20 KOTIKUVAA!

Kuvat kertovat kaiken sanoja paremmin, joten ilman sen ihmeempiä sepostuksia – tässä 20 kuvaa keväisestä kodistamme! 🙂

iIMG_4012.jpg

iIMG_4008.jpg

IMG_4066.jpg

IMG_4030.jpg

IMG_4059.jpg

iIMG_4014.jpg

IMG_4009.jpg

IMG_4054.jpg

Kotipostaus010420142.jpg

IMG_4051.jpg

IMG_4055.jpg

IMG_4056.jpg

Kotipostaus010420143.jpg

iIMG_4018.jpg

iIMG_4017.jpg

IMG_4032.jpg

IMG_4044.jpg

IMG_4058.jpg

Kotipostaus01042014.jpg

IMG_4029.jpg

Olohuoneessa ollut iso Pappelina -matto on nyt ruokapöydän alla ja olohuoneeseen aion ostaa uuden samanmoisen. Mattovalintaa ei tarvitse edes miettiä, sen verran monta hutiostosta olen mattorintamalla ehtinyt tekemään, etten enää muita isoja mattoja kotiini huoli kuin hyväksi havaitun Pappelina Svean. 🙂

Mutta tässäpä tämä meidän olkkari-keittiö-osasto eteisen peiliseinän kanssa kuvattuna. Mie tykkään tosi paljon, ihanan keväistä ja kotoisaa. <3 <3

Mukavaa päivää kaikille! <3

40 kommenttia “20 KOTIKUVAA!

 1. OIh, ihanaa ja niin siistiä &hearts;<br />
  Joudun jopa sanomaan että olen kateellinen kuinka ihanan näköistä onkaan, hyvin sointuu yhteen kaikki ja on valkoista mutta niin kodikasta ja lämminhenkistä. Tuo tammi on vienyt minunkin sydämen &hearts;<br />
  Nyt utelemaan siis: mistä nuo ihanat sohvatyynyt ovat, ja tuo upeista upein kukkavaasi, jossa puinen kahva, niiiin ihana&hearts;<br />
  voi sentään kun himoitsen noita Hayn tuoleja, joka ikistä &hearts; hahha<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://humpula.blogspot.fi&quot; target="_blank">http://humpula.blogspot.fi</a&gt;

  1. laura: Sohvalla on kolmea erilaista tyynynpäällistä, H&amp;M:n pellavapäällinen, napillinen ja toisella puolella oleva napiton ovat J.F by Finlaysonin Amanda-päälliset (toisella puolella napit ja toisella ei) ja keskellä oleva vaakasuuntainen päällinen on casa stockmannin. Kukkavaasina minulla on Holmegaardilta yhteistyön kautta saamani pyöreä malja, josta löytyy postausta lisäinfoineen alta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/holmegaard-design-with-light-malja&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/holmegaard-design-with-light-malja</a><br />
   <br />
   maljaa myydään Stockmanneilla ja Sokoksissa kautta maan ja se ilmestyy myyntiin ihan näinä hetkinä. :)<br />
   <br />
   hayn tuolit on helmiä! &hearts; &hearts;

 2. eih, vannomista pienen pöydän riittävyydestä, vannomista jakkaroiden ihanuudesta, vannomista pöydän paikasta, vannomista pehmusteista…ja nyt kaikki niin kuin lukijat ehdotti jo kauan, kauan sitte. Näyttää hyvältä; kunnon ruokapöytä ja oikeat tuolit ja eiköhän viimeistään syksyllä niihin ilmestyne pehmusteetkin, (taljat) 🙂 Vannomatta paras! Ja se on oikealla paikallaankin! Kaiken venkoilun ja kokeilun jälkeen. Itsepäinenkö? 🙂 🙂

  1. nalle: Olen kova innostumaan, rakastumaan ja vannomaan. 🙂 Vanhaa pientä pöytääni en ihan aidon oikeasti vannoen ollut vaihtamassa mihinkään, mutta etätyön vuoksi oli pakko ratkaista työntekoa koskeva tilaongelma nyt näin. Erillistä työpistettä en halunnut alkaa kyhäämään. Luhdan istuinpehmusteet minulla on edelleen mutta ne ovat värjääntyneet hyvin ikävästi. En raaski ostaa uusia tilalle joten olen ilman. :)<br />
   <br />
   Olen todella itsepäinen ja olen monta vuotta työstänyt tätä puulajikekammoani, varsinkin tammiparkettiani kohtaan josta olet ehkä lukenut pariinkin otteeseen blogistani. 😀 Puukammoni on historiaa ja itselleni oli tosi suuri askel hankkia näin massiivinen tammikaluste. Jos en olisi halvalla saanut niin en olisi uskaltanut. 😀

 3. Hei :). Todella kaunis koti teillä – tasapainoinen ja klassinen sekä valkoinen :). <br />
  Etsinnässä on olohuoneen matto (lapsia, koira) ja jäin miettimään tätä Pappelina Svean mattoa, näyttää todella kauniilta. Onko tämä siis muovimatto, sopiiko se oikeasti olohuoneeseenkin? ;). Kuinka olet puhdistanut mattoa, ottaako lika lankaosiin kiinni? Onko se puhtaanvalkoinen (toivottavasti ;))?<br />
  Ihanaa kevättä 🙂

  1. kotiporstua: Kaunis kiitos! &hearts;<br />
   <br />
   Pappelinan matot ovat muovikudetta ja tämä minun Svea-mallin mattoni on todella kaunis, hieman helmiäishohtoinen ja pehmeähkö jalan alla. Tämä kyseinen matto oli olohuoneessa ennen kuin sen eilen illalla siirsin pöydän alle. Tässä muutama postaus jossa matto on olohuoneessa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/olohuoneen-tavarat-lukuina&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/olohuoneen-tavarat-lukuina</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/kevaan-juttuja&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/kevaan-juttuja</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/osittain-toimiva-uusi-jarjestys&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/osittain-toimiva-uusi-jarjestys</a><br />
   <br />
   Matto on ollut meidän koira- ja pikkulapsiperheessä yhtäjaksoisessa käytössä yli kaksi vuotta ja ainut pesu mitä olen sille tehnyt koko aikana on nihkeämoppaus suoraan lattialla. 🙂 Olen siis mopannut maton samalla tavoin kuin meidän parketinkin (toki omalla puhtaalla mikrokuitupesimellä) ja matto on pysynyt tosi siistissä kunnossa. Koiran oksennukset olen putsannut paikallisesti rätillä, talouspaperilla ja miedolla yleispesuainesuihkeella. Matto on tosi helppo hoitoinen, se ei ole sähköinen, ei ime itseensä karvaa eikä pölyä, tahrat lähtevät puhtaaksi ja mikäli on tilaa sen pesemiseen ja kuivatukseen (meillä isoin mattokoko 180x260xm) niin normaali vesipesu miedolla pesuaineella ja laakakuivaus puoli päivää tekee matosta uutuutta hohtavan. 🙂 Parempaa mattoa en tiedä ja vaikka hinta on hyvin tyyris niin matto on todellakin jokaisen euron arvoinen. <br />
   <br />
   Matossa on puhtaanvalkoista ja hieman taitetun valkoista loimea, värisävy menee puhtaanvalkoisten seinien ja kalusteiden kanssa hyvin yhteen. 🙂 Meillä seinissä paperin valkoinen maali ja olohuoneessa olevat Hay-tarjotinpöydät ovat puhtaanvalkoiset. :)<br />
   <br />
   Ihanaa kevättä sinulle myös! &hearts;

 4. Hei!<br />
  <br />
  Minäkin kyselisin tuosta matosta. Mikä valkoisen sävyistä tuo on ja minkä kokoinen? Meillä on 170 pitkä ruokapöytä ja pohdin maton ostoa siihen alle. Onko matto ylipäätään ollut ruokapöydän alla käytännöllinen? Tällä hetkellä meillä ei ole matto kuin eteisessä.

  1. Veera: Maton sävy on niin lähellä puhtaanvalkoista ettei sävyeroa erota. 🙂 Meillä on olohuoneessa vitivalkoiset Hayn Tray-pöydät ja värieroa ei maton ja pöydänjalkojen välillä huomaa yhtään. 🙂 pappelinan suurin mattokoko on 180x260cm joka meiltäkin löytyy. Suositus on että mattoa jäisi pöydän ympärille ylimääräistä vähintään 40cm per puolisko, eli suurin mahdollinen pöytä olisi mitoiltaan 100x180cm. Teidän pöytä on siis varmasti hyvän kokoinen maton päälle ja tuolitkin mahtuvat kauniisti matolle. :)<br />
   <br />
   Pappelinan matto on todella loistava, se on ollut meillä vanhan ison ruokapöydän alla yli vuoden ennen kuin muutti olohuoneen matoksi. Siitä saa tahrat pyyhittyä pois rätillä, se on helppo imuroida eikä se kerää itseensä pölyä. 🙂 Suosittelen! &hearts;

 5. Kyllä sisustusblogissa olisi hyvä joskus käsitellä kylpyhuonetta ja keittiötäkin vaikkei itse niistä tykkäisikään…

  1. Marke: Ihan totta ja minultakin löytyy postauksia molemmista tiloista vaikka niistä en kuukausittain haluakaan postailla. 🙂

 6. Hienosti sopii tuo suurempi pöytä paikalleen. Kaunista! Oletko ajatellu uudistaa keittiötä? Tilaan sopisi ihanasti keittiöseinä, jossa kaikki kodinkoneet olisi integroitu kaapistoon. Vai onko keittiö vain yhdellä seinällä niinkuin kuvasta voisi päätellä?

  1. Hani: Keittiöremppa on tulossa, deadline on juhannus. 🙂 Postailen asiasta enempi lähempänä h-hetkeä. 🙂

 7. Hei. Olisiko mahdollista saada joskus kuva kodistanne olohuoneen ikkunan luota keittiöön päin kuvattuna?

  1. Sanna: On toki. 🙂 Kuvaan pyytämästäsi suunnasta vaikka keittiön tavarahaastepostauksen yhteydessä. 🙂

   1. nanna: Kiitoksia! &hearts; En ainakaan &quot;ruokailutilan&quot; suhteen tee muutoksia paitsi lisäämällä pari Hee-tuolia. 🙂

  1. Minn: Ihan samaa mietin päivällä, pöytä tuli vasta eilen mutta tuntuu että se olisi ollut siinä jo ikuisuuden enkä meinaa edes muistaa miltä vanha pöytä näytti ellen lunttaa kuvasta. 🙂 Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Ihana pöytä! &hearts; mulla on sama pöytä mikä sulla oli ennen tota, se neliö 🙂 Toi lattian väri sopii tosi hyvin nyt tohon koko sun kodin sisustuskokonaisuutee! 🙂

  1. iiiitu: &hearts; &hearts; &hearts; Neliöpöytä oli minusta tosi kiva ja ilman kotikonttoripakkoa en olisi sitä vaihtanut pois. Mutta myönnettävä on että olen kyllä tosi iloinen tästä muutoksesta. 🙂

  2. Tykkään kamalasti siitä pöydästä ja se oli oikeestaa ainut pöytä mikä miellytti silmää ja sopii mun yksiöö! 🙂 mutta on se ihana 🙂 hassuu siinä pöydäs on myös se et se ei tarvi oikeesti ollenkaa mitää tabletteja tai kaitaliinoja tai mitää muitaka ulkonäön puolesta 🙂 mut sit siihen kyllä käy neki jos haluaa pistää 🙂 ja se on myös yllättävää että sitä ei tarvi olla kokoajan pyyhkimässä vaikka onki korkeekiiltonen 🙂 mutta toi sun pöytä on kyllä ihan älyttömän kaunis! &hearts;

 9. Minäkin tykkään kovasti uudesta pöydästä. Se tuo tilaan lämpöä ja kotoisuutta. Nyt ruokailutila on valmiin näköinen. Se entinen postimerkin kokoinen pöytä antoi kuvan väliaikaisuudesta. Olohuone vaatii mielestäni kyllä maton, joten ihan kiva että sellainen on tulossa. Kaunis kokonaisuus.

  1. Viliina: Olohuoneeseen haluan toki maton, 10 viikkoa on Pappelinan toimitusaika joten kesäkuuhun asti mennään joko ilman tai jonkin vanhan maton turvin. :)<br />
   <br />
   Kaunis kiitos! &hearts; &hearts;

 10. Todella kaunis pöytä ja tuolit sopii sen seuraan!<br />
  JOs, siis JOS, olisi minun pöytä ja matto, niin siirtäisin pöydän irti ikkunaseinästä ja keskelle mattoa ja poistaisin tuon pöydän päädyssä olevan tuolin. Mutta se olisi minun kotona se :-)<br />
  Aurinkoista työpäivää 🙂

  1. Krisse: Pöytää ei voi siirtää kauemmas ikkunasta, koska kulku tytön huoneeseen estyy. Nyt pöytä on keskitetty hyllyseinän kanssa, muuta keskitystä ei sille voi tehdä. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista päivää! &hearts; &hearts;

 11. Kaunista on! Ja ihanan simppeliä! Itsellä myös menossa karsintavaihe päällä ja miten se &quot;puhdistaakaan&quot; oloa. 🙂 <br />
  Mua on mietityttänyt tossa Sveassa, että onko loimet/kuteet venuneet käytössä? Tarkoitan siis kun matto on nyt ruokapöydän alla ja tuoleilla liikutaan kauemmas ja lähemmäs pöytää… Mulla itsellä tuo samainen matto ( tosin värin kohdalla mietin paria vaihtoehtoa) hankinnassa kunhan saadaan remppa valmiiksi. 🙂

  1. Emmlia: Meillä tuoleja on aina hieman nostettu selkänojasta pöydän alta ulos vedettäessä tyttö lukuunottamatta, vain etujalat yleensä raahaavat matolla. Tähän mennessä (2-vuoden aikana) ei ole tullut mitään jälkiä tai venyneitä silmukoita. 🙂 Matto toimii ja käyttäytyy minusta pöydän alla ihan samoin kuin paperinarumatot, kestää siis käyttöä oikein hyvin. 🙂

 12. Täydellistä! &hearts; Sinulla on kyllä pettämätön tyylitaju. 🙂 Ruokailuryhmä on nyt upean täydellinen kokonaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *