Italialaisen Essent´ialin ekotuotteet ♥

Moni lukijoistani varmasti tietää jo kuuluisat Uashmaman pussukat, joita minulla on useita ja jotka vilahtelevat postauksissani tavalla tai toisella viikottain. 🙂 Italiasta löytyy useampiakin saman tyylisiä ekologisia tuotemerkkejä, joista Essent´ial on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Heidän valikoimassaan on peruspussukoiden lisäksi myös nojatuolin muotoon ommeltuja säkkituoleja sekä vetoketjullisia tuotteita.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-13%20koht

poltrona-avana-lavabile-850x566.jpg

Tästä kierrätysmateriaalista valmistetusta nojatuolista postailin teille jo viime marraskuussa ja siitä asti se on ollut takaraivoni muistitikulla. 🙂 Valkoisena versiona se olisi tosi hauskan näköinen meidänkin kotona, ehkä lasitetulla parvekkeella yrttipuutarhan kaverina tai sitten jopa ihan olohuoneessa. 🙂

HOME-SLIDER-interno6.jpg

essent-ial1.jpg

Vetoketjulliset meikkipussukat ovat käteviä ja niiden vesipestävän ominaisuutensa ansiosta ne pysyvät siistinä vuodesta toiseen. Ihastuin palavasti ylemmän kuvan jauhopussiin, joka on sisältä ruskea ja ulkopinnaltaan valkoinen. <3 <3 Se sopisi täydellisesti meidän tammivalkoiseen sisustukseen. Tyylikkäitäkin nämä paperipussukat ovat, mustana varsinkin. <3

essent-ial2.jpg

Olen kiinnostunut entistäkin enemmän erilaisista ekotuotesarjoista, kuten Uashmamasta, Essent´ialista, Kalklitiristä, Anna Nygårdin tuotteista… Uusiomateriaaleista valmistetuissa tuotteissa on arvot yleensä aina kohdillaan ja mikäs sen parempaa kuin antaa vanhalle roskalle uusi elämä uuden tuotteen muodossa. Melkein kuin olisi itse tuunannut jotakin roskasta käyttökelpoiseksi. 🙂

Tuulista mutta aurinkoista päivää kaikille!

(Kuvat: Essent´ial.com)

EDIT: Suomessa Essent´ialin tuotteiden jälleenmyyntiä hoitaa Out of the dark. Heiltä voi tiedustella tuotteiden tarkkoja ostopaikkoja ja saatavuuksia:

Out of the Dark / Asiakaspalvelu

Tel: +358 40 5547670

Email: service@oot-drk.com

10 kommenttia “Italialaisen Essent´ialin ekotuotteet ♥

 1. Eilen itsekin törmäsin noihin vetoketjullisiin meikkipusseihin ja yksi lähti matkaa, juuri tuo valkoinen beigellä vetoketjulla. Ensivaikutelma on hyvä ja kyseinen pussukka tulee minulle salille mukaan. Katsotaan miten toimii?

  1. Katri: Mistä löysit beigen vetoketjupussukan??? Olen yrittänyt juuri sitä etsiä, mutta suomesta en ole löytänyt vielä mistään. 🙂

  1. Cat: Muutamia malleja on myynnissä Hannas-nettikaupassa. 🙂 Vetoketjullisten pussukoiden ostopaikkoja en vielä tiedä, laittelin kysymyksen Essent´ialin maahantuojalle Out of the darkille mutten ole saanut vielä vastausta heiltä.<br />
   <br />
   Mikäli haluat kysyä tuotteista lisäinfoa ja saatavuuksia, voit olla suoraan yhteydessä Out of the darkiin:<br />
   <br />
   Asiakaspalvelu<br />
   358 40 5547670<br />
   email: service@oot-drk.com

 2. Kuinka sinä nyt mallailet tuollaista ryppykasa-nojatuolia olohuoneeseesi? Just passitit sen Ikean divaanin pois sen takia, että kangas oli ryhditöntä.<br />
  En aina pysy kärryillä…

  1. LE: Ne on kaksi eri asiaa. 🙂 Blekinge-päällisen kuuluu näyttää ryhdikkäältä ja suoralta, Essent´ial tuolin vuorostaan kuuluu olla ryttyinen ja kotoisa. 🙂 Samaa vertaista boisin käyttää puuvillasatiinissa ja pellavaisissa petivaatteissa, toinen on skarpisti ja tyylikkäästi luotisuora, toinen on suloisesti rytyssä. 🙂

 3. Wau, kivan näkönen nojatuoli, tuohon olisi kiva päästä rentoutuun 🙂 Mistähän löytäisi tuolin mittoja?

  1. Emilia: Tuoli on aika iso, olisiko jotain 80x80cm… Löysin nettikirpparilta kaksi tuollaista valkoista tuolia ja niissä mitta-arvio oli juurikin tuo. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *