Leikkisä Hang On -naulakko

Tytön huoneen keltainen seinä kaipasi jotakin spesiaalia extraa ja ensiksi mietiskelin siihen mustaa tai valkoista sisustustarrapuuta, jonka oksille olisin kiinnittänyt pienet koukut ripustamista varten. Päädyin lopulta kuitenkin toisenlaiseen ratkaisuun, sillä viha-rakkaus suhteeni sisustustarroihin ja niiden epäonniseen kiinnittämiseen on vieläkin muistissani. 🙂 

iIMG_3751.jpg

iIMG_3756.jpg

Normann Copenhagenin Hang On-naulakkoa* harkitsin jo pari vuotta sitten eteiseen, mutta koin sen liian raflaavaksi kokonaisuuden kantilta katsottuna. Nyt sille kuitenkin löytyi täydellinen paikka tytön huoneesta ja sen leikkisä ja erilainen ulkomuoto on kuin piste iin päälle keltaisella seinällä. <3 Kyseinen seinä on cyprocia, joten kolmen kiinnitysruuvin alla olevat muoviproput hieman näkyvät kiinnityskohtien alta, mutta pakkeloin ne keltaisella maalilla piiloon myöhemmin. Myös hopeiset ruuvinkannat meinaan sutaista valkoisella maalilla huomaamattomaksi. 

iIMG_3753.jpg

iIMG_3759.jpg

iIMG_3758.jpg

Normann Copenhagenin Hang On-naulakosta kerrotaan Finnish Design Shopin* sivuilla seuraavaa: Hang On on humoristinen, vaatimaton ja puoleensa vetävä naulakko. Se on helppo sisustuselementti vinon ja epäsymmetrisen ulkomuotonsa ansiosta. Brittiläinen suunnittelija Jade Barnes-Richardson halusi luoda tavallisesta vaateripustimen arkkityypistä jotain uutta ja jännittävää. Hang On -naulakossa monta vaateripustinta yhdistyy näyttäväksi kokonaisuudeksi: syntyy kaaos ja käytännöllinen järjestys samaan aikaan. Suunnittelija kertoo inspiroituvansa monikäyttöisestä muotoilusta. Usein vaatteet ja asusteet heitetään kotona sinne sun tänne, mutta Hang On tarjoaa tilanteeseen omintakeisen ratkaisun. Voit ripustaa naulakkoon vaatteita, koruja, laukkuja, huiveja, pyyhkeitä tai mitä ikinä keksitkään…

iIMG_3757.jpg

iIMG_3755.jpg

iIMG_3752.jpg

Naulakko on tarkoituksella laitettu seinän vasempaan reunaan, jotta se jää oven taakse piiloon sen ollessa auki. 🙂 Tämä oli varotoimi tulevaisuuteen ja aikaan, jolloin tyttö ei enää kaipaa äitiään siivoilemaan ja järjestelemään huoneeseensa ja naulakkokin näyttäneen todennäköisesti vähemmän siistiltä. 😀 Myös korkeus on mietitty tytölle sopivaksi, hän ylettyy nyt reilun metrin mittaisena ripustamaan alimmille lenksukoille vaatteitaan, ja vuoden kuluttua myös yläoksille. 🙂 Pikkuinen ballerina halusi heti ripustaa rakkaimman tanssimekkonsa esille ja minä apulaisen toimessani ripustin aappa-apinan. 🙂

Iloista mieltä kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

10 kommenttia “Leikkisä Hang On -naulakko

 1. Kaunis &hearts;<br />
  <br />
  Monta senttiä naulakko tulee ulos seinästä? Meille voisi sopia tuollainen mustana vieraiden takeille…<br />
  hmmm.. pitäisiköhän tilata…

  1. Nina: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Naulakon ulkonevin kohta tulee 15 cm päähän seinästä. 🙂 Tämä on tosi hauska naulakko ja näyttää hyvältä myös tyhjänä mikä on harvinaista. 🙂

 2. Aivan täydellinen, loistava, toimiva ja tyylikäs naulakko. Meillä on kylpyhuoneessa ja 5:den hengen pyyhkeet ja kylpytakit syö ihanasti. Ennen tuskailin normaali naulakon kanssa, kun pyyhkeet eivät kuiva ja tulee tunkkainen haju, mutta tämä on poissa naulakon ilmavuuden ja seinästä sen verran irti olon vuoksi. Ilma kiertää ja pyyhkeet kuivaa hyvin 🙂 2 vuoden kokemus ja rakastan edelleen.

  1. Mariia: Tuo on kyllä todella kätevä naulakko. 🙂 Meillä siinä roikkuu parhaillaan tytön puuhelmistä tehty korukokoelma. 🙂

 3. Tätä naulakkoa olen suunnitellut meille myös pitkään! Vihdoin suunnitelmat vaan kariutui, kun ei tälle löytynyt oikeanlaista seinää. Tykkään &hearts;

  1. Suvi: Naulakko vaatii omanlaisensa tilan, mutta on kyllä aivan ihana jos sellainen vaan kotoa löytyy. &hearts; Valkoinen näyttää värillisellä seinällä todella kivalta, meillä sen upeus menee ehkä aavistuksen hukkaan, kun on tytön huoneen oven takan nurkassa. 😀

 4. Minulla on tuollainen keltaisena. Minusta ei ollut kovin kiskurihintainen tyylikkyyteensä nähden. Olikohan jotakin 80 euroa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *