James Dean -syndrooma

Juttelin taannoin ystäväni kanssa miehistä ja miesmausta. 🙂 Häneen vetoaa eniten söpöt, ystävälliset ja kiltin näköiset vaaleat miehet, minuun salaperäiset, tummat pörrötukkaiset James Dean-tyyppiset rentut, hihii. 😀 Tämä koskee ehdottomasti vain ulkonäköä, sillä renttumaista käytöstä en katselisi tosi elämässä kovinkaan pitkään, vaikka ulkonäkö olisi made in heaven. 😀 Keräsin tähän postaukseen muutaman Hollywoodin herkkupeppu-esimerkin minuun vetoavasta habituksesta. 🙂

landonliboironpic.jpg

Landon on uusin nappisilmäinen löytöni, jonka löysin Netflixin omasta tv-sarjasta Hemlock Grove sekä samasta paikasta löytämästäni ihmissuhdedraamasta Life Unexpected. Kyseinen nuori mies näytteli myös telkkarista tulleessa Terra Novassa, mutta silloin en kiinnittänyt häneen huomiota. Landon kuuluu ehdottomasti “paranee vanhetessaan”-kastiin. 🙂

robertpattinsonpic.jpg

Robert Pattinson on kaikille varmasti liiankin tuttu kasvo. Twilight-komistus oli parhaimmillaan pari vuotta sitten, tukka takussa. Hänen nykyinen siili-lookkinsa ei saa minua enää pauloihinsa, valitettavasti. 😀

Shilohfernandezpic.jpg

Shilohin bongasin muutamia vuosia sitten Red Riding Hood-leffasta, jossa hänen mystinen roolihenkilönsä oli sydämensulattaja. Mies ei näytä luonnossakaan yhtään pahemmalta, ehdotonta James Dean -ainesta vienosti vinon hymynsä kanssa. 😉

alexanderkochpic.jpg

Tämän veijarin bongasin Under The Dome-sarjasta, jossa hän esittää sekaisin olevaa semi-pahista Junior Rennietä. Oli tukka sitten pörrössä tai sliipattuna sivulle, kaikki käy. 😀 

jasonbehrpic.jpg

Teinirakkauteni kohde Jason ansaitsee paikkansa kuumien miesten listalla ikuisesti. <3 Roswell-sarjasta pinnalle ponnahtanut herkkis on yllättävän nuorekas ollakseen nykyisin nelikymppinen perheellinen mies. Tykkään sekä nuoresta Max Evans-roolihenkilön kaltaisesta sydäntä riipaisevasta babyfacesta että vanhemmasta ja miesmäisemmästä habituksestaan. <3

nickwechsler.jpg

Toinen “ikämies”-poimintani on niinikään Roswell-sarjassa esiintynyt Nick, joka on osalle ehkä tutumpi sarjasta Kosto. Tämä on yksi niistä harvoista miehistä, jotka mielyttävät sekä minua että ystävääni, vaikka miesmakumme onkin niin erilainen. 😀

ryanphillippepic.jpg

Vaaleita miehiä ei top kympissäni ole yhtä poikkeusta lukuunottamatta koskaan nähty, tämä poikkeus on Ryan Philippe johon olin t-o-d-e-l-l-a ihastunut vuonna -97 kun Tiedän mitä teit viime kesänä-kauhuleffa sai ensi-iltansa. 😀 Olin niin kateellinen näyttelijä Reese Witherspoonille, joka meni naimisiin tämän ihastukseni kanssa. Damn! 😀

Tälläinen on suurinpiirtein minun miesmakuni noin niin kuin yleisenä pikaotoksena. 🙂 Ystäväni sen niin hyvin osasi pukea sanoiksi – Miia, sä kärsit James Dean-syndroomasta jossa miehellä pitää olla rentun vaatteet, intensiivisen mysteerinen tuima katse ja rasvainen tukka jonka pitää roikkua silmillä, hihihiii. 😀 

Utelias kun olen, olisi kiva kuulla millaiset miehen piirteet uppoaa teihin? 😉

(Kuvat: Instyle, Fox, Paramount, Maxim, Universal, Netflix)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

19 kommenttia “James Dean -syndrooma

  1. Marjo: Niin on. 🙂 Kukaan kavereistani ei voi ymmärtää miten voi tykätä siitä kun pitävät sitä niin inhottavana. 😀 Minusta se on tosi söötti ja ihana, vaikkakin roolihenkilönsä Junior on kieltämättä hetkittäin hyvin luotaantyöntävä. 😀

 1. Voi meidän miesmaut ei kyllä nyt kohdanneet! Mut saa niiin kuumaksi Alexander Skarskård (vai mikä se on) True blood- sarjassa kuitenkin näyttelee. NIIN HOT! Ja sitten Sons of Anarchyn päänäyttelijä se blondi. NIIIIIIIIIIIN KUUMA! Ai että ihan alkaa poskia kuumottaan! Minä oon selkeästi enemmän näihin vaaleisiin renttuihin retkahtanut! 😀 Muita ei nyt yhtäkkiä tule edes mieleen. Sitten jos lähdetään satuhahmo linjalle niin Pocahontaksen John Smith on ihana samoten tuhkimon prinssi. 😀 😀 Lapsuuteni rakkauksia! 😉

  1. Fanni: Hihii, onneksi jokaiselle on jotakin eikä tule riitaa, ainakaan paljon. 😀 Skarskårdeista kukaan ei ole onnistunut minun punttiani tutisuttamaan, he on jotenkin niin skandinaavisia tai sitten roolihenkilöistä johtuen mielikuvani on kylmä ja kolea skandi. 😀 😀 Sons of Anarchya en ole katsellut, joten en osaa sanoa kuumottavasta blondista mitään, mutta blondi… useimmiten ne on ihan plääh. 😀 Minä olin rakastunut Pieni Merenneidon prinssi Erikiin, hänkin tumma. Ja se rakkaus oli siihen aikaan suuri elämäni ikirakkaus, voi niitä lapsen unelmia. 😀

 2. Ja pakko vielä sanoa että tuo Jason Behr on ollut niin mun inhokki. En yhtään kyllä tykkää sen lookista! Mutta onneksi meillä on eri maku niin ei tuu riitaa! 😀

  1. Fanni: Onneksi on erilaiset makumieltymykset niin ei tartte pistää kissatappelua pystyyn täällä Casassa. 😀 Pidä sie se kuuma blondi, niin mie otan ton Jayn tosta sitten, tai Shilohin tai Londonkin kyllä käy, vai meneekö ihan törkeeksi jos otan ne kaikki, hahahhahaa. 😀

 3. Mä vannoin ikuista rakkautta Ryanille myös, meillä oli kavereiden kesken siitä riitaakin. 🙂 Myös Justin Timberlakeen olin rakastunut ja huoneeni oli tapetoitu molempien kundien kuvilla. Voi aikoja. 😉

  1. Jenni: Justin oli söpö kikkarapää, vähän on samaa näköä kuin Ryanissakin. 😀 Minulla oli seinälläni vain yksi juliste ja se oli Suosikin mukana tullut Roswell jättijuliste tuon Jason Behrin vuoksi. Myös Selänne on päässyt seinälleni joskus, Britney Spearsin viereen vuonna nakki ja muusi. 😀 Voi niitä aikoja, eipä taida enää nuoret paljoa julisteita seinilleen kiinnitellä enää nykyisin. 😀

 4. Voi, mulle ei iske yhtään tommoset Johnny Depp -tyyppiset rötvätukat. ;)<br />
  Muutenkin taidan olla enemmän vanhan polven kastia, kun en taida tuntea yhtäkään noista ylläolevasta.<br />
  <br />
  Mulla noi ihqut kyllä vaihtelee, mitään selkeetä suosikkityyliä ei oo. Riippuu niin hirveesti persoonasta. <br />
  <br />
  Mistään rimpuloista kukkakeppiäijistä en tykkää, vaan mielellään urheilullinen tai sopivasti skrode (mieluummin vaikka vähän pulleekin, kuin kukkakeppi). Ehkä yksi semmonen mun kestoidoli on David Beckham. Siisti, mutta ei kuitenkaan liian sliipattu. Enemmän minuun puree myös jo hieman iäkkäämmän/kokeneemman miehen charmi, kuin mikään siloposkinen pojan koltiainen. <br />
  <br />
  Pahispoika-linjalta varmaan ikuisesti kuolaan Tico Torresin paksuja hauiksia. &hearts; Se on vaan niin äijä. Puhumattakaan Jon Bon Jovista. Sopivasti pilke silmäkulmassa. &hearts;

  1. marie: Minä olin aina enemmän Richie Samboran perään, ei tullut silloinkaan riitaa kavereiden kanssa jotka kuolasin Jon Bongiovin kuville. 😀 Tico Torres muistuttaa vähäsen minun isää, häneen olen aina suhtautunut sen vuoksi tosi kunnioittavasti. Älyttömän hyvä rumpali. &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Miia sinulla on kyllä hyvä mies maku,mutta itse tykkään David Guetasta ja sitten siitä Titanicin mies näyttelijästä Leonardo Dicabriosta♥Nämä miehet saavat sydämeni sulamaan:D Mutta on tuo Robert Pattinsokin aika namu♥ P.S.Tämä ei liity tähän postaukseen,mutta sinun blogisi saa minut aina hyvälle tuulelle:) Kaikkea hyvää sinulle ja pikku neidille

  1. Nepu: Leo oli söötti Titanicin ja Beachin aikaan, mutta suuria tunteita ei siltikään koskaan ollut, toisin kuin ystävälläni joka oli ihan lääpällään Leonardoon. :)<br />
   <br />
   Ps. Kiitos ihanasta kommentistasi, hyvää mieltä yritänkin välittää eteenpäin ja sydäntäni lämmittää kuulla että siellä ruudun toisela puolella hymyillään minun höpötyksilleni. 🙂 Ihanaa kevään odotusta ja aurinkoisia päiviä sinulle Nepu! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Pakko Miia sanoa, että todellakin Ihanan Alexanderin roolihahmo on kammottava, mutta oih sitä miestä &hearts; Ne iiiihanat huulet &hearts;

  1. Marjo: Roolihenkilö on aika karu tyyppi, niin söpö mutta niin karmiva. 😀 Pusuhuulet ja se koiran katse, aijai. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *