5 päivää & 5 kuvaa – blogihaaste

Sain Tässä ja Nyt – Unelmien kera -blogin Katjalta kivan haasteen, jossa on tarkoitus viitenä perättäisenä päivänä postata yksi kuva omasta arkielämästä ja samassa yhteydessä haastaa aina uusia bloggaajia mukaan tähän arkisempaan blogihaasteeseen. 🙂

Minun päivääni kuvaa parhaiten tämä kuva:

blogihaaste.jpg

Istuin yli tunnin Essent´ialin ruttutuolissani olohuoneessa mietiskelemässä ja tuijottamassa tätä vastapäisellä seinällä olevaa näkymää. Meillä oli ronsun kanssa tuijotuskilpailu, ajatuksieni pyöriessä lähinnä sisustusasioissa. Blogin kautta minut ja ajatukseni todella usein kyseenalaistetaan, ja ihmettelin itsekseni miten olenkaan onnistunut kasvamaan ja kehittymään näinkin vahvaksi ja päättäväiseksi ihmiseksi. Joku kuvaisi minua ehkä tyhmäksi, mutta itse pidän itseäni rohkeana, tarmokkaana ja itsevarmana. 🙂 Päivän päätteeksi moni negatiivisesti mielialaan vaikuttanut asia kääntyy positiivisesti voimaannuttavaksi. Ihmismieli osaa olla joskus ihan hassu. 🙂

Viiden päivän ja kuvan haasteen haluan välittää tänään eteenpäin Hajottamo -blogin Heidille!

Ihanaa iltaa kaikille! <3

12 kommenttia “5 päivää & 5 kuvaa – blogihaaste

 1. Minusta sinä olet nimenomaan rohkea ja tarmokas, ja on harmittavaa miten jotkut kommentoijat yrittävät lannistaa sinua tai kritisoida päätöksiäsi. Hyvänä esimerkkinä tuo ruttutuoli, joka jakoi mielipiteitä: jos sinä pidät siitä, niin se on ainoa asia jolla on väliä. 🙂 Maut ovat toki erilaisia, mutta eivät kai nämä lukijat tosissaan kuvittele, että hankkiudut tuolista eroon vain koska se ei miellytä heidän silmäänsä? Tai ettet saisi ostaa kierrätysmateriaalista tehtyä tuolia, koska se ei muka sovi elämäntyyliisi…pah!<br />
  <br />
  Blogi on sinun kanavasi esitellä omia sisustusratkaisujasi, ei mikään &quot;arvostele mun koti&quot;-palsta. Olen iloinen että päätät jakaa kuvia ja kertomuksia kauniista kodistasi meille, olet ainakin inspiroinut minua monta kertaa! 🙂

  1. mi: Joskus kritiikin määrä yllättää, vaikka kuinka tietäisin etukäteen että vastustusta tulee. 🙂 Onneksi ei enää kovin usein tule sitä harmistumisen tunnetta kun innoissaan postailen uusia juttuja ja kommenttiboksi räjähtää negatiivisesti. :D<br />
   <br />
   Blogini ei todellakaan ole mikään yleispätevä ohjekirja enkä ole ammatiltani sisustussuunnittelija, jonka tulisi ottaa huomioon monia yksityiskohtia. Enkä usko että ammattilaisenkaan työnäytteeseen olisi jokainen tyytyväinen. Minua ja kotiani saa toki arvostella, mutta blogini olemassa olon tarkoitus ei ole toimia yleisenä arvostelualustana. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle mi! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Hei<br />
  Olen seurannut blogiasi taustalla jonkin aikaa ja minun on nyt ihan pakko sanoa, että Sinun kotisi on ihanan valoisa ja tyylikäs kaikin puolin. Lisäksi kirjoittelet niin ahkerasti noita blogitekstejäsi, että lukijalle tulee hyvä mieli. Olet kaikin puolin oikein valloittava ja fiksu persoona. Jatka samalla tavalla!

 3. Hei, sun ei tarvi julkaista tätä, mutta luulen että ärsytät monia siksi, että sulla menee hyvin. Ainakin sellaisen kuvan blogista saa: sulla on riittävästi rahaa, kiva lapsi, kiva koti, töitä, et valita mistään. Olet elämääsi tyytyväinen. Joitakin tämä harmittaa, olisiko se kateus sitten.

  1. L: Blogini kautta varmasti välittyykin positiivinen ote ja yleinen tyytyväisyys elämään. Toivoisin kuitenkin että ihmiset ymmärtäisivät sen, että blogini ei ole kuitenkaan koko elämäni enkä tänne kirjoita yksityisimmistä asioistani. Haluaisin ajatella olevani lukijoille kuin työ- tai harrastuskaveri, kivoja ja iloisia asioita jaetaan ja ne surullisimmat pidetään piilossa. Olen kyllä perustyytyväinen elämääni, vaikka ainahan sitä jotain muutoksia tekisi mikäli olisi mahdollista. 🙂 <br />
   <br />
   Ehkä jutun juoni on juuri siinä, että minä en kaipaa ihmeellisyyksiä, en kovin suuria elämyksiä tai mitään muutakaan suurta. Oma tavoitteeni on elää hyvää peruselämää, tavallista tylsää arkea ja pysyä mahdollisimman terveenä. Saada harrastaa sisustustamista, bloggaamista, tanssimista ja musiikkia. Viettää aikaa tytön kanssa ja tehdä kivoja yhteisiä tavallisen arkisia juttuja. Halailla ja rapsutella koiraneitiä iltasella sohvalla leffaa katsellessa… Tälläiset monelle tylsän kuulloiset arkijutut ovat minulle unelmaa. 🙂

 4. Nimimerkki L sen tuossa hyvin jo kiteyttikin ja uskon asian olevan just näin. Joidenkin vaan on niin vaikea hyväksyä toisen hyvää, kuten ihana koti, työasiat ja talous kunnossa jne…kateutta sitä se on, mutta sitä en oikein tahdo ymmärtää, miksi ihmiset edes sitten lukevat blogia, jos se niin pahasti suivaannuttaa….vai olisiko kuitenkin niin, että tykkäävät mutta eivät vain myönnä ja/tai kaiketi harmittaa kun eivät itse kykene samaan ;)<br />
  <br />
  Mutta yhtä kaikki aivan ihana blogi ja aina vaan haluan lukea ja nähdä mitä ihanaa olet tällä kertaa keksinyt/löytänyt. <br />
  Jatka Miia vaan samaan malliin. Eiköhän meitä oikeasti tykkääviä ole kuitenkin enemmän :)<br />
  Ihanaa on kun päivität niin usein ja aina on jotain kivaa uutta tai uudelleen sijoitettua yms.<br />
  <br />
  Aurinkoista ja hyvää kevättä Miia &hearts;<br />
  <br />
  T.Merja

  1. Merja: Minun on vaikea ajatella kenekään olevan minulle kateellinen, koska elän tosi tylsää ja tavallista elämää. 🙂 Blogeja on pilvin pimein, joissa matkustellaan, tavoitellaan suuria haaveita, sisustetaan kauniisti suuria omakotitaloja ja huviloita, rakennetaan mökkejä järven rannoille, ajellaan Mersuilla, shoppaillaan tuhansien eurojen laukkuja… Tuollaisten asioiden voisin kuvitella aiheuttavan hetkellisen kateudenpiston, jos itselleenkin haluaisi noin hienoa elämää. Minä en kaipaa mitään noista ja olen todella tyytyväinen ihan vaan tavalliseen arkeen josta ei saa kovinkaan mielenkiintoisia postauksiakaan aikaan. 😀 <br />
   <br />
   Sisustus on minulle todella rakas harrastus ja vaikka blogini koskeekin omaa kotiani, riittää minulla kiinnostusta sisustusjuttuihin oman kodin ulkopuolellakin. Juuri autoin viime viikolla laittamaan yhden yksiön sisustuksen kuntoon ja siitä tuli tosi kaunis ja viihtyisä. &hearts; Ystäväni kuitenkin toivoi että pitäisin hänet ja yksiön pois blogistani, joten kunnioitan hänen pyyntöään eikä siksi postausta ole asian tiimoilta tulossa. <br />
   <br />
   Aurinkoista kevättä ja linnun viserryksiä! &hearts; &hearts;

 5. Sinulla on todella ihana koti ja blogi! Vaikutat myös oikein mukavalta henkilöltä 🙂 On kivaa kun sinulla on näin tiuha postaustahti, aina kun ennätän teille vierailulle on parikin teksiä odottamassa.

  1. Syhi: Olen fiiliskirjoittelija enkä oikeastaan koskaan valmistele mitään etukäteen. 🙂 Jos olisi aikaa enemmänkin, niin postaisin varmasti entistäkin enemmän. 🙂 Blogi on omalla tavallaan minun päiväkirjani, olen alusta asti päivittänyt blogiani lähes päivittäin ja se on jo niin luonnollinen osa päivärutiinejani etten osaisi olla ilman blogia ja bloggaamista. 😀 Bloggaamaan en työkseni koskaan uskalla alkaa, mutta aina välillä toivon että päivätöitä olisi vähemmän ja aikaa bloggaamiseen enemmän. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *