Koiraystävän tuotevinkki – Isle of Dogs tuotesarja

Meidän Miffe-koiralla on todella ongelmallinen turkki ja kaiken kukkuraksi allerginen ja atooppinen nahka. Turkin hoitaminen on suoraan sanoen painajaismaista, sillä shampoo kuin shampoo on tähän mennessä aiheuttanut niin katastrofaalisen syyhyn että koiraparka on raapinut ja nakertanut ihonsa rikki. Eläinlääkäri suositteli kokeilemaan herkkänahkaiselle takkuturkilleni Isle of Dogs-tuotesarjan shampoota ja tehohoitavaa hoitoainetta, ja tämä sarja on pelastuksemme. 🙂

iIMG_3667.jpg

IMG_1464.jpg

Miffe on cockerspanielin ja villakoiran sekoitus (aka cockapoo), minkä vuoksi turkki on sekoitus pumpulinpehmoista ja karkeaa kihartuvaa karvaa. Turkki takkuuntuu todella pahasti pohjakarvaa myöden, koska pehmeä ja karkea karva sekoittuvat ja solmuuntuvat rastapötkylöiksi. Villakoiralta periytyneenä ominaisuutena karvaa ei irtoa juuri lainkaan, eli meillä ei podeta perinteistä karvanlähtöaikaa ollenkaan. Turkki onkin totaalinen kauhistus, yhdistelmä molempien rotujen huonoimpia puolia. 😀 Harjaaminen aiheuttaa entistä pahemmat takut, joten meillä turkkia on pääasiallisesti hoidettu trimmaamalla. Kolme-neljä kerta vuodessa ajelen koneella turkin hyvin lyhyeksi takkuineen päivineen, karvaa lähtee aina iso muovipussillinen. 🙂

iIMG_1482.jpg

isleofdogs.jpg

Isle of Dogs-sarjan tuotteiden vaikutus perustuu kahden luonnollisen ainesosan, helokkiöljyn ja kuningatarhyytelön, koostumukseen. Nämä ainesosat ovat hyödyllisiä ja hoitavia koiran iholle ja turkille ja meillä eron huomasi välittömästi shampoopesun jälkeen. N°12 Veterinary Grade Evening Primrose Oil -shampoo* sopii rauhoittavan ja ihoa hoitavan ominaisuutensa vuoksi erityisesti koirille joilla on kutiseva, hilseilevä ja / tai kuiva iho sekä vaikeita iho-ongelmia. Shampoo sisältää 3 % puhdasta kylmäpuristettua helokkiöljyä ja se teki Miffen turkista pehmoisen ja narskuvan puhtaan. N°51 Heavy Management -hoitoaine* on kehitetty varta vasten pitkälle ja ongelmalliselle turkille. Se kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa sekä turkkia. Ensimmäistä kertaa sain harjattua Miffen nahkaa myöten ilman repimistä ja kamman takertumista, eikä kutinaefektiä esiintynyt edes turkin kuivuttua. 😀

Isle of Dogs-sarjaan kuuluu useita shampoo- ja hoitotuotevaihtoehtoja ja tuotteita jälleenmyy mm. Stockmann*, josta oman shampoon ja hoitoaineeni ostin. Neljän pesukerran kokemuksellani voin erittäin lämpimästi suositella tätä ihmesarjaa kaikille koirille rotuun ja karvoihin katsomatta. 🙂

Perjantain jatkoja! 🙂

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *