Keräilykohteeni – Muuto Stacked moduulit

Päätin ryhtyä keräilemään Muuton Stacked-hyllymoduuleja, joilla tulen tulevaisuudessa korvaamaan olohuoneen tv-tasona toimivan Bestån. Suunnitelmani on aikaisemmasta kaikki-heti-mulle-nyt-tyylistäni poiketen ostaa yksi uusi osa per kuukausi, jolloin loppuvuodesta minulla alkaa olemaan suhteellisen hyvä määrä komponentteja tv-tasokokonaisuuteen. 🙂

MuutoStacked.jpg

MuutoStacked2.jpg

Viime keväänä aloin funtsimaan tätä Stacked-moduuliasiaa ja nyt vuotta myöhemmin olen aivan satavarma että haluan satsata tähän kyseiseen tuotteeseen. Muunneltavuus ja omaa silmääni hyvin suuresti miellyttävä avoin säilytyskaluste on juuri sitä mitä omaan kotiini haluan nyt ja tulevaisuudessakin. Omistan paljon äärettömän kauniita pieniä sisustusesineitä, joita haluan pitää esillä ja avoin hyllystö on kaunis ja toimiva sisustusratkaisu minulle. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-29%20koht

Osia tulee olemaan kaiken kaikkiaan noin 12kpl riippuen tulevaisuuden tarpeista. Keräämisen aloitan huhtikuussa ostamalla yhden valkoisen ison taustalevyllisen valkoisen moduulin. Suunnitelmani on tässä vaiheessa seuraava:

 • huhtikuu iso valkoinen moduuli taustalevyllä
 • toukokuu keskikokoinen valkoinen moduuli taustalevyllä
 • kesäkuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • heinäkuu podium puun sävyinen
 • elokuu pieni puinen moduuli (ilman taustaa)
 • syyskuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • lokakuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • marraskuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • joulukuu podium puun sävyinen
 • tammikuu iso valkoinen moduuli taustalevyllä
 • helmikuu pieni puinen moduuli (ilman taustaa)
 • maaliskuu keskikokoinen valkoinen moduuli taustalevyllä

Joulukuussa minulla olisi riittävästi osia jotta voin hyvästellä nykyisen tv-tasona toimivan neljä vuotta vanhan Bestå-kokonaisuuteni. 🙂 Osa teistä ehkä nyt ihmettelee miksi en osta tarvittavia osia nopeammalla syklillä, miksi vain yksi osa per kuukausi. Siihen on parikin syytä, joista tärkein on monelle astiasarjan kerääjälle varmasti tuttu: itse keräilyn tuoma odotus ja tuplasti suurempi ilo kun uusi osa ilmestyy kotiin. 🙂 Vaikka olenkin karsinut elämästäni ja kodistani turhaa roipetta pois rankalla kädellä ja yritän suunnistaa kohti minimalismia, tykkää kuitenkin keräilystä, kodin uudistamisesta ja uusien asioiden tuomasta ihanasta tunnelmasta kotona. Tulevaksi keräilykohteekseni valitsin entisten meikkien, vaatteiden, kenkien, valokuvakehysten, astioiden ja leffojen sijaan jotain pysyvämpää ja merkityksellisempää – Muuton Stacked-kalusteet. Näin saan tyydytettyä oman keräilyinnostukseni järkevästi, hankittua viimein laadukkaan ja kivan säilytyskalusteen olohuoneeseen ja opeteltua tavoitteelisempaa sisustamista sekä kehittämään kaikki-mulle-heti-nyt-luonteenpiirrettäni. 🙂

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

(Tuotekuvat: Muuto)

12 kommenttia “Keräilykohteeni – Muuto Stacked moduulit

 1. Nuo on kyllä tosi kivoja! Itse tykkään (muutoksenhaluinen kun olen) kalusteissa eniten juuri siitä että ne ovat joko muunneltavia, sopivat moneen eri tarkoitukseen tai kumpaakin. Tässä yhdistyy sekä muunneltavuus että soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin ja vielä kauniilla tavalla. Oiva kaluste siis! 🙂

  1. Hani P: Muunneltavuus on minulle todella tärkeää, siksi uskonkin että kyseinen hyllystö on sijoittamisen arvoinen satsaus. 🙂

 2. mä olen samoilla linjoilla. Kaikki mulle heti häh ei oikein sovi keräämiseen. On kiva ostaa 1 ja sitten säästää rahaa seuraavaan. Varsinkin kun et ole ilman hyllykköä.<br />
  Onnea keräämiseen !

  1. Lanttuleikkuri: Ei tosiaan sovi. 🙂 Koko keräämisen idea menee ihan plörinäksi jos ostaa liian nopsaan kaikki tarvittavat osat, on ne sitten astioita tai kalusteen osia. 🙂

  1. nanna: Sotkuisuus riippuu ihmisesta ja asukkaasta joka avohyllystön kanssa elelee. 🙂 Meillä se tulee varmasti pysymään kohtuullisen siistinä, ovien taakse säilöttävää tavaraa on meillä niin vähän enkä halua muutenkaan piilotella tavaroita yhtään enempää kuin on aivan pakko. 🙂

 3. minusta nyt kannattaisi laittaa kaikki nettikaupat kiinni, lopettaa asunnon katselu sillä silmällä, että minkäköhän tavaran nyt vaihtaisin uudempaan jne.koska muuten ikinä ei lopu se tyhjänpäiväinen ostelu. AINA löytyy uutta ostettavaa, siis aina ja loputtomasti. nyt kannattaisi pysähtyä ja lopettaa pakonomainen ostelu.

  1. en suosittele: Olen eri mieltä kanssasi kaikesta muusta paitsi siitä että, uutta ostettavaa löytyy varmasti maailman tappiin asti. En ole alkamassa totaaliseen ostolakkoon sentään, ainoastaan hienosäädän uusien juttujen ostamista ja keskityn enemmän tarvehankintoihin kuin turhuuksiin. 🙂

 4. Kuvat ovat kauniita, mutta meidän perheessä tuollaiset avohyllyköt eivät toimisi. On niin paljon tavaroita, jotka haluan ovien taakse piiloon. Syksyllä luovuin kirjahyllystäkin, koska se toi niin levottoman tunnelman olohuoneeseen. Mielenkiinnolla odotan miltä kyseinen kokonaisuus kodissasi näyttää :).

  1. Anna: Minulla taas ei ole kovinkaan paljoa tavaraa joita haluan säilyttää ovien takana. Esim leffat aion säilöä valkoiseen puulaatikkoon ja laatikkoa voi pitää esillä avohyllystössäkin. 🙂 Työjutuilleni tulee oma erillinen pieni kaappi, jonne jemmaan myös omat paperini joita ei enää ole kuin kaksi arkistolaatikollista. Meillä tuo avohylly palvelisi paremmin tarpeita kuin ovellinen kaappi, saisin kaikki kauniit sisustustavarat yhtenä ryhmänä esille ja muun kodin ollessa melko riisuttu, se ei olisi kaoottisen näköinenkään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *