Minimalistinen sisustusinspiraatio & iltahöpöttelyä!

Etsiskelin uusia inspiraationlähteitä ja löysin nipun ihania kuvia todellisesta minimalistin tyyssijasta. Valkoista, mustaa, harmaata ja keltaista on yhdistelty tosi kivasti, kaiken kruunaa olohuoneessa oleva pinkki sohva. 🙂

SFDF26C82A2D7A641B0A116A96942503CD5_1024

SFDBC1D8F042DC14C7D9F5EA55F94716D43_1024

SFDB105FF342CE64A5C9E0A988804AEF8EC_1024

SFD6256B7FF7610435A846B045334A444D0_1024

SFD23EEF533761E426B8142D1BE433DDDA7_1024

Tänään on ollut ihana päivä vaikka sää onkin ankea ja usvainen. 🙂 Kävimme ystäväperheen kanssa retkeilemässä ja etsimässä sisustuksessa hyödynettäväksi sopivia risusia sekä kepuskoita (ovat tytön keksimät nimitykset risuille ja kepeille :D). Jalassa oli kaikilla kumpparit ja mukana termoksessa oli aikuisilla kahvia ja muksuilla kaakaota. En ole vuosiin samoillut retkeilemässä tälläisillä ilmoilla ja kuuma kahvi oli melkoista luksusta tunnin patikoinnin jälkeen. 😀 Kepuskasaaliini jäi aika heikoksi, mutta pari kelvollista karahkaa löysin ja nyt ne kuivuvat kylpyhuoneessa parisen viikkoa ennen kuin pääsen tuunailemaan niistä jotakin kivaa. 🙂

Nyt suuntaan sunnuntaisaunaan ja toivottelen kaikille rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa! <3 <3 Huomiseen! <3

(Kuvat: Alvhem)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

21 kommenttia “Minimalistinen sisustusinspiraatio & iltahöpöttelyä!

  1. Utelias2: Se oli makuuhuoneessa viime vuoden lopulla kun Lillagunga kävi kuvaamassa mainosmateriaalia. En tiennyt mihin suuntaan haluavat keinua kuvailla ja siksi roudasin jääkaapin ja pakastimen pois tieltä. Nyt ne ovat keittiössä takaisin ja ihan syystä olen rajannut ne kuvien ulkopuolelle. En usko että tulen kuvaamaan keittiökaapistoja ennen remontin alkamista, joten joudut todennäköisesti nyt tyytymään vastaukseeni ilman kuvamateriaalia. 🙂

 1. Missä jääkaappi? Syökö lapsesi monipuolisesti kalaa, kanaa, lihaa, leipää, vihanneksia, hedelmiä, maitotuotteita? Ettei vaan pastaa ja valmiskastikkeita?<br />
  <br />
  Missä on koiran ruokakupit ja lepopaikka? <br />
  Missä kirjat, kirjahylly &amp; lehdet?<br />
  <br />
  Ja vielä ihmettelen, miksi illalliskuvissa aurinko paistaa ikkunasta sisään?

  1. LE: Lapseni syö todella monipuolisesti kaikkea, paitsi herkkuja. Tyttö ei syö muuta valmista kuin Dolmion kastiketta, joka ei muuten sisällä mitään lisäainemyrkkyjä. :)<br />
   <br />
   Koiran kupit on keittiökaapiston vieressö, lepopaikka on siellä minne haluaa mennä huilimaan. Kirjat on makkarissa hyllyllä ja pöydällä just nyt, lehdet Artekin Kanto-telineessä.<br />
   <br />
   Vastapäisen talon lähes kokonaan lasia oleva seinä heijastaa auringon idän puolella olevista ikkunoista sisään myös iltaisin. Siksi tämä koti onkin niin ihana, valoa riittää aamusta iltaan ja eteisen peilit sekä avaratila vielä tuplaavat sen. 🙂

 2. Hei, haluaisin kysyä tablo:sta. Miten siinä sinulla on pinta kestänyt kun luin muutamasta blogista viime vuodelta että joillakin olisi pinta lohkeillut? Meillä on ikean valkoinen halppispöytä tällä hetkellä kun ei ole vielä sattunut löytymään mitään hyvää/miellyttävää sohvapöytää, paitsi nyt tuo tablo on kummitellut jo pitkään mielessä.

  1. Moonangel: meillä on Normann Copenhagenin pieni Tablo joka on ollut vuorotellen olohuoneessa ja tytön huoneessa. Meillä ei ole mitään jälkiä, lohkeamia tai naarmuja vielä ainakaan ilmestynyt vaikka pöydällä on rakenneltu legoja ja leikitty rumpaliakin. 🙂

  2. Ok kiitos tiedosta 🙂 Pitää vielä kysellä mieheltä, että oliko hänellä joku muu vaihtoehto vai päädytäänkö juuri tuohon pieneen tabloon kun isompi malli ei mahdu meille tähän kaksioon. Jos joskus tulevaisuudessa muutetaan isompaan niin tuo tablo menisi sitten kivasti vaikka makkariin yöpöydäksi 🙂

  3. moonangel: Pieni Tablo sopii tosi hyvin makkariinkin. :)<br />
   <br />
   Oletko katsonut jo Hayn Bella-pöytiä? Ne ovat myös pyöreitä ja niitä löytyy kahta eri kokoa. Itse tykkään Bellasta kovasti, se on pelkistetty ja sirolinjainen, ja sopii kaiken kanssa. 🙂

  4. Joo katsoin tuotakin yhtenä vaihtoehtona, mutta mies tykkäsi enemmän tablo:sta (hän kutsuu sitä lehmäpöydäksi, kun jalat kuulemma saavat sen näyttämään lehmältä; käpylehmä jne. :D), tablo on kyllä minustakin kaunis.<br />
   <br />
   Hankalaa kun mieskin haluaa osallistua sisustamiseen, mutta toisaalta se on tosi kiva että voi yhdessä pohtia eri vaihtoehtoja ja suunnitella kaikkea. Sitten on myös kiva, että koti on meidän näköisemme eikä vain toisen sisustama 🙂

  5. moonangel: Lehmäpöytä onkin osuva nimi noiden utarejalkojen vuoksi. :)<br />
   <br />
   Sinun miehelläsi vaikuttaisi olevan todella hyvä maku ja minusta on pelkästään ihanaa jos mieskin on kiinnostunut sisustuksesta ja ympäristöstä jossa asustaa. 🙂 Mieti miten kurjaa olisi jos hänellä ei olisi mitään mielipidettä mihinkään, eikä kiinnostusta sinua kiinnostavaa puuhaan eli sisustamiseen. Tuollaisen miehen kanssa kompromiseja on varmasti ihan kiva tehdä, molemmille jotakin mieluisaa ja Tablo on tosi ihana pöytä joten sinun ei tarvitse oikeastaan edes joustaa mistään. 😀

 3. Hei en tiedä oletko aiemmin tehnyt tällaisen postauksen, mutta heittäisin haasteen luetella viisi tärkeintä sisustusesinettäsi 🙂 olisi hauska kuulla 🙂

 4. Hahhaa mitä kommentteja jääkaapista yms.:D:Dno sä onneks osaat ottaa hyvin vastaan kaikki kommentit:)mutta kertoo aika karua kieltä nykyihmisistä:-P.Tosi ihana inspiskoti,just tuo pinkki sohvakin&hearts;

  1. jane: Jä tässä oli vain 10% jääkaappiasiaa koskevista kommenteista. 😀 Sain jopa uhkauksen siitä että jos en kuvaa jääkaappia niin koti varmistuu kulissiksi ja siitä seuraa ikävyyksiä minulle. 😀 😀 No, meitä mahtuu maailmaan monenlaista tallaajaa. :)<br />
   <br />
   Tuo inspiskoti on tosi ihana, tykkään valkoisesta lattiasta ja kalusteiden vähyydestä. &hearts; &hearts; &hearts; Pinkki sohva on upea valkoisen lattian ja harmahtavien tekstiilien kanssa, joskus itsekin toivoisi että olisi yhtä rohkea ja hankkisi värikkään sohvan. Tammiparketin kanssa värikäs sohva ei minusta toimi kovin hyvin, ne vääristävät toistensä sävyjä ikävästi. Tytön huoneen keltaisten seinien kanssa sen huomaa hyvin, parketti vivahta oranssiin, öh. 😀

 5. Kiitos kauniista kuvista! Olen juuri tekemässä muuttoa ja sisustuksessa monikin asia on nyt vähän auki. Ensimmäisen kuvan myötä muistui mieleeni yhdessä muuttosäkissä ollut kirkkaankeltainen kalustemaalipurkki. Minä vain vähän pelkään tekeväni sen kanssa jotain liian päiväkotimaista enkä tiedä mihin sitä haluaisin. Johonkin se on sudittava heti miten.

  1. nappula: MIten olisi jokin jakkara-tuunaus? Keltainen jakkara tai puutuoli näyttää tosi hienolta eikä ole päiväkotimainen. Sitä voisi käyttää yöpöytänä tai sivupöytänäkin, jos ei tuolille ole tarvetta. 🙂 Myös puinen valokuvakehys on upea keltaisena, kun sisällä on mustavalkoinen printtijuliste tai lapsen tekemä mustavalkoinen taideteos. Tässä muutama idea mitä keksin. 🙂

 6. Harmi että minut jääkaapin kyselijä leimataan typeräksi 🙁 halusin ihan hyväntahtoisesti tietää missä jääkaappi sijaitsee koska kuvista en sitä vain huomaa. En todellakaan kuulu noihin uhkailijoihin että &quot;koti paljastuu kulissiksi&quot; -en usko tuohon. Mutta tulipa paha mieli siitä että minutkin leimataan näin. T.utelias2

  1. Harmittelen: Olen omasta puolestani todella pahoillani että kysymyksesi meni samaan kategoriaan näiden ikävämpien kyselijöiden kanssa. &hearts; &hearts; tarkoitukseni ei ole leimata ketään, edes heitä jotka minulle ikävästi kirjoittelevat. Pyydän anteeksi että pahoitin mielesi! &hearts; &hearts;

  2. En tarkoittanut sinua Miia, vaan joku kommentoi tähän postaukseen ikävästi. Mutta kivaa jatkoa &hearts; blogiasi luen kuitenkin aina ahkerasti, ihana koti sinulla. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *