Elämäni paras kirppislöytö!

Tein oikein kunnon eko-ostoksen ostamalla kierrätysmateriaaleista valmistetun Essent´ial -nojatuolin nettikirppikseltä. Tämä älyttömän hieno aarre oli kuin vastaus rukouksiini ja pidän löytöäni suoranaisena lottovoittona. 😀 Siinä se minun suloinen ruttutuolini nyt köllöttelee, olohuoneessa odottelemassa kesää ja parvekkeelle muuttoa. 🙂

iIMG_3770.jpg

essential.jpg

iIMG_3772.jpg

iIMG_3762.jpg

Vuonna 2006 syntyneen Essent´ialin merkittävimpiä arvoja on luonnonsuojelu sekä maailman jätekuorman pienentäminen ja he ovat yksi euroopan suurimmista kierrätetyn designin edelläkävijöistä. Tuotteiden materiaaleina on käytetty kierrätettyä ja FSC sertifikoitua selluloosaa sekä kartonkia, joista on myös minun tuolini rakentunut. <3

iIMG_3771.jpg

Tuoli jakaa varmasti vahvoja mielipiteitä, osa teistä saattaa pitää sitä yhtä söpönä ja persoonallisena kuin minäkin. 🙂 Tuolissa on mielettömän mukava istua, sillä se mukautuu kehon mukaiseksi kuten säkkituolitkin. Suuren kokonsa (90x75cm) ansiosta siinä voi röhnöttää oikein kunnolla, tämä ei tosiaankaan ole sievistelytuoli. 😀 

Kierrätetty kierrätysmateriaaleista valmistettu ekotuoli, voiko enää parempaa ollakaan? 🙂

Ihanaa illan jatkoa kaikille ja huomiseen! <3

38 kommenttia “Elämäni paras kirppislöytö!

  1. nappi: Pressusta tehty tuoli ei ole lainkaan huono idea, siinä olisi nerokas kierrätysidea varsinkin ulkokalusteita ajatellen. 🙂

 1. Varmasti kyllä tuoli jakaa mielipiteitä. Omaan silmääni tuo on kovin ruttuinen ja ruma, mutta ymmärrän, että joku ajattelee sen olevan juuri siksi sympaattinen. Istuinmukavuus näyttää ihan hyvältä, mutta tuo ruttuisuus… 🙂

  1. Valkoinen visio: Tiesin jo ennakkoon että tuoli tulee jakamaan mielipiteitä, tämä kuuluu taas niihin love or hate-tavaroihin, joista itse tykkään kovasti. 😀

 2. Sori, mulla on varmaan PMS, mutta toi on mun mielestä aivan hirveän ruma. Ei sovi niin tyyliltään kuin väritykseltääkään mihinkään. Sisustuksen pitäisi olla rouheampi tuon kanssa. Lisäksi olkkari on nyt taas liian täynnä.

  1. Jenska: Minusta tuoli on tosi hauskan näköinen sliipatussa olohuoneessa. 😀 Jos laittaa liian monta rouheaa ja erikoista juttua samaan tilaan, on kokonaisuus helposti liian raju. Mutta makuja on monia luonnollisesti. Tuolin päätepiste ei ole olohuoneessa mutta se saa asustella siellä siihen asti että saan ilmojen lämmettyä parveketta vähän kuntoon. 🙂

 3. Ihana tuoli! Tykkään siitä että olet niin ennakkoluuloton ja uskallat kokeilla kaikkea uutta niin rohkeasti. Keinun kohdalla hörppäsin kahvit väärään kurkkuun, mutta nyt olen itsekin lämmennyt idealle ripustaa keinu olohuoneeseen. 🙂

  1. Venla: Minustakin tuoli on tosi ihana ja itselleni oikealla tavalla erikoinen. 🙂 Keinu jakoi myös aikoinaan vahvoja mielipiteitä, tosi moni kommentoinut oli sitä vastaan ja piti sitä rumana ratkaisuna meidän kodissa. En tiedä onko kuinka moni jo tottunut sen olemassa oloon vai aiheuttaako se vieläkin paljon hämmästelyä. 😀 Kiva kuulla että olet lämmennyt keinulle, se on nimittäin tosi ihana lisä ollut ainakin meidän kotona ja siitä on ollut niin paljon iloa etten halua kuvitella elämää ilman sitä niin kauan kuin tyttö on pieni. 🙂

 4. hauska tuoli 🙂 Näyttää hienolta teräspöytien ja nahkasohvan kanssa ja jättäisin sen olohuoneeseen jos olisin sinä

  1. inspis: Itsekin tykkään tuolista kovasti, se on kivan erilainen, söpön ruttuinen ja älyttömän mukava istua. 🙂

 5. Järkky 🙂 Miltä tuo materiaali tuntuu ihoa vasten? Hiostaako kun istuu kauan? Ihan järkyn näköinen. Mun mielestäni sun elämän tyyliin ei sovi ekologiset asiat 🙂

  1. Kaisa: Materiaali tuntuu ihan tavalliselta säkkituolilta, ei ainakaan minun ahteriani ole hiostanut tähän mennessä. 🙂 Mun elämäntyyliin? Vai sisustustyyliinkö tarkoitat? Kirppistely ja ekologisuus on ihan tavallisia asioita ja perusarvoja, toiset noudattaa niitä enemmän ja toiset vähemmän. Ei pidä olla liian kapeakatseinen. 🙂

  1. S: Tuoli herättää tunteita, puolesta ja vastaan. 🙂 Kuittaan äänesi lasketuksi, hihii. 😀 Taidetaan olla enää vain vähän miinuksen puolella, hihii. 😀

  1. hansu: Sohva sai jäädä. 😀 Tosin siinä ei ole kukaan istunut kahteen päivään, joten vähän turhan isokokoinen turhakehan se on. 😀

 6. Todella ruma tuoli. <br />
  Yksi eco teko kulutusrintamallasi ei ihan saa &quot;sädekehää&quot; ympärillesi.

  1. Nimetön: Tämä ei ole mikään kilpailu jossa sädekehää kiillotetaan. 😀 On asioita joita arvostan ja on asioita joita en arvosta, ostokseni teen miten parhaaksi katson, joko kaupasta uutena tai muualta vanhana, miten nyt sattuu mitäkin löytymään silloin kun tarvitsen. 🙂

  1. Annika: Sohva siirtyi takaisin paikoilleen seuraavana päivänä divaanipostauksesta. Divaani on tytön huoneessa nyt, mutta saatan siirtää sen toisaalle. 🙂

 7. Oi ihana ja varsinainen eko tekokin!! 🙂 ei kaiken tarvii olla uutta ja kiiltävää eihän me mitään harakoita olla? 😉

  1. K: Hihiii, on ihan totta. 🙂 En pidä tuolia itse varsinaisesti rumana, mutta niin eriskummallisena että se tekee siitä vielä söpömmän minun silmissäni. 🙂 &hearts;<br />
   <br />
   Tuo on tori.fistä löydetty, myös facebookin aluekirppareilta tekee hyviä löytöjä. 🙂

 8. Ainoa yhtenäisyys sisustukseen on väri.Ei sovi yhtään sun siistiin,keveään,kiiltävänvalkoiseen kotiin.Kai tuo ryppyisyys ja massiivisuus sen tekee.Ulkokalusteena(ehkä)menis.Mutta jos pieni partsi,ei sielläkään.

  1. nanna: Olen erimieltä, minusta tuo sopii meille kivasti sekä värin että materiaalinkin osalta. 🙂 Tuolissa on hieman kiiltävä pinta joka sopii Bestå-tason oviin, ruokapöytään ja keittiön puolella oleviin Lack-hyllyihin. Ruttuinen ja pussukkamainen muoto taas sopii täydellisesti Uashmaman pussukoihin, joita on siellä sun täällä ripoteltuna. 😀

 9. Tuoli on mielestäni upea, hankkisin sen varmasti itsekin jos meillä olisi terassi tai parveke. Nahkasohvan kanssa ei mielestäni oikein sovi, mutta on varmasti tosi kiva parvekkeella, jonne olit sitä suunnitellutkin 🙂 Ja mielestäni kommentti, jossa sanotaan ettei eko-tuotteet sinulle sovi on vähän hölmö. Ihan niinkuin ympäristöasioita saisi ajatella vain joku super-vihreiden ihmisten eliitti (joista jotkut itse asuvat haja-asutusalueella ja huristelevat kahdella city-maasturilla kymmeniätuhansia kilometrejä vuodessa…)!

 10. Ihana tuoli, kyllä kelpais mullekkii. Mitä tykkäät Ikean klippan keinonahka sohvasta valkoisena? Ajattelin meille sohvan vaihtoa ja kissojen vuoksi edullisia, niin klippanit ois kivat ja väriltään puhtaan valkoiset.

 11. Hmm.. Tuollaisen tuolin näkisin sopivan kivasti betoniseen ympäristöön tuomaan rouheutta tai juuri parvekkeelle 🙂 Että olenkos sitten puolesta vai vastaan? Sanotaan että fifty fifty!

 12. Aivan ihana tuoli ja sopii teille niin hyvin, juurikin tuomaan vähän rosoa muuten siliteltyyn kokonaisuuteen. MInusta sen voisi hyvin jättää olkkariin, mutta hauska se on taatusti myös parvekkeella.<br />
  <br />
  Ottaisin myös meille, jos löytäisin jostain kohtuu hintaan (ja juurikin olkkariin, kun parveketta ei ole!) 🙂

 13. Tuo on söpö! 🙂 Hieman erilaista pintaa ja oloisuutta teidän olohuoneeseen, tykkään :)<br />
  Kotiuttaisin itsekin tuollaisen rösöisen söpöliinin ilomielin 🙂

 14. Näköjään jakaa mielipiteitä tuoli 🙂 <br />
  <br />
  Mutta mun mielestä se on aivan ihana! Voisin himoita omaan olohuoneeseen tuollaisen, mutta erinvärisenä 🙂 Näyttää niin mukavalta istua ja löhötä 🙂 <br />
  Menee sisällä että ulkona hyvin, myös sinun kodissasi 😉

 15. Hauska tuoli! Meidän kotiin se ei sopisi ollenkaan, mutta sinun olohuoneessasi se näyttää oikein sympaattiselta 🙂

 16. Hei,<br />
  Luen sinun blogiasi aikas tiuhaan, kun haluan katsella sisustusjuttuja, tämä on se blogi josta niitä katsellaan.Toinen jota seuraan on kosmetiikkatesti josta haetaan naamanhoito yms. kokemuksia.<br />
  <br />
  Siis yllä olevat kommentit olivat turhia, mutta jotenkin vaan sormet lähti näppäimillä nyt näin pyörimään.<br />
  <br />
  Mutta kysymykseni kuuluu, vaikka oletkin jo siihen vastannut: Siis eikö toi hiosta hanuria? Minusta tuo olisi juuri hyvä parvekkeelle, mutta mutta se hiostus.<br />
  <br />
  Minä olen jo niin vanha, että olen elänyt sen ajan kun niitä ns. alkuperäisiä säkkituoleja oli joka perheessä, myös meillä ja kyllä niissä hanuri oli ihan hiessä. Kiitos jo etukäteen taas tankkausvastauksesta, jos viitsit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *