Mitä se Miia töllöttää? :)

Olen innostunut pitkästä pitkästä aikaa katselemaan sarjoja, kiitos Netflixin ohjelmatarjonnan. 🙂 Tällä hetkellä on katsonnassa kaksi eri sarjaa, joiden väliltä valikoin fiiliksen mukaan. Tänään kaipaan ehdottomasti jännittävää scifiä ja napsautankin Netflixin tuottaman Hemlock Groven ekan kauden vikat jaksot pyörimään kohta puoliin. 🙂

hemlockgrove22.jpg

hemlockgrove.jpg

Hemlock Grove on ristiriitaisia tunteita aiheuttava omituinen kokonaisuus. Ekan jakson perusteella ajattelin että se hyvin tavanomainen ja sataan kertaan kerrottu scifijännäri, mutta jakson loputtua olin ällistynyt sen saamasta kummallisesta kääntestä. Pakko oli katsoa jakso 2 ja 3 ja 4… ja sillä tiellä ollaan edelleen. 🙂 Osa kohtauksista on melkoisen raakaa ja roisia menoa. Sarjaa kuvaisin seuraavasti: CSI etsii Hannibalia suojellakseen Vampyyripäiväkirjamaisia päähenkilöjä True Bloodin mukaisessa teemassa Twin Peaksin maisemissa. 🙂 Raakoja kohtauksia, patoutunutta intohimoa, elämää suurempia salaisuuksia, yliluonnollisuutta, outoutta ja no, paljon näitä kaikkia ja erittäin tarkasti kuvattuna. En oikein tiedä kenelle uskaltaisin tätä hyvin omituista sarjaa suosittella, ehkä Twin Peaks, Walking Dead ja True Blood -faneille joita ei suorat puheet, teot ja silpomiset haittaa. 😀

31282_life-unexpected.jpg

lifeunexpected.jpg

Life Unexpected sen sijaan tarjoilee romanttisen katastrofaalisen komediallista draamaa uusioperheestä, jossa 16-vuotias teinityttö Lux löytää biologiset vanhempansa yrittäessään saada oman huoltajuutensa ja päästäkseen pois sijaisperheestä. Ihmissuhteet ovat erittäin kiemuraiset ja tragikoomiset, teini-ikää ei elä pelkästään 16-vuotias Lux vaan myös hänen vanhempansa jotka yrittävät selvitellä välejään ja 16-vuoden aikaisia patoutumia. Sarjan näyttelijäkaarti on mielestäni onnistunut täydellisesti kuvaamaan sekaisin olevien roolihenkilöidensä elämänfilosofiaa ja juoni tempaakin mukaansa niin itkuihin kuin nauruunkin. Tämä on ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja kaikille romanttisista ja mutkikkaista ihmissuhdedraamoista pitäville. Jaksoja on tehty kahden kauden verran, joista olen ekan kauden nyt katsellut. 🙂

Tämmöisiä ohjelmia täällä tiiraillaan parhaillaan ja kohta onkin aika peitellä tyttönen sänkyynsä ja syöksyä tuijottamaan nettitöllöäni. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

(Kuvat: Netflix, The CW)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Mitä se Miia töllöttää? :)

 1. Toi Hemlock meni mulla yli hilseen ja oon vielä niin herkkis etten ois tohtinu kattoo ku päiväsaikaan XD Life Unexpected on hyvä 🙂 Sarja, joka mut Netflixissä koukutti, on Orange is the new black. Ihan huippu!! Jaksot piti ahertaa pikapikaa läpi ja nyt sitte ootellaanki kesäkuussa julkastavaa toista kautta 😀

  1. virpi: Hemlock Grove on kyllä kertakaikkisen omituinen ja tosi raaka. Itse pidin parissa kohtaa silmiä kiinni, kun teki niin pahaa katsella. Silti oli pakko katsoa seuraava jakso ja sitä seuraava. 😀 Sain eilen katsottua vikat kaksi jaksoa ja vieläkään en tiedä oliko sarja hyvä vai huono. :)<br />
   <br />
   Orange is the new black on minulla nyt suosikkilistalla odottamassa valmiina, voisinkin aloitella sen parissa viikonloppuna, kiitos vinkistä. 🙂

 2. Hemlock Grove on kyllä oudoin sarja vähään aikaan 😀 Oon kattonu seitsemän jaksoa enkä vieläkään osaa päättää onko sarja hyvä vai ei xD Se on jotenkin niin kummallinen 😀 Mutta ehdottomasti viihdyttävä pakkaus, pakko myöntää 😀 Tietyllä tavalla yhtä överi ku True Bloodin viimeisimmät kaudet… paljon samankaltaisia wtf-fiiliksiä aiheuttaa ainakin meikäläiselle. 😀

  1. Satu: Todellakin, eilen katsoin kaksi vikaa jaksoa ja olen edelleen vähän hölmistynyt, siis what the f***ck??? Todella outo sarja enkä minäkään osaa päättää oliko se hyvä vai huono. Todella överiin vedettyjä juttuja, varsinkin näissä kahdessa vikassa jaksossa, ei sovi herkille yhtään ja naamajuttu oli minullekin liikaa vaikken pienestä säiky. 😀

  1. Jenska: Ainahan minun blogissa on ollut leffajuttuja. 🙂 Leffaharrastajana se on aika luonnollinen osa blogini sisältöä, vaikka onkin selkeässä vähemmistössä sisällön osalta ollut aina. 🙂

 3. Mä rupesin tylsyyksissäni syksyllä sairasloman aikana kerran kattomaan Siskoni on noitaa Netflixistä. Aattelin että katon pari ekaa jaksoa kun ei kuumeessa muuta jaksanut kuin löhötä. Seuraavana iltana olinkin jo valmiina siirtymään kauteen 3… ;D Koukutuin siihen kertaheitolla taas uudestaan ;D

 4. Voi kääk! En ollu kuullukaan tosta Life unexpected-sarjasta. Just loppui edelliset katottavat ja aloin tsiigailla tuota. Oon vasta tokan jakson puolessa välissä ja porannu varmaan joku seitsemän kertaa. Ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *