Shoppailua ja pusuttelua :)

Päätimme kipaista tytön kanssa pikavisiitillä Sokoksen 3+1 päivillä täydentämässä pesuainevarastoja, ja oli vähän pakkokin sillä eilen illalla loppui sekä minun että tytön suihkusaippuat. Myös käsitiskiaine, Helean siivoussuihke, kasvovesi sekä vanulaput oli finito joten samaan hengen vetoon päätin ostaa myös ne mikä oli bad mistake. 😀 Siivousosastoa etsiessäni onnistuin eksymään Sokoksen uumeniin ja lähes tunti hortoiltiin pitkin poikin myymälää ihmismassan vanavedessä tietämättä missä suunnassa on edes uloskäynti. Tämä ei tosiaan ollut minun päiväni, eikä liiemmin pikkuneidinkään joka pisti oman ohjelmanumeronsa pystyyn kemppariosastolla, huoh ja nöyrin anteeksipyyntöni kaikille kanssashoppailijoillemme. <3 😀

piIMG_3793.jpg

iIMG_3789.jpg

Saatiin onneksi tarvittavat roippeet ostettua ja yksi komea nuorimieskin lähti mukaan kotimatkalle, hihiii. 😀 Tyttö on vuoden verran toivonut Pienen Merenneidon Prinssi Erik-poikabarbia ja nyt sellainen sitten löytyi (että pitikin eksyä väärään kerrokseen ja leluosastolle!! :D). 

piIMG_3790.jpg.jpg

Itse sain hetkellisen mielenhäiriön ja ostin ison perhepaketillisen Brunbergin mansikkapusuja, joista en edes pidä. 😀 Kyllä se vaan näemmä kannattaa laittaa kassan (ja kassajonon) viereen esille vähän sitä sun tätä. Odottavan aika on kuuma ja piitkä, ja ilmeisesti aivojeni sulamisesta johtuen koin jonkin mielettömän ahaa-elämyksen näiden pahanmakuisten mansikkapusujen suhteen. 😀 Pusuja piisakin nyt sitten kaikille jotka ovesta seuraavan parin viikon sisällä meille astuvat, että jos tuttuja sattuu olemaan siellä ruudun toisella puolen, niin tervetuloa kylään pusuttelemaan. 😀

Virtuaaliset mansikkapusut jokaiselle! *smak* 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Shoppailua ja pusuttelua :)

 1. Tää oli omalla tavalla aivan ihana postaus!!!! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  Voin vain kuvitella teidän seikkailut, pidätän naurua täällä ruudun takana 😀 😀 😀 <br />
  Ihanaisia olette &hearts;<br />
  Uuuh, pusuja tarjolla, ei niistä voi kieltäytyä 😉

  1. Live &amp; Home: Hihiii, vähän veikkaan että kassajonossa meidän takana ollut pariskunta olisi toista mieltä. 😀 Oli kyllä niin karmea päivä lähteä etsiskelemään siivoussuihketta ja vanulappuja, jotka oli niin monen mutkan ja turhan hyörimisen takana ettei järkeäkään. 😀 Hoin ehkä sata kertaa &quot; Nyt Ava jummijammi loppu tähän paikkaan toi tinttarointi ja äh missä hiivatissa on samperin vanulaput???&quot;. :D<br />
   <br />
   Ootan sitä päivää kun lähdetään kauppakierrokselle teidän kanssa, täytyy tulostaa kauppojen kartat mukaan että osaan ohjata meidät oikeaan suuntaan kohti ulko-ovea ettei tartte Sokkarilla kiertää kehää kolmea tuntia. 😀

 2. Ihanaa 🙂 Nauroin täällä vedet silmissä tuota mansikkasuukkojen ostoa! Voi, kuulostaa liiankin tutulta tuo outojen asioiden osto jossakin mielenhäiriössä. Siis ensin on joidenkin paljon tarpeellisempien tuotteiden kohdalla pohtinut ja punninnut ja päätynyt siihen, ettei osta jos ei vaikka tarviikaan. Ja sitten yhtäkkiä kotona tajuaa ostaneensa kuitenkin ohimennen sen enempää miettimättä jonkun ihan älyttömän avaimenperään sullottavan ostoskassin tai jättisäästöpakkauksen salmiakkilakuja, joita inhoaa.. <br />
  Mun oma ihan spesiaali päätön ostos (johon sorrun ihan joka kerta Hulluilla päivillä ja muilla vastaavilla) on ne tuplajättipakkaukset jotakin vartalovoidetta pulloissa, vaikka oikeasti tulen käyttäneeksi aina vaan pumppupulloversioita vartalovoiteista. Kylppärin kaapissa onkin jossakin takana unohdettuna paritkin ylimääräiset pullot dovea ja niveaa 😀

  1. Rosavilla: Minäkin vertailin hintoja vanulapuista, suihkusaippuoista ja jätin monta ihanaa tarjoustuotetta ostamatta kun yritän vähän pihistellä tässä kuussa. Edes uusinta Elle Decor-lehteä en raaskinut ostaa. 😀 Mutta sitten sorrun ostamaan tuollaisen suukkoboksin, voi pyhä sylvi sentään. 😀 Tuo on niin totta että sitä pientä roinaa tulee ostettua liikaa, sen suhteen olen itse yrittänyt pysyä todella tiukkana ja 99% kauppareissuistani olen siinä onnistunutkin. Mutta että pahan makuisia suukkoja sitten piti saada… en voi vieläkään tajuta mitä ajattelin. 😀

 3. Voi, minun suosikkeja nuo suukot. Blogissani haaste sinulle – voi olla että olet sen saanut 🙂

  1. Katja: Lähetän sinulle virtuaalisen suukon, tai kymmenenkin! &hearts; &hearts; Puspus! :)<br />
   <br />
   Kiitokset haasteesta! &hearts;

 4. 😀 😀 😀 no juu ei varmaan paljon naurattanut kyllä kaupassa.. Mie pääsisin varmaan johonkin hoitoon &gt; oon nyt hurahtanut ostamaan lautapelejä… kohta alkaa päästä takkien tasolle tuo hulluus 😀 Me oltiin kans liikenteessä kaupungilla ja meilläkin kävi voi pyhä sylvi 😀 :/// yhtä takkiakin kerkisin sovittamaan — Luojalle kiitos se oli liian suuri 😀 Pusuja ja muiskuja teillle &hearts;<br />
  <br />
  Kivaa iltaa Miia &hearts;

  1. Soili: Kaupassa ollessa ei naurattanut yhtään mutta nyt naurattaa kyllä korkojen kanssa. 😀 Olen yrittänyt olla siitä asti sanomatta kertaakaan jummijammia, sen verran hävettää tuo hokema nyt jälkeen päin. :D<br />
   <br />
   Minulla oli joskus vuosituhannen alkupuolella takkimania, ostelin han hulluna takkeja, lyhyttä pitkää vaaleaa tummaa värikästä topattua napeilla vetskareilla hupuilla… Minulla oli yli 30 takkia, jokaiselle mukamas oma käyttötarkoituksensa. 😀 No, hintalappuineen kärräsin niitä pari vuotta myöhemmin uffiin, että se siitä &quot;mutku mulla ei ole juuri tälläistä takkia ja tämä on niin tarpeellinen&quot;-ajatuksestani 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *