String System – Moderni klassikko!

String System -sarja on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi maailman tunnetuimmista ja myydyimmistä hyllystöistä. Tämä ajan hammasta kestänyt moderni sisustusklassikko taipuu käyttöön kuin käyttöön – lastenhuoneista olohuoneisiin ja kotikirjastoihin, keittiöistä työtiloihin sekä toimistoihin. En keksi paikkaa minne String-hyllyt eivät sopisi. 🙂

Tässä muutama inspiroiva kuva, joista näkee miten monella eri tavalla ja sisustustyylillä String-hyllystöä voi hyödyntää:

7Lisakuvat_iso.jpg

5Lisakuvat_iso.jpg

string%20system%2010.jpg

string%20system%207.jpg

String%20System3.jpg

String%20System2.jpg

string_system_white_folding_table_1%20%2

string_system_white_folding_table_4.jpg

string%20system%209.jpg

string%20system%2011.jpg

string17.jpg

String%20System5.jpg

_0022.jpg

String%20System%201.jpg

String%20System6.jpg

_0386.jpg

string%20system%208.jpg

Tytöllä on kohta synttärit ja kävimme keskustelua perheen ja sukulaisten kanssa hankittavista synttärilahjoista. Yksi ilmoille heitetty idea oli String-hyllystö pöytälevyllä varustettuna, jota voisi täydentää ja kasvattaa tulevien synttäreiden merkeissä uusilla osilla. Minusta tämä idea on loistava ja toteuttamiskelpoinen, ja ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin leluvuoren kasvattaminen tai kymmennen uutta pyjamaa. 😀 Kyllähän tuollaista String-kokonaisuutta ihan mieluusti katselisi. 🙂

Kivaa keskiviikon jatkoa kaikille! <3

(Kuvat: string.se)

31 kommenttia “String System – Moderni klassikko!

 1. Järkevä idea!Oletko koskaan ajatellut lundiaa?Fuuga sarjassa mm.aivan ihania valkoinen/tammi huonekaluja!esim.tv-taso,lipasto,hyllyköitä jne.jne.

  1. nanna: Fuuga on tosi kiva myös, mutta kokonaan valkoinen String on varma valinta pitkälle tulevaisuuteen. 🙂

  1. Laura: Tottakai on. 🙂 Kyseessä on kuitenkin String-sarjan omat mainoskuvat, osa vuosien takaa. 🙂

 2. Kysyisin mielipidettä, sisustus asiassa, kun se taito on sulla hyppysissä. Elikkä haluaisin vaalean lehmäntalja maton keittiöön ruokapöydän alle, mutta onko se jo vanhanaikainen. Näin sellaisen yhdessä sisustus jutussa ja se näytti hienolta ja tyylikkäältä.

  1. Hulda: Itse uskoisin että taljamatot ovat kohta enemmän in kuin vuosiin, ainakin niitä näkyy tosi paljon uusissa mainoskuvissa ja sisustuslehtien jutuissa. 🙂 Lehmäntalja on omasta mielestäni ajaton, se ei ole koskaan out vaikka ei olisikaan kuuminta muotia sisustusrintamalla. 🙂

 3. Ehdottaisin lapselle lahjaksi jotain muuta kivaa kuin huonekaluja joita tunnut ostavan yltiömäärän muutenkin. 4-vuotias tuskin osaa kaivata parempaa säilytysratkaisua ellei joku vanhempi tätä ajatusta päähän syötä. En ainakaan lasten kanssa työskentelevänä tiedä yhtään lasta joka haaveilee lahjaksi huonekaluja, ilmeisesti sellaisiakin sitten on…

  1. Anne: 4-vuotias nyt ei muutenkaan toivo juuri mitään, ehkä jotain leluja jos jotain. 😀 Ja leluja meille ei tarvita yhtä ainuttakaan lisää, niitä on jokainen paikka ja kellarikin pullollaan jo entuudestaan. Pikkulapset saavat lahoina myös usein vaatteita, tuskin niitäkään alle 5-vuotiaat toivovat. Kyllä ne lasten omat toiveet taitaa olla enemmänkin sitä lelut, koira, hevonen-osastoa niinkuin on aina ollut. 😀 Itse olen toivonut synttärilahjaksi lapsena huonekaluja, ensimmäisen huonekalutoiveen esittäessäni olin tosin jo 7-v eli vanhempi kuin oma neljän vanha tyttöseni.

  1. Milla: Tämä on kyllä monen aikuisen yhteisen keskustelun tulos, toki vaikutan asiaan itsekin ja String-hyllyt ovat minusta kivoja. 🙂

 4. Itse olen saanut 3-vuotis lahjaksi Muurameen kirjoituspöydän ja se on reissannut jo 5 muuttoa mukanani. Toki se on parhaat päivänsä nähnyt (ehkä osittain siksi että sain sen niin aikaisin) mutta voi miten paljon iloa siitä on ollut! Minusta siis on hyvä idea alkaa keräämään lapselle ajattomia klassikko kalusteita jotka kyllä säilyvät monen monta vuotta. Opiskelijana ei kyllämitöön String-systemiä tai Muurameen kalusteita nimittäin osteta 😉 ps pöytäni on yhä edelleen käytössäni ja olen kohta 25v..

  1. AnnaL: Aikuisena sitä osaa arvostaa ihan eri tavalla kuin pienenä tyttösenä. 🙂 Juuri tuolla tavalla toivon omankin tyttöni aikanaan ajattelevan kun omaan kotiin muuttaa. Olisi ihana nähdä miten tytön lapsena saamat kalusteet eläisivät tytön seurana hänen aikuistuessaan ja vanhetessaan. Minulla ei ole ollut juuri mitään mitä viedä mukana kun omilleni muutin, sängyn otin ja jotain pikkutavaroita mutta muuta ei ollut. Että olisikin ollut poikaa saada mukaan String-hyllyn kaltainen klassikko tai muuta vastaavaa. 🙂 Nuorena en raaskinut ostaa itselleni mitään kallista, omat ekan kotien sisustukset syntyi kirppis-ellos-ikea-tavaroista. Niissä oli paljon toki hyvääkin, mutta kovin pitkäikäisiä ne eivät olleet. 🙂

  1. Elli: Tuskin on yhdenkään nelivuotiaan mutta vanhempana katsonkin jo tulevaisuuteen. 🙂 Tyttö voi elää hetkessä niinkuin lasten kuuluukin, ja haluta uusia my little ponyja, barbeja ja hevosta mutta äitinä minä teen loppukädessä päätökset ja haluan pelkkien lelujen tilalta myös jotain millä on merkitystä vuosienkin kuluttua, ei vain tässä ja nyt. 🙂

 5. On kyllä tosi kivoja kuvia 🙂 Mä oon vaan niin epäjärjestelmällinen tavaran hamstraaja ettei tommoset avohyllyt tulis ikinä meillä toimimaan.. Noissa kuvissa on toki monissa hirvee kasa tavaraa, mutta siltkin ne on jotenki tosi siistin näköisesti :D<br />
  <br />
  Voisin veikata ettei tytöllä oo leluista puutetta ja aivan varmasti silti joku semmosia lahjaks antaa, joten tää on kyllä kiva, käytännöllinen ja pitkäikäinen lahja 🙂

  1. Noel: Leluja on pienen päiväkotiryhmän tarpeisiin, joten pulassa ei suinkaan eletä. 😀 Tyttö ei ole kovinkaan kiinnostunut leikkimään leluilla enää, barbeja lähinnä puetaan ja ponien kanssa jaksaa touhuta korkeintaan puoli tuntia. Pikkulegoilla rakentelu kiinnostaa, mutta niitä meillä on jo aivan riittävästi. Piirtäminen ja värittäminen on tytön mieleen myös ja siksikin Stringin kaltainen hylly-pöytätaso yhdistelmä on aika kätevä. 🙂

 6. Meillä oli juuri 4-vuotissynttärit. Huhheijakkaa sitä tavaramäärää, joka tänne taas rantautui. Ihania lahjoja kaikki, mutta kun lapsia on enemmän kuin yksi, tavaraakin on aina juhlapäivien jälkeen ihan mahdottomasti lisää. Meillä on isoin tyttö saanut huonekaluja lahjaksi, aikuisten toiveesta. Mitään designklassikkoja eivät ole olleet, mutta tarpeellisia, joiden hankinta olisi ollut joka tapauksessa edessä. Isovanhemmat ovat halunneet olla mukana hankkimassa tarpeellista, sillä tietävät hekin, että sitä lelua ja vaatetta tulee joka tapauksessa. Juuri tänään ekaluokkalainen iloisena höpötteli lahjaksi saamastaan sängystä (lahjaksi saanut juuri varmaan 4-.vuotispäivänä) ja totesi sen olevan säilytyslaatikoineen kaikkineen tosikätevä. Ja muistan, kuinka iloisena sitä on avattu sitä lahjaksi tullutta &quot;ihkaoikeaa&quot; kirjoituspöytääkin. Viime keväänä tein vain itse emämokan, päätin hankkia tulevalle koululaiselle hienon designklassikon kirjoituspöydän tuoliksi. Tuoli oli vain pari päivää hänen huoneessaan, kunnes toin sen pois. Tuolissa näkyi sen verran jo leikin jälkiä, että turhamainen äitinsä vei tuolin turvallisempaan paikkaan ja ilmoitti &quot;…saat tämän sitten mukaasi kun muutat omaan kotiin..&quot; 😀

  1. Kanivinossa: Minä toivoin 7-vuotiaana synttärilahjaksi koulupöytää ja sain sellaisen. Se oli paras ja ikimuistoisin synttärilahjani koskaan. 🙂 Lelut ovat oman aikansa käytössä, paristä päivästä vuoteen, mutta kalusteet kestävät vuosikaudet käyttöä. Minusta paras yhdistelmä synttärilahjaksi on yksi tai kaksi jotain kestävää ja tarpeellista ja siihen lisäksi pari pienempää lelua lisäksi. Näin saa kerättyä lapselle kivan kaluston huoneeseen, kaivatun polkypyörän tai uudet harrastusvälineet ja leluvuori ei kasva liiallisuuksiin. Lapsi itse ei ehkä osaa siinä hetkessä arvostaa saamaansa mööpeliä, mutta tulevaisuudessa ehkä sitten sitäkin enemmän, kuten sinunkin ekaluokkalaisesi. &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Pidän tästä String systemistä. Itse menen perjantaina hakemaan tilaamani kokonaan valkoinen String hyllystö :))) Ostin sen lastenhuoneesen pöytälevyllä ja kolmella hyllylevyllä varustettuna, Ikean työpöydän tilalle. <br />
  <br />
  Minusta tämä on järkevä idea. Itse aina olen sitä mieltä, että on parempi ostaa yksi hyvä lahja eikä kymmenen tarpeetonta. Ainakin meillä on sellainen käytäntö, että sukulaiset antavat lahjaksi rahaa ja minä itse päätän mitä niillä hankin.

  1. Nina: samanlaista kokonaisuutta itsekin ajattelin, kaksi 200x30cm kokoista sivulaitaa, yksi pöytälevy ja siihen kolme hyllylevyä päälle. Ja valkoisena tietysti, sopii sitten jatkossakin kaiken kanssa, vaikka sisustustyyli muuttuisikin. :)<br />
   <br />
   Olen samaa mieltä. 🙂 Meillä lahjajako menee niin että muutama perheenjäsen osallistuu String-hyllöstöön minun kanssani ja muutama ostaa sitten niitä lelu- ja vaatelahjoja. Yhdessä keskustellaan ennakkoon mitä on tarpeita ja toiveita, jotta kenenkään rahat eivät mene turhuuksiin. Piirustusvehkeet ja värityskirjat on tytöllä toiveena, ja oma hevonen tietysti joka tosiaankin saa jäädä haaveeksi. Sukulaisella on oma heponen ja kun tyttö tuosta vähäsen vielä kasvaa niin käymme moikkaamassa sitä. Ratsastaa tyttö ei sillä voi, mutta tallilta löytyneen pikkuinen poni jolla voi pienen kävelykierroksen ottaa. 🙂

 8. Hyllysarjahan on keräilymielessä samanlainen lahja lapselle kuin vaikka hopealusikat tai astiasto. Ja minä ainakin tiedän lähipiiristä itseni lisäksi monta ihmistä, jolle on jo pienestä pitäen kerätty lahjoina juurikin hopeaa tai jotakin klassista astiastoa. En pidä siksi tällaisen hyllysarjan keräämistä yhtään hullumpana tai erikoisena ideana.<br />
  Eri asia on sitten se, tykkääkö tyttö näistä aikuisena…ehkä ei joka ikä- ja sisustusvaiheessa, mutta voihan hän varmaan siinä tapauksessa jättää hyllyt &quot;hoitoon&quot; äidilleen. Ihmisten maut kun tapaavat vaihdella 🙂 Ja joskushan sitä on itsekin laittanut nuorena kiertoon jonkun &quot;tylsän klassikon&quot;, jota nyt aikuisena kaipaa. <br />
  Kunhan nyt lapsi saa kuitenkin jonkun muunkin paketin, niin ei oi olla mikään pettymys saada tuommoinen hylly 🙂

  1. Krisse: Tyttö tuskin tulee aina hihkumaan onnesta Stringin suhteen, mutta toivon että osaa kuitenkin aikuisena arvostaa sitä että hänelle on kyseistä sarjaa alettu keräämään. 🙂 Ja hoitoon voi aina jättää jos ei halua ottaa mukaansa. Vanhemmiten sitä alkaa kuitenkin arvostaa vanhoja aitoja klassikoita uudestaan joten ompa sitten siinä vaiheessa jotakin rahanarvoista jo valmiina, hihii. 😀

  1. sori nyt vaan: Minä en pyydä koskaan keneltäkään mitään lahjaksi ja saman opetan myös tytölleni. Kenelläkään ei lahjanosto tai -osallistumispakkoa ja tämä keräilyidea tuli kyllä jonkun muun suusta kuin minun vaikka Stringistä kalusteena pidänkin tosi paljon. 🙂 Minulla on hyvän maun omaavia perheenjäseniä ja sukulaisia. 😀

 9. Seuraan aktiivisesti blogiasi, mutta harvemmin tulee jätetyksi minkänlaista puumerkkiä. Mulla nousee lähes päivittäin tätä blogia lukiessani yksi kysymys mieleeni, että &quot;mistä se tietää&quot;.:)<br />
  Postauksiesi aiheet on melkein päivittäin sellaisesta aiheesta, asiasta tai esineestä, jotka pyörivät juuri minunkin mielessäni. Meillä on kyllä jollain tasolla monessa asiassa samanlaiset ajatukset ja samanlainen maku. Olet pikkuhiljaa vienyt sisustustasi juuri siihen suuntaan, joka on itsellenikin &quot;se juttu&quot; tällähetkellä. Vähän jopa alkoi naurattaa postaus ylimääräisistä korteista lompakossasi. Olin juuri pari päivää aiemmin aloittanut saman projektin omassa lompakossani 🙂 Jatka siis samaan malliin 🙂

  1. Tiia: Hihii, hauska sattuma että kirjoittelen aiheista joita mietiskelet. 🙂 Samaan malliin jatketaan, saa nähdä jatkuuko yhteneväisyys ajatuksissamme pitkäänkin. :D<br />
   <br />
   Aurinkoista loppuviikkoa! &hearts; &hearts;

 10. Ihan mukava ja hauska lahja. Ajattelen vain tuleeko pysymään varmasti lapselle hankittuna, häntä varten ajateltuna vai onko mamman tekosyy ostaa jotain kivaa lapsen nimissä itselleen. Varmastikaan ei, sillä silloin lahja ainakin on hyvä kun puhtaasti ollaan lapsea ajatellen ostettu eikä itselle.

  1. Ammi: Lahja on kyllä ihan harkitusti valittu tyttöä varten. Hän tykkää piirtämisestä, vesiväritöistä ja askarteluista ja tuollainen hyllyn ja pöydän yhdistelmä palvelee käyttötarkoituksellaan tytön lempipuuhia. 🙂

 11. Minusta hyvinkin järkevää sijoittaa tulevaisuuteen ostamalla jotain laadukasta,kuin ostamalla lisää krääsää,kuten barbeja,poneja ym.Itse en noista stringeistä tykkää,liian viiskytlukulaista ja minusta kaikki kuvat ylempänä epäsiistejä.Noista tykkää tai ei.Ostaisin jtn &quot;neutraalimpaa&quot;esim.lundiaa.Ei viittaa niin vahvasti tiettyyn aikakauteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *