Tukkajuttuja!

Olen värjännyt hiukseni viimeksi marraskuun alussa eli lähes 5kk sitten. Hiusvärin sävy oli kuitenkin lähellä omaa luonnollista väriäni, joten juurikasvuongelmasta ei ole pahemmin tarvinnut kärsiä. 🙂 Tavoitteeni on lopettaa hiusten värjääminen kokonaan ja turvaudunkin jatkossa vain sävyllisiin hoitotuotteisiin, joilla saa hiuksiin kaunista hehkua ja kiiltoa. KC Professionalin Color Mask -sarjan sävyttävät tehohoitoaineet ovat olleet käytössäni nyt muutaman viikon ja olen todella tyytyväinen niiden aikaansaamaan kauniin hohtavaan ja täyteläiseen sävyyn.

tukkajuttuja1.jpg

tukkajuttuja2.jpg

Omalle tukalleni paras värikombinaatio on tummanruskean Coffeen ja punaruskean Cacaon välimuoto, jonka sekoittelen kämmenellä suhteessa 50/50. Näin saan sävystä riittävän tumman, jossa on vivahdus lämpimän punertavaa joukossa. Sain yllättävän hyvin taltioitua kuviin hiusten sävyn, vaikka keinovalossa kuvasinkin. 🙂

tukkajuttuja3.jpg

Sävyjä on monia vaaleasta tummalle tukalle. Hopean sävyinen tehohoito on erinomainen tuote ehkäisemään vaalennettujen hiusten keltaisuutta. Viileää beigeä tavoitteleville vaaleaveriköille suosittelen sävyä Vanilla, joka on ihan mielettömän kaunis. <3 Liukuvärjätyille hiuksille nämä ovat oivia myös, vaalennetun latvaosuuden voi helposti sävyttää fiiliksen mukaan vaikkapa pippurinpunaisella ja parin viikon kuluttua luumunliilalla. 🙂 Tehohoitona tämä tuote on minusta ihan ok – hiuksista tulee sileät ja pehmeät, vaikkakaan tämä Color Mask ei pysty hoitavuudessaan kilpailemaankaan Redkenin tuotteiden kanssa.

Kivaa iltaa kaikille! <3

(Tuotekuvat: KC Professional / Color Mask)

7 kommenttia “Tukkajuttuja!

  1. Ostin näitä tuotteita itsellenikin kun olen jo pitkään miettinyt. Rupesin miettimään kuinka usein tuotetta täytyy käyttää? Joka pesun yhteydessä vai kerran viikkoon tms? 🙂

    1. Elisa: Itse käytän pari kertaa viikossa, noin joka kolmas pesu. 🙂 Vaaleisiin hiuksiin riittäneen harvemminkin mutta ei ole estettä miksei käyttäisi useamminkin, vaikka joka pesun yhteydessä. 🙂

  2. Nää on olleet mun luottotuotteita jo pitkään. Tosi hyvä piristys jos väri ehtii haalistumaan värjäysten välissä tai kaipaa pikaista kiiltoa johonkin tiettyyn tilaisuuten. Näyttivät muuten olevan Hulluilla tarjouksessa.

    1. Rouva G: Tuovat ihanaa vastavärjätyn hiuksen fiilistä ja kiiltoa, sopivat hyvin esim värjäysvälin pidentämiseenkin kunhan väriero oman ja värjätyn hiuksen välillä ei ole montaa astetta. 🙂

  3. Kiva postaus! Mulla on kans tavoitteena luopua värjäämisestä kokonaan. Semmoista jäin miettimään, että miten tumma sulla oma luonnollinen hiusväri? Mun oma hiusten sävy on tummuusasteeltaan 7, ja mietin onnistuisiko Coffeen ja/tai chocolaten sekoituksella sävyn tummentaminen. 🙂

    1. Ansku: Oma hiusvärini on aika tumma, tummuudeltaan 4-5, tosin kesäaurinko haalistaa sitä voimakkaasti. 🙂 Näillä Colormaskeilla ei pysty muuttamaan omaa hiustenväriä kovinkaan radikaalisti, asteen verran tummemman illuusion pystyy luomaan ja tasoittamaan esim tyven ja pituuden värieroa jos ero ei ole montaa astetta, blondista tummanruskeaan ei näillä onnistu. Cacao voisi sinulla toimia, tuoda hiukseen hieman intensiivisyyttä ja vastavärjätyn hiuksen kiiltoa, Coffee on liian tumma ja luulen että se saisi hiukset näyttämään likaisilta. Mitä huonommassa, huokoisemmassa ja hauraammassa kunnossa hius on, sen paremmin tuo Color Maks tarttuu. Latvoista tulee usein tummemman oloiset kuin tyvestä, jossa hius on hyväkuntoista. Alimman kuvan värikaaviosta voi katsoa arvion lopputuloksesta omassa hiuksessa, seiskan tummuuteen Coffeeta ei suositella, Cacaosta tulee vaaleahkon ruskea. Näiden valtti on kuitenkin se että ne saavat omat luonnollisen väriset hiukset näyttämään paremmilta ja tasaisemmilta, terveiltä ja kiiltäviltä – kuin Victorias Secretin mallien kauniit kutrit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *