Arvotaan lippuja Kevätmessuille 2014!

Haluatko päästä kaverisi kanssa hakemaan uutta puhtia ja inspiraatiota kodin, pihan, puutarhan, ja / tai mökin sisustamiseen?? Jaossa on 5kpl kahden lipun pakettia Helsingin Messukeskuksessa 3.-6.4-2014 järjestettäville Kevätmessuille. 🙂 Näytteilleasettajia on useita satoja, sisustusalan yrityksistä piha- ja puutarhapuolen toimijoihin. Näitä jättikokoisia sisustajan unelmamessuja ei kannata jättää tänä vuonna väliin! 🙂

Kevatmessut14_etusivu_705x450_2.jpg

Lisätiedot, aukioloajat, kartan ajo-ohjeineen sekä listat lukuisista näytteilleasettajista löydät Messukeskuksen Kevätmessujen 2014 omilta sivuilta!

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

Kerro miksi juuri Sinä haluaisit päästä inspiroitumaan Kevätmessuille ja olet mukana messulippujen arvonnassa! Parhaimmat vastaukset palkitaan kahden lipun messupaketilla! Muistathan keksiä itsellesi erottuvan ja persoonallisen nimimerkin! 

Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 23.3.2014 klo 23.59 asti. Voittajat julkaisen blogissani ensi maanantaina 24.3.2014!

Onnea kaikille tasapuolisesti!

(Postaus tehty yhteistyössä Messukeskuksen Kevätmessujen 2014 kanssa, arvontapalkinnot saatu kampanjan kautta!)

65 kommenttia “Arvotaan lippuja Kevätmessuille 2014!

 1. Kyllä tulis enemmän ku tarpeeseen! 😀 Vaikka matkaa tulis mutta pako arjesta ois ihanaa ja meitin uusi omakotitalon piha on täysin puhdas kanvaasi ja vinkkejä todellaki kaipais. Nurmikko kerettiin syksyllä kylvää mutta siinäpä kaikki…

 2. Juuri niin ajankohtaiset messut minulle. Viime kesänä ostettu koti, jonka puutarha raivattu pusikoista vuosien välinpitämättömyyden jälkeen, nyt olisi tarkoitus rakentaa se uuteen loistoonsa..piharemontti alkaa huhti-toukokuussa ja inspiraationlähteitä haetaan…

 3. Hei! Onpas mieleinen arvonta ja liput tulisivat todellakin tarpeeseen :). Ostimme kuukausi sitten mieheni kanssa ensimmäisen yhteisen kodin. Ensimmäinen kuukausi on pitänyt muuttolaatikoiden purkamisen lisäksi sisällään rutkasti sisustushankintoja, mutta myös uusien hankintojen suunnittelua. Ensimmäistä kertaa meillä on myös piha, jonka ideoinnista olemme aivan innoissamme. Messut olisivat oiva paikka saada ideoita uuteen kotiin sekä sisälle että puutarhaan. Voi kunpa arpaonni suosisi meitä!

 4. Haluaisin päästä hakemaan ideoita kodin sisustamiseen ja kurkkaamaan piha-ideoitakin 🙂 Lähtisin yhdessä ystävien kanssa !

 5. Talomme piha on vielä pahasti vaiheessa, vinkkejä sen viimeistelyyn tarvitaan kovasti. Ajatus on laittaa piha kuntoon ennen loppukesällä syntyvää esikoistamme. Olisi mahtavaa voittaa liput messuille ja lähteä sinne katsomaan vinkkejä pihasuunnitteluun :).

 6. Koskaan en ole kyseisille messuille päässyt.<br />
  Olisi kiva päästä viettämään vaikka ystävän kanssa kiva päivä ilman lapsia messuille.<br />
  Sisustaminen on suuri intohimoni ja harrastus jota rakastan joten olisi kiva päästä rentoutumaan<br />
  ja katselemaan kevään uutuuksia ja ideoita.<br />
  Terv:Iitu

 7. Kahden pienen lapsen vanhempina kahdenkeskinen aika on aika kortilla. Lippujen voiton myötä olisi hyvä syy pyytää lapsille hoitoa ja viettää laatuaikaa pihaa ja sisustusta miettien 🙂

 8. Olisi kiva käydä pitkästä aikaa Helsingissä siitä onki jo hetki aikaa kun siellä viimeksi kävin..Tulisi kyllä tarpeen nuo messut varsinkin kun suunnittelen pientä sisustusremonttia.

 9. Omatkotitalon remppa- ja laajennusprojekti kaipaa ideoita sekä puutarha 🙂 tällä hetkellä on purkutyöt menossa ja tarkoitus olisi päästä kesän jälkeen muuttamaan…

 10. Ostimme viime syksynä mieheni kanssa ensimmäisen yhteisen kodin, piha ja sisustus odottaa uusia ja hyviä ideoita eli messut olisivat meille napakymppi. Eikun toivomaan että arpaonni suosii 🙂

 11. Vuoden vaihteessa alkoi elämäni kolmas vaihe eli jäin eläkkeelle 45 työvuoden jälkeen. Olen asunut neljä vuotta omakotitalossa ja nyt on rutinaallisesti aikaa paneutua pihan suunnitteluun ja työn tekemiseen, Tässä on ollut valmis piha, kun tähän asetuin, mutta haluaisin sitä jonkin verran muutella omanlaisekseni. Kansalaisopistossa on kevään aikana kakenmoisia puutarhakursseja ja niille olen ilmoittautunut ja käynytkin jo yhden. Olisi mukavaa päästä messuille katselemaan miten toteuttaisi oppimaansa omassa pihassa. Minulla on elämäni ensimmäinen oma piha ja olen siitä kiitollinen, että jossain vaiheessa elämää sain tämänkin mahdollisuuden 🙂

 12. Muutimme jo viime keväänä pientaloon ja pihalle ei tehty silloin mitään… Nyt ehkä olisi syytä kunnostautua sen suhteen. Inspiraatiota ja neuvoja lähtisin hakemaan pihatöihin tuonne!

 13. Piha on vielä lähes tekemättä ja ikuinen sisustuskuume sen kun jatkuu.Sisälläkin olisi paljon vielä tekemistä. Ideoita kaipaisin siis paljon lisää :)-Nina

 14. Hellurei! Olen miettinyt että olisi ihanaa yllättää ystäväni, joka on päässyt takaisin jaloilleen rankan polvileikkauksen ja pitkän kuntoutuksen jälkeen. Olemme kiertäneet yhdessä asuntomessujakin ihaillen kaikkea uutta ja inspiraatioita keräten. Täällä saisit kyllä kahden ihmiset hymyt valloilleen.

 15. Olemme vasta muuttaneet taloon, johon aiomme tehdä ison remontin, pihatyöt tekemättä jne. Joten messuilta tarttuisi varmaan hyviä vinkkejä matkaan 🙂

 16. Tämä olis loistava ylläri äidille, kerrostaloasujalle joka ei malta keväisin millään odottaa, että pääsee laittamaan mökkipihaa kuntoon 🙂 Pääsis vähän katselemaan vinkkejä ja saamaan inspiraatiota!

 17. Moikka! <br />
  Muutimme vuosi sitten meille uuteen asuntoon ja viime kesä meni ensimmäistä kertaa OMAA pihaa laittaessa. Se ei kuitenkaan mennyt kuin strömsössä, innokkaana nypein pylly pystyssä kukkapenkistä kaiken muun paitsi ne rikkaruohot… Tänä vuonna on siis ihan hiukan paljon duunia pihalla! 😀 messuilta vinkkejä mitä sieltä penkistä oikeasti kannattaa poistaa 😉

 18. Olen vain yksinkertaisesti niin inspiroinnin tarpeessa!<br />
  Vinkkejä ja ideoita saisin varmasti paljon.

 19. En oo ollut noilla messuilla vielä koskaan. Pihakin huutaa apua, vinkkejä kaipailisin ja niitä messuilta varmaan lohkeis. 🙂

 20. Hei Miia. Minä hakisin messuilta kokonaan uusittavaan pihaani ideoita, sisustukseen uutta suuntaa ja mökin osto on ajankohtainen pian. Ja , ainahan siellä olisi kaikkea kivaa ostettavaa.

 21. Asumme 1962 valmistuneessa pienkerrostalossa jossa vielä pari vuotta taaksepäin asui pelkästään alkuperäisasukkaita, eli hyvin iäkkäitä ihmisiä. Pihaa on viimeisen 30v ajan laiminlyöty täysin, eikä sammaltuneesta maastosta ole kovinkaan paljoa iloa meille uusille asukkaille. Kaipaisimme uusia, raikkaita ideoita pihan kunnostukseen. Talkootyöllä se piha varmaan on saatettava kuntoon, mutta intoa ainakin meidän perheestä löytyy :)<br />
  Ihanaa viikonloppua!

 22. Moikka! Opiskelen sisustussuunnittelijaksi ja rakastan alaan liittyviä messuja. Opiskelija kun olen niin aina ei ole ylimääräistä rahaa laittaa messulippuihin. Nämä todella tulisivat tarpeen ja olisin todella kiitollinen niistä 🙂 Kiitos jo etukäteen!

 23. Moikka mun äiti tarttee apua niiden 1974 rakennetun kodin sisustuksen uudistukseen ja mä lisä ideoita meidän kodin sisustukseen ja 5henkisen perheen käytännöllisyyteen. &hearts; toivottavasti onni potkaisee! 🙂

 24. Iskettiin poikaystävän kanssa viiden vuoden seurustelun jälkeen hynttyyt yhteen ja muutettiin saman katon alle. Kahden aikuisen sinkkukodin yhdistämisestä jäi jäljelle paljon tavaraa ja vielä enemmän into pesänrakentamiseen. Nyt oliskin inspiraatiot ja käytännön vinkit todella tervetulleita! 🙂

 25. Ystäväni muutti juuri uuteen kotiin, jossa on myös ihana piha. Messuille ollaan luultavasti joka tapauksessa tulossa, hienojen sisustus ja puutarhaideoiden toivossa. Mukava yllätys olisi arvonnasta voitetut messuliput 🙂

 26. Puutarhan hoitamiseen hurahtaneella äidilläni on syntymäpäivä tuolloin ja haluaisin yllättää hänet kivalla äiti-tytär-päivällä messujen merkeissä!

 27. Nämä messut on kuin tehty minua varten! Lähtisin etsimään kevätinspiraatiota kotiin ja puutarhaan. Synttärini sattuvat huhtikuun alkuun, joten mikä olisikaan parempi lahja kuin päästä kevätmessuille ystävän kanssa. Sitten kevättunnelmissa vaikka syömään hyvin ja drinkille tai parille. 🙂

 28. Täähän ois ihan mahtava tilaisuus päästä messuille, koska en ole ennen käynyt. Parvekkeelle kaipaisin ideoita, tahtoisin sisustaa sen viihtyisäksi kesää varten.

 29. voi vitsit, että olisi mukava mennä messuille! Itse olen muuttamassa piakkoin ensimmäiseen omaan kämppääni, joten ottaisin äitin mukaan messuille ja antaisin äitin nauttia puutarha-osastoista ja saada itsekin jotain vinkkejä tyylin raikastamiseen ja puutarhan tuomisesta sisälle. 🙂

 30. Haluaisin messuille, koska en ole Helsingissä järjestetyillä messuilla aikaisemmin päässyt pitkän välimatkan vuoksi käymään. Olen muutama kuukausi sitten muuttanut pk-seudulle, eli matka ei olisi enää mikään ongelma. Uusi asunto myös houkuttelee sisustamaan ja tuntuu, että alkava kevät on herättänyt sisustushuuman ja tällaiset messut olisivat mitä mainioin tilaisuus käydä purkamaan tätä energiaa 😀 Haluaisin ehdottomasti uusia ideoita erityisesti sisustukseen!

 31. uuden asuntomme piha kaipaa nyt uusia tuulia ja kunhan kevät pääsee aloittaa kunnolla niin meidän pihasta tulee työmaa.<br />
  <br />
  Terassia yms. joten nyt jos koskaan ideat on tarpeen.

 32. Ollaan muutettu rakentamaamme omaan kotiin hetki sitten, joten nyt keväällä olisi tarkoitus aloittaa pihasuunnittelut. Mikäs olis sen mukavampaa, kun miehen ja masuasukin kanssa päästä messuille hakemaan inspiraatioita ja ideoita omalle terassille ja puutarhaan ja jättää lapsukaiset mummin hoiviin.

 33. Terveiset täältä Keski-Suomesta. Olisi mukava päästä täältä maalta piipahtamaan pääkaupunkiseudulla. Keväällä tyttären ylppärit ja terassi pitäisi saada siihen mennessä tehtyä. Syksyn pihanlaittoonkin tarvittaisiin ideoita ! Messuliput kuullostavat niin ihanilta !!!!!<br />
  En tiedä, vaikka mieskin pääsisi mukaan !

 34. Haluisin kevätmessuille, koska se olisi todennäköisesti ensimmäinen oikeasti keväinen piristävä asia tämän vuoden puolella, mitä nyt ikkunasta maisemaa katsoo 😉

 35. Aikaisemmin on aina jäänyt messut kokematta,nyt olisi mahdollisuus päästä paikalle hakemaan uusia ideoita 🙂

 36. Alkuvuosi mennyt vähän niin sanotusta pers..lleen, sillä työpaikka päätti lomauttaa väkeä ja näin ollen itsekin päädyin työttömäksi. Tällaiset arjen luksukset ovat tällä hetkellä itseltäni poiskarsitut, kun ei yksinkertaisesti rahat riitä. Sitäpä suuremmin ilahtuisin, jos sattumalta onni potkisi ja saisi mielen vähän muualle. Olisi mukava päästä ystävän kanssa &quot;humputtelemaan&quot; ja saamaan inspiraatiota kodin sisustukseen 🙂

 37. Mikä ihana syy,olisi lähteä naapurinrouvan kanssa katselemaan kevätihanuuksia, varsinkin kun kumpikaan ei ole koskaan käynyt siellä. Monet kahvikupposet ollaan kyllä juotu meidän takapihoilla ja unelmoitu minä vuonna mistäkin &quot;unelmapihasta&quot;. Ihanaa kevät tulee &hearts;

 38. Piha uusi, puuttuu kuusi,<br />
  pensaat, perennat ja ruoho,<br />
  tän kaiken kanssa uppoo suoho,<br />
  tähän vois auttaa messu,<br />
  etten ois niin ressu.<br />
  Sais ideaa, asiaa ja tarjouksii,<br />
  ehkä palkintona piha siistii!<br />
  <br />
  Eli ois aika uus piha, tarttis vähän ideoita, ja tarjouksia :P<br />
  Eli messuille ois kiva päästä 🙂

 39. Kohta 6 vuotta vanhan talon piha on vieläkin vailla kunnon ideoita, messuilta niitä toivottavasti saisi <br />
  useita:) Arpaonnea toivoen…

 40. Olisi ihanaa piristää äitiä, joka odottelee lumien kunnollista sulamista ja mökin pihamaan laittamista uuteen uskoon. Myös minulle olisi kiva pieni irtiotto arjesta kiireisten opiskelujen keskeltä. Messuilta saisi hyviä vinkejä pihan laittoon, miksei myös kodin sisustamiseen.<br />
  Arpaonnea toivoen.

 41. Ostimme jouluna ensiasuntomme ja remontti on vihdoin ja viimein lähestulkoon valmis. Tosin sisustus on vielä keskeneräinen ja piha hohtaa tyhjyyttään. Olisi mahtava päästä messuille inspiroitumaan!

 42. Pääsin toissa vuonna hoitamaan Ruotsissa mieheni äidin (joka on kokenut sillä aikaa avioeron, burn outin, vakavan sairauden, potkut ja uusi burn out) kartanonpuutarhaa ja terassia joka on viillintynyt viimeiset kahdeksan vuotta. Ensimmäinen vuosi meni silkassa raivauksessa kun pihaa piiritti viidakko kuin muumilakson tarinoissa. Tänä toisena vuonna olisi mahdollista laittaa jo istutuksia mutta pää lyö vaan tyhjää. Jos saisin voittaisin päästäni kuuluisi varmaan &quot;Haalleluja!&quot; sinnekin asti.

 43. Ystävälläni on synttärit juuri kyseisenä messuviikonloppuna. Hän ehdottomasti ei halua viettää mitään juhlia &quot;enää näin vanhalla iällä&quot;, mutta mielellään häntä kuitenkin jotenkin muistaisin. Tiedän hänen pitävän kovasti messuista ja nämä kyseiset messut sopivat aihepiiriltäänkin hyvin kiinnostuksen kohteisiinsa. Suunnitelmissa siis kaapata ystävä mukana messuille, että edes jotain spesiaalia saisi juhlapäivälleen. Enää puuttuu vain liput, miten olisi, pistetäänkö pakettiin? 😉

 44. Meillä on tuolloin juuri miehen kanssa lapsivapaata yhdessä ja haluaisin lähteä hänen kanssaan messuilemaan,koska useimmat lapsivapaamme olemme &quot;tuhlanneet&quot; kotioloissa tylsistyen..<br />
  Samalla voitaisiin ottaa uusia ideoita noiden kahden piskuisen ja toivottomalta tuntuvan maapläntin kuntoon saamiseen,sillä ovat kaksi suurta mutakuoppaa koska aurinko ei niihin koskaan paista =P

 45. Muutimme viime syksynä omakotitaloon ja tämän kevään ja kesän projektina olisi pihan laitto. Sormet syyhyää ja pää pursuilee ideoita, joten messuille olisi tarkoitus lähteä hakemaan ideoita! 🙂

 46. En ole aikaisemmin Kevätmessuilla käynyt, mutta viime vuonna näin niin monessa blogissa kivoja kuvia messuista, että houkutus mennä on tänä vuonna suuri 🙂 Varsinkin piha- ja istutusjutut kiinnostaa ja messuilla nyt vaan on muutenkin aina mukava tutustua uutuuksiin.

 47. Näin keväisin, kun remontti-inspis iskee, on kiva kierrellä Kevätmessuilla saamassa ideoita ja vinkkejä niin asunnon kuin pihankin remonttiin. Taloudellisista ja ajankäytöllisistä ongelmista johtuen olemme tehneet remonttia pikkuhiljaa asia kerrallaan jo neljä vuotta eikä loppua vieläkään näy, ja usein inspiraatio iskee aina keväällä jolloin remontteja jatketaan uudella innolla 😉 Eniten ideoita kaipaisin pihan laittamiseen: edelliset kesät ovat menneet omaan pihaan tutustuessa, jotta näimme mitä kaikkea pihalla oli, perustuksien kaivamiseen ja terassin rakentamseen, aidan tekemiseen ja maalaamiseen terassin öljyämiseen sekä kukkapenkin tekemiseen muurikivistä. Loppupiha onkin saviliejua ja syreenipensaiden valtaama, ja tuolle osalle kaipaisin kipeästi vinkkejä, miten sen saisi kivaksi ja viihtyisäksi. Haluaisin pihalle jonkin &quot;twistin&quot; ettei piha jää tylsäksi.

 48. Mä ja mun äiti tykätää sisustaa ihan hirveesti! Haluaisin yllättää äitini lipuilla. Ei olla oltu tälläsillä messuilla koskaan ja nyt ois hyvä tilaisuus ! 🙂

 49. Saimme uuden lasitetun parvekkeen juuri valmiiksi ja olemme sisustelleet hieman kotosalla muutenkin ja tarvitsisimme uusia lennokkaita ideoita työllemme. Näitä lähtisimme mielellämme messuilta hakemaan. Lumen alta pilkottava pihakin kaipaisi kohennusta. Kiitokset ihanasta haasteesta!!!

 50. Minä taas haluisin yllättää itseni ja tyttäreni, sairaudestani johtuen en oo päässyt minnekkää moniin aikoihin, nyt voisin yrittää kun mökkipuutarhani saa uutta ilmettä tänävuonna

 51. Jotain koko perheelle. Lapselle näyttää kauniita kukkia ja kasveja. Mies kerää tietoa rakennustoimintasta. Vanha rintamiestalo huolto tarvitsee. Minä tarvitsen inspiraatiota toimia puutarhassa. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *