Hullut Päivät 9.4.2014 alkaen!!!

Stockmannin Hullut Päivät* tulevat taas! 🙂 Ensi keskiviikkona 9.4.2014 pläjähtää ensimmäiset hullariedut eetteriin ja löysin vaikka kuinka monta ihanaa juttua edullisilla hinnoilla varustettuna. 🙂 Keräsin postaukseeni muutaman kivan tuotteen, jotka kiinnostavat kenties teitäkin:

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20keskiviikko1

stcom%20hullarit%20keskiviikko.jpg

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20keskiviikko2

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20keskiviikko3

Keskiviikko on aina paras päivä tuotevalikoiman osalta, eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Artekin Domus-tuolin hinta sai hieromaan silmiä, nyt jos koskaan kannattaa tarttua tarjoukseen mikäli olet Domusta havitellut. Hayn iso Tray-tarjotinpöytä on myös varsin kivan hintainen. Artekin tuotteita on tällä kertaa nostettu esiin normaaliakin enemmän, sillä kalusteiden ja valaisimien lisäksi myös Siena-sarjan piensisustustavarat ovat hulluissa hinnoissa. 🙂 

Muita mainitsemisen arvoisia tärppejä on Stokken Tripp Trapp-tuoli, Nomess Copenhagenin teräshenkarit sekä Georg Jensenin Alfredo-lahjapakkaus, joka sisältää kaksi maustemyllyä sekä talouspaperitelineen.

hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20torstai1.jpg

Jo torstaina valikoima supistuu tuntuvasti. Itse meinaan olla aamu kahdeksalta kärkkymässä Nomess Copenhagenin säilyttimiä, varsinkin kahvallista Tool Boxia. Myös Wondersin nahkaiset nudet ballerinat kiinnostavat…

hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20perjantai1.jpg

Perjantain ainoa helmi on Design House Stockholmin oma Tablo-tarjotinpöytä. Minua kiinnostaa ainoastaan tuo valkoinen tarjotinosa, tiikkijalusta ei niinkään.

Hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20lauantai1.jpg

Hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20lauantai2.jpg

Lauantain parhaat palat -poimintana on design-keräilijän unelma – jättikokoinen Kay Bojensenin puuapina, jonka haluaisin mutta hinta on minulle hullareillakin liian kova kirpaisu. 😀 Muutamia kosmetiikkatuotteitakin saa nyt ostettua verkkokaupasta, kuten KC Professionalin sävyttävää Color Mask-tehohoitoa. 🙂

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20sunnuntai.jp

Sunnuntain supereita on ehdottomasti Hayn Hee Lounge-nojatuoli joka on hinnaltaan hyvin edullinen. Arvatkaa vaan kuinka paljon tekee nyt mieli heittää nahkasohva pihalle ja hankkia tilalle kaksi Hee Loungea… 😀

iltayll%C3%A4ritklo18.jpg.jpg

Stockmann* on satsannut verkkokaupan palveluun poikkeuksellisen paljon tällä kertaa. Meitä verkkokauppankäyntiä suosivia asiakkaita yllätellään iltahullutuksilla, jotka ilmestyvät myyntiin joka ilta klo 18. Itse tulen todennäköisesti kärkkymään koneella joka ilta, sillä toivon että iltahullutustuotteista paljastuisi lisää ihanuuksia ja kenties jotakin tarpeellistakin ostettavaa. Morttelia, viinipullonavaajaa, Balmuirin pellavatyynyliinoja ja Hunterin koon 27 kumppareita olisin ainakin vailla. 🙂 

Hullut Päivät -tuotekuvastoa pääset selailemaan ennakkoon vaikkapa TÄSTÄ!*

Se olisi taas perjantain paikka kalenterissa. 🙂 Tämä viikko on hujahtanut tosi nopeasti ja etätyöt on startanneet jouhevasti. Kokonaisuutena tämä viikko on ollut aika hyvä, energiaakin on riittänyt enemmän kuin aikoihin. Aurinkoista perjantaipäivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)

13 kommenttia “Hullut Päivät 9.4.2014 alkaen!!!

 1. Pieni korjaus: Hayn Hee nojatuoli ei irtoa alle puoleen hintaan. Tuolin ovh on 220e, joten tuolista on alennusta alle 30%. Mutta hyvä alennus kuitenkin.

  1. Siiri: Hyvä kun huomasit! 🙂 Aamulla olin samaan aikaan niin unenpöpperössä ja innoissani että muistin Hee Loungen normihinnaksi 320€ eli satasen enemmän kuin se on. 😀 Asia on nyt korjattu. 🙂

 2. Heippa!<br />
  Olen jo pitkään miettinyt tuota hay tray-pöytää olohuoneeseen. Mietin vain, että onko se ollenkaan järkevä valinta lapsiperheeseen? Kestääkö tuo pinta miten? Mielelläni kuulisin mikä on sun kokemus ja mielipide asiasta:)

  1. Millie: Hayn pöytä on meillä pysynyt ihan uudenveroisena. Ei ole naarmuuntunut, eikä lohkeillut mistään. Seisomaan opettelevan lapsen kanssa en uskaltaisi kuitenkaan tuollaista teräväkulmaista teräspöytää pitää olohuoneessa. Jos sen kulmaan kaatuu, niin vahinko on varmasti suuri. Kolmenvanhoista lapsista eteenpäin en näe enää itse vaaranmerkkejä. 🙂 Olen ehkä hieman hysteerinen äiti, mutta itse olen kerran todistanut lapsen kaatumista otsa edellä kaapin kulmaan ja jälki oli sitten sen mukainen. Sain elinikäiset traumat siitä ja siksi suhtaudun tosi varoen kaikkeen terävään ja kulmikkaaseen pienten lasten kanssa. 😀

  2. Näin kerran loistavan vinkin terävien sohvapöydänkulmien suojaksi. Kirkas/läpinäkyvä muoviletku oli halkaistu pitkittäin ja sitten laitettu kiertämään lasipöydän kansi. Eihän se tietysti tyylikäs ollut mutta turvallisuus ennen kaikkea. Eikähän se loputtomiin kestä, kun pieni ihminen harjoittelee seisomista ja kävelyä.<br />
   Stiina

  3. Stiina: Tuo onkin aika hyvä niksi, itselleni ihan uusi. 🙂 Paljonhan on nykyään tarjolla myös oikeita kulmasuojia ja muita lasten turvatuotteita, mutta teräspöydän reunaan saa aikamoisen pehmikkeen laittaa ettei pahaa vahinkoa pääse syntymään. Tuo muoviletku on varmasti toimiva ratkaisu, se on riittävän kovaa materiaalia jotta teräskulma ei läpäise sitä tällin sattuessa. Laitankin korvan taakse tämän ja jaan vinkkiä eteenpäin, kiitokset. 🙂

 3. Ei noita ole montaa kappaletta tarjolla tuohon hintaan, eli supernopea saa olla, jos mielii saada omansa 🙂 Mutta nuohan onkin niitä sisäänvetotuotteita, joilla luodaan mielikuva, että laatua myydään superhalvalla. Veikkaan, että verkkokauppa myy noiden tavaroiden kohdalla &quot;eioota&quot; puolessa minuutissa, mutta ainahan kannattaa yrittää onneaan.

  1. lukijainen: Osa tuotteista on varmasti pelkkiä tärppejä, joiden määrä on vähäinen. Toisaalta voisin uskoa että Hayn pöytää on usempi sata ihmistä ostamassa saman aikaisesti. Toivottavasti mahdollisimman moni saa haluamansa, ei ole kiva katsella sitä &quot;tuote loppunut&quot;-tekstiä ekojen minuuttien aikana. 😀

 4. Hei Miia! Joskus kavereiden kans ollaan puheltu tästä sun blogista. Nii monesti ollaan mietitty että mitähän teet työksesi? kun annat meille ulkopuolisille sellaisen kuvan et rahaa riittää vaikka minkä hintaiseen sisustukseen ja todella usein on kalusteet vaihdossa ja seinät uudelleen maalauksessa. Ymmärrän toki et sisustus voi olla jossain määrin harrastus, mut se että se vaikuttaa välillä tai aika useinkin sinun kohdalla vähä neuroottiselta. (Eihän me kaikki aina toisia ymmäretäkkään, eikä pakosta tarvikkaa??) Niin ja vielä kun sisustelet lähes aina kaikilla desing tuotteilla tai jollain muilla kalliinmerkkisillä, niin sä varmaan oot tosi hyvä tulonen että teillä on tällaisiin mahdollisuudet tai sitte pihistät jostain muusta esim ruuasta. Mut jokainen tallaa tyylillään kukin omaa polkuaan… Aurinkoista kevättä!:)

  1. Lino: Työni on siistiä sisähommaa, lähinnä konttorirotan paperinpyöritystä ja koneella näpyttelyä. 😀 Ei minulla rahat riitä mihin tahansa sentään, sen olen blogissani tuonut monesti esille. Jotkut ostelevat kuukausittain vaatetta, toiset viettävät aikaa juhlien tai ravintoloissa ystäviä tapaillen, suurin osa myös matkailee vuosittain. Minä olen kaikista edellä olevista tinkinyt ja satsannut sisustukseen ihan omasta halustani. Viihdyn kotona ja tykkään sisustaa ja ideoida uusia juttuja. Matkailu ei kiinnosta tällä hetkellä eikä myöskään juhliminen tms. :)<br />
   <br />
   Seinien maalaaminen on edullista remppailua, 9L maalipurnukka maksaa 35e ja siihen päälle tulee maalikaukalo-telasetti 4e maalarinteippirulla 3e. Alta viiteen kymppiin saa isoja muutoksia aikaan. 🙂 Toki olen maalanut myös kalliimmilla maaleilla kuten makkarin viime maalaus Kalklitir-kalkkimaalilla joka kustansi satasen verran. Maali on kuitenkin halpa keino tehdä muutoksia, varsinkin jos omin voimin uudistaa seinäpintoja. :)<br />
   <br />
   MInä tykkään designtuotteista, niissä on itselleni tärkeä lisäarvon tuova ajatusmaailma. Minun designiksi luettavat tuotteet ovat pääasiallisesti edullista uutta designia lukuunottamatta Louis Poulsenin AJ valaisinta ja Artekin juttuja. HAYn tuotteet ovat minusta erittäin edullisia ollakseen oikeaa designia. Moni ei ehkä tässä vaiheessa usko, mutta itse olen varma että Hayn tuotteilla tulee olemaan tulevaisuudessa samanlainen designarvo kuin esim Louis Poulsenin nimellä kulkevissa tuotteissa. Haluan myös tukea kaluste- ja sisustusalan suunnittelutyötä ja valitsenkin mielummin &quot;designarvoltaan&quot; korkealaatuisemman tuotteen kuin kävelen lähimpään markettiin ja ostaisin sieltä saman tyylisen tavaran. Siksi minulla on By Lassenkin Kubus-kynttelikköä ja -kulhoa, Iittalan Nappulaa yms. pientä vähän arvokkaampaa tavaraa. :)<br />
   <br />
   Mutta kuten sanoit, jokainen tyylillään. 🙂

 5. Onko siis tuo Hay loungekin nettikauppatuote? Monelta nuo jo julkaistut verkkotuotteet pamahtavat tarjolle, ei ole sitten yhtään minkäänlaista hullarikokemusta allekirjoittaneella nimittäin 🙂

  1. Kristiina: On nettikauppatuote, tulee myyntiin sunnuntaina 13.4 klo 12.00. :)<br />
   <br />
   Suosittelen että kirjaudut jo etukäteen Stockmannin nettikauppaan ja laitat Lounge-tuolin ostoslistallesi odottamaan valmiiksi. Sunnuntaina klo 12.00 klikkaat nojatuolin ostoslistaltasi ostoskoriin ja ryntään kassalle sen kanssa. :)<br />
   <br />
   Nopeus on tässä valttia, sillä uskon että kyseinen nojatuoli on myyty ensimmäisten minuuttien aikana. :)<br />
   <br />
   Kannattaa käydä testikierroksella Hullujen päivien nettikaupassa jo etukäteen, jotta olet valmiina sunnuntaina tekemään ostoksen ensimmäisten joukossa. 🙂

 6. Hei!<br />
  Täällä kans yks täysin märkäkorvainen nettihulluttelija. Eli äskeinen vinkki oli kullanarvoinen. Jätän aamukaffet väliin sunnuntaina ja käsi liipasimella ootan klo 12:ta. Mistä mä vaan tiiän että valtionaika on 12.00? 😀 Ja sit se vielä että tuleeko näihin jotain postimaksuja lisäksi???<br />
  Ja jos meinaat että näitä on saatavilla vain muutama, niin miten jos menis sinne oven taa. Onko niitä myös myymälässä saatavilla systeemillä, nopeiten juokseva ehtii?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *