Aurinkoisella mielellä!

Aamuauringon vaikutus mielialaan ja jaksamiseeni on mieletön! <3 Ei tehnyt yhtään tiukkaa päästä käytiin, kun vastassa oli keittiön puolella tälläinen näky heti herätessä. 🙂

iIMG_3620.jpg

iIMG_3622.jpg

iIMG_3618.jpg

Ensimmäistä kertaa viikkoihin join aamukahvini ilman kiirettä ja ylimääräisiä häiriötekijöitä, eli tietokonetta, kännykässä piippailevaa sähköpostia tai televisiosta tulevia uutisia. Ihana aloitus päivälle vaan istua pöydän ääressä kahvikupin kanssa ja nauttia auringosta ja valosta. <3

iIMG_3627.jpg

Aurinko valaisee keittiön ikkunasta olohuoneeseen asti ja eilisen siivouspäivän seurauksena ei pölyä ole missään. Kyllä kelpaa tiirailla kotona ympärilleen, kun pölyä ei näy pinnoilla eikä liiemmin huoneilmassakaan. Vuosia vanha Dysonin mini-imurini on edelleen tykki vehje ja toimii kuin uusi imutin. 😀

Tänään suuntaan nokkani kohti Ikeaa ja käyn tutustumassa Ikea-aiheisessa postauksessani kertomiinne tuotteisiin. Samalla nappaan mukaani Karlstadin valkoisen divaanin päällisen, jotta saan olohuoneen fiksailtua kuntoonsa. 🙂

Aurinkoista mieltä ja energistä päivää jokaiselle! <3

2 kommenttia “Aurinkoisella mielellä!

  1. Miten isot välit noissa Lack-hyllyissäsi on? Minulla on pari hyllyä ja ajattelin laittaa ne alekkain, mutta en osaa päättää kuinka suuri väli niissä olisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *