaali ja puupohjamaali sek√§ oksalakka, sein√§tasoite ja korjausmassa puupinnoille. Kaikki Clas Ohlsonin maalit ovat valmiiksi s√§vytettyj√§ ja k√§ytt√∂valmiita.

M%C3%A5larburkar_3.jpg

Clas Ohlsonin maalisarja on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat saaneet EU:n ekomerkinnän. Maalit ovat vesiliukoisia ja kestävät normaalia puhdistusta hyvin. Maaleilla on testatusti hyvä ultravioletin vastustuskyky ja peittokyky eikä niistä kuivuessaan haihdu haitallisia aineita. 

kalustemaali10.jpg

sein%C3%A4maali16.jpg

Uusi tuotesarja pitää sisällään kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen ja kalusteiden korjaamiseen:

Seinämaali 7:
16 eri s√§vy√§. Vesipohjainen, matta akrylaattimaali, kiiltoluokka 7. Sopii sis√§seiniin ja ‚Äďkattoihin betonipinnoille, rapatuille pinnoille, kipsilevyille sek√§ tapeteille ja lasikuitutapeteille. Riitt√§√§ 12-15 m¬≤ kokoisen tilan k√§sittelyyn kaksi kertaa.¬†

Seinämaali, puolimatta 20:
Vesipohjainen, puolimatta akrylaattimaali, kiiltoluokka 20. Sopii sis√§seiniin ja ‚Äďkattoihin betonipinnoille, rapatuille pinnoille, kipsilevyille sek√§ tapeteille ja lasikuitutapeteille. Voidaan k√§ytt√§√§ kulutukselle ja likaantumiselle alttiille pinnoille kuten keitti√∂√∂n, lastenhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen (ei kylpyhuoneeseen tai WC-tiloihin). Riitt√§√§ 12-15 m¬≤ kokoisen tilan k√§sittelyyn kaksi kertaa.

Kattomaali 3:
Vesipohjainen, täysin matta akrylaattimaali, kiiltoluokka 3. Soveltuu sisätiloissa kipsikatoille, rapatuille katoille ja betonikatoille. Riittää 12-15 m² kokoisen alan käsittelyyn kaksi kertaa.

Pohjamaali:
Vesipohjainen, akrylaattipohjamaali, kiiltoluokka 5. Käytetään käsittelemättömien puupintojen kuten ovien, ovenkarmien ja huonekalujen, pohjustamiseen. Riittää 6-7 m² käsittelyyn.

Kalustemaali, puolikiiltävä 40:
10 sävyä. Vesipohjainen, akrylaattilakkamaali, kiiltoluokka 40. Soveltuu sisätilojen pohjamaalattuihin ja aikaisemmin maalattuihin puupintoihin kuten oviin, listoihin ja huonekaluihin. Riittää 6-8 m² käsittelyyn.

Kalustemaali, korkeakiiltoinen 80:
Kaksi valkoisen eri sävyä. Vesipohjainen, täysin kiiltävä akrylaattilakkamaali, kiiltoluokka 80. Soveltuu sisätiloissa pohjamaalattuihin ja aikaisemmin maalattuihin puupintoihin kuten oviin, ovenkarmeihin, listoihin ja huonekaluihin. Riittää 6-8 m² käsittelyyn.

Kevyttasoite:
Sopii katon ja seinien osa- ja kokosiloitukseen sisätiloissa esimerkiksi betonille, kevytbetonille, kipsilevylle ja rapatuille pinnoille. 

Patterimaali 45:
Vesipohjainen, t√§ysin kiilt√§v√§ akrylaattimaali, kiiltoluokka 45. Kest√§√§ 80¬įC kellastumatta. Riitt√§√§ 6-7 m¬≤ k√§sittelyyn kaksi kertaa.

Nikkarintasoite:
Puupinnoille sisätiloissa.

Oksalakka:
Vesiliukoinen. Vähentää värjäytymiä ja oksakohtien näkyviin tulemista. Käytetään käsittelemättömän puun oksakohtiin.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-10%20koht

Itse odotan mielenkiinnolla kuun loppua ja lanseerausta. Meinaan nimitt√§in kipaista hakemaan kalustemaalia ja tuunata pari kalustetta sill√§ uuteen uskoon. ūüôā

Inspiroivaa p√§iv√§njatkoa! ūüôā

(Tuotetiedot ja kuvamateriaali: Clas Ohlson)

7 kommenttia “Tuunailijoille, DIY-velhoille ja kotinikkareille – Clas Ohlsonin uusi maalisarja!

    1. Silja Maaria: T√§m√§ oli kyll√§ loisto uutinen. ūüôā Sormet syyhy√§√§ jo maalipurkkien kimppuun. ūüėÄ

  1. Kuulostaa todella hyv√§lt√§! Terassikalusteet suorastaan huutavat uutta v√§ri√§ pintaan t√§n√§ kev√§√§n√§! Kenties tuohon sein√§maalivalikoimaan vois my√∂s tutustua ennen kes√§n remppaa, josta olen jaksanut jo vuoden kohta tohottaa! ūüėČ Kiitti hyv√§st√§ vinkist√§ Miia! ūüôā

    1. Blondi: Sein√§maaleissa n√§ytt√§isi olevan aika ihania s√§vyj√§, samoin kalsutemaalisarjassa. ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *