Lakananvaihtoviikko ja tunnelmakuvia

Innostuin siivoamaan makuuhuoneen ja samaan hengenvetoon vaihdoin lakanatkin. 🙂 Korkkasin kĂ€yttööni Hobbyhallista tilaamani patjansuojuksen, joka vaikuttaa erittĂ€in pĂ€tevĂ€ltĂ€ petikaverilta. 🙂

iIMG_3597.jpgmakkaria1.jpg

Patjansuojuksen nurjalla puolella on nĂ€ppĂ€rĂ€t kuminauhat, joilla se pysyy napakasti paikoillaan. Pikatestauksella sĂ€ngyssĂ€ pyöriessĂ€ni se ei ainakaan lĂ€htenyt pois paikoiltaan, joten uskon sen pysyvĂ€n kuosissaan myös yöaikaan. 😀

makkaria2.jpg

makkaria3.jpg

Puhtaissa pikasilitetyissĂ€ pellavalakoissa kelpaa taas viikon verran köllötellĂ€. Pahimmat kurtut sain silitettyĂ€ suoremmaksi ja minulle kelpaa tĂ€llĂ€iset semisti ryttyiset lakanat. 🙂

iIMG_3610.jpg

iIMG_3612.jpg

Gantin palmikkoneuleinen torkkupeitto löysi tiensÀ meidÀn huusholliin jo helmikuussa, mutta olen unohtanut postata siitÀ teille. Kyseinen torkku tulee aikanaan parvekkeelle, kun saan partsin sisustettua kesÀkuntoon kuun lopulla. 

makkaria4.jpg

iIMG_3617.jpg

iIMG_3615.jpg

Ilta-aurinko valaisee makuuhuoneen niin kauniisti ja joka kerta jaksan ihastella sitÀ. <3 Siivotussa ja pölyttömÀssÀ puhtaassa makkarissa kelpaa illalla sulkea silmÀnsÀ ja sukeltaa untenmaille. <3

EipĂ€ sen ihmeempÀÀ tĂ€llĂ€ kertaa, huomiseen! 🙂

13 kommenttia “Lakananvaihtoviikko ja tunnelmakuvia

 1. Apua!!! Sulla on ihan mieletön koti ja aivan ihana blogi!!! Omat silmÀt lepÀÀ tÀmÀn kaiken vaalean keskellÀ!!!! tykkÀÀn tosi paljon ja ehdottomasti eksyn tÀnne uudestaan! :D<br />
  <br />
  ps.MikÀÀn ei oo niin ihana tunne kun sukeltaa puhtaisiin lakanoihin 🙂

  1. Henna: Kaunis kiitos sinulle Henna ihanasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Kohta suuntaan puhtaisiin lakanoihin ja varmasti uni maittaa. 🙂 Puhtaat lakanat on ihanaa luksusta. &hearts;

 2. miksi jĂ€tĂ€t nuo hintalaput tuotteisiin? 🙂 ihan mielenkiinnosta kysyn kun itse leikkaan ne heti pois.. tarkoitan tuota harmaata pahvi lappusta..

  1. emilia: EnpĂ€ tullut ajatelleeksi asiaa. 🙂 TĂ€llĂ€ kertaa varmaankin sen vuoksi ettĂ€ en ole vielĂ€ ottanut torkkupeittoa kĂ€yttööni vaan se odottaa makkarissa viikattuna kevĂ€isempiĂ€ ilmoja ja sitĂ€ ettĂ€ saan parvekkeen laitettua kesĂ€kuntoon. 🙂

 3. moi Miia! kotisi on niin kaunis ja pidĂ€n todella sun blogistasi se on aivan huippu 🙂 olen vaan alkanut miettimÀÀn ettĂ€ mikĂ€ olet ammatiltasi? oletko sisustaja? 🙂 utelias olen vaan eikĂ€ ole pakko kertoa jos et tahdo.

  1. helmi: Kiitoksia kivasta kommentistasi. 🙂 &hearts; &hearts; Sisustaminen on minulle pelkkĂ€ harrastus, tai oikeastaan elĂ€mĂ€ni rakkaus. 🙂 Oikea työni on vĂ€hemmĂ€n luovaa pakertamista lukujen ja numeroiden parissa. 🙂

  2. Okei. Opiskelen porissa tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ toista ammattia itselleni suunnitteluassistentiksi ja suuntautuminen rakennuspiirtĂ€jĂ€ksi aikuispuolla (koulutus on kaksi vuotinen) ja (valmistun toivottavasti 2015 kevÀÀllĂ€) kun ensimmĂ€inen on niin kausi luontoinen ala.. ajattelin vaan ettĂ€ olet varmaan suunnitelija kun sisustat kotiasi ja olet todella perehtynyt erilaisiin desing tuotteisiin kotonasi. Mutta mukavaa pĂ€ivÀÀ sinne tÀÀllĂ€ jatketaan opiskelua 🙂

 4. MeillÀ on juuri nyt astetta ankiampi lakananvaihtoviikko: Elmo-koira teki eilen yllÀrit ja kÀvi pissimÀssÀ petarin niin, ettÀ koko petari menee vaihtoon. VÀhÀn ottaa pattiin, mutta kyllÀ se tÀstÀ ajan kanssa.

  1. kirpparikeiju: Voi Elmoliini minkĂ€ teit! Tunnen tuskasi, meillĂ€ Roope koira aikoinaan teki ihan saman kostona jostakin. Ei auttanut pesulapalvelukaan ja uusi petari piti ostaa silloin meidĂ€nkin. Koiraherrat osaa kyllĂ€ tehdĂ€ jĂ€ynÀÀ, mistĂ€ ne keksiikÀÀn ettĂ€ sĂ€nkyyn pissiminen koettelee hermoja niin paljon. 😀 Elmo on kanssa niin vekkuli ja persoonallinen tapaus, ettĂ€ olisiko hĂ€llĂ€kin ollut joku kostoprojekti meneillÀÀn? 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *