Tyylikästä skandinaavisuutta ja leikkisää luovuutta!

Miten aika meneekään niin nopeasti… Vastahan minun pieni tyttöni kasvoi ja hyöri masuni uumenissa ja kohta koittaa jo 4-vuotissynttärit. Synttäriyllätyksiä olemme miettineet kovasti ja vaihtoehtoina on touhupäivä HopLopissa tai ensimmäinen elämys elokuvateatterissa. Leffateatteri olisi minusta kivempi idea, koska pienten tyttöjen porukasta kukaan ei ole vielä käynyt ihka oikeissa elokuvissa ja se on varmasti todella jännä paikka 4-6-vuotiaille tytöille, vaikka mammat onkin mukana matkassa. 🙂 Oli minulla kyllä muutakin asiaa, kuin höpötellä synttärisuunnitelmista. Tein nimittäin ideakollaaseja tytön huoneen uudesta isojen tyttöjen-lookista, joka tulee varmasti olemaan tytölle mieluisa.

Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi

Valkoista ja keltaista ripauksella ryhdikästä mustaa

Huoneen väritys tulee jatkossakin olemaan valko-keltainen, jossa ripaus mustaa joukossa. Extra-silauksen sisustukseen tuo kuitenkin pieni määrä ruskeaa, jota löytyy puisesta Kay Bojensenin puisesta apinasta* sekä Ferm Livingin tuotteista. Kyseinen Ferm Livingin Half Moon -sarjan* kuosi on tytön oma ihastus.

Kollaasin oikeassa yläreunassa oleva valkoinen puulaatikko* on Casa Stockmannin. Kannellisen umpinaisen laatikon sisään saa jemmailtua askartelutarvikkeita, kuten tarroja, kiiltokuvia, kimallepurkkeja ja -liimatuubeja. Näin ne ovat kaikki kädenulottuvilla, mutta silti siististi piilossa katseelta. 🙂

Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi

Valkoiset kalusteet lastenhuoneessa

Kalustepuolella ei tapahdu mitään muuta uutta, kuin String-hyllystön* ilmaantuminen. Olohuoneesta tytön huoneeseen siirtyvä Hay Hee-nojatuoli* toimii pesäpaikkana päiväpötköttelylle, Normann Copenhagenin valkoiseen Hang On -naulakkoon* ripustellaan vaatteita, jotka eivät vielä tarvitse pesua. Ikean PS-kaappi pitää sisällään tytön vaatteita sekä leluja.

Kollaasikuvassa oleva Muuramen Jolla-sänkyä* meillä ei ole, mutta ihastuin sen muotoiluun ja Marimekon vihreävalkoisiin Bottna-laitatyynyihin. Tyttökin tähän kuosiin ihastui ja toivoisin että olisin ostanut Jatkopuun sijasta tämän Jollan. Eero Aarnion suloinen Pony* saa jatkossa oleilla tytön huoneessa ja Artekin E60-jakkara* toimii tuolina uuden String-hyllystön ja työpöydän ääressä istuessa.

Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi

String System koulupöytäkokonaisuus

Tälläinen String System -hyllykokonaisuus* olisi nyt sitten tarkoitus hankkia tytölle synttärilahjaksi koko suvun kesken, korkeampi pöytälevyllinen hyllykokonaisuus nyt ainakin. Matalampi hyllystön puolisko on vielä mietinnässä. Värinä tulee olemaan valkoinen ja sijoituspaikkana keltainen seinä, josta valkoinen kaluste tulee kauniisti esille.

Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi

Synttärilahjaksi piirustustarvikkeita

Tyttö rakastaa piirtämistä yli kaiken ja synttärilahjaksi aion hänelle ostaa uusia piirustus- ja väritysvehkeitä. Erilaisia piirustusmuotteja yritän etsiskellä ja esim hevonen, rakennukset ja ihminen, jotka muovimuotin läpi piirretään mittasuhteissaan, olisi mahtava löytää jostakin.

Myös vahavärejä, kimalluskyniä, vesiväripensseleitä, vihkoja sekä paperia lahjojen joukosta löytyy. Kynä- ja pensselipurkeiksi suunnittelin hankkivani Design Lettersin A-aakkoskupin* sekä numerokupit* 1-4. Myös Qualyn supersuloiset pupusakset* olisi söpöt ja näpsäkät. 🙂

Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi

Vain valkoisia valaisimia

Valaisimien osalta minulla on muutama idea mielessäni. Katossa roikkuu tällä hetkellä yksi keltainen Muuton Myy* (jonka saatan tuunata automaalaamossa valkoiseksi), mutta syksyn tullen sen valoteho on riittämätön. Sen vuoksi työvalaisin on ihan ehdoton hankinta, sillä PS-kaapin päällä oleva S-kokoinen pieni Tupla Kupla* ei riitä Myyn kanssa valaisemaan huonetta riittävästi. En haluaisi enää koskaan turvautua kakkosvaihtoehtoon sisustushankinnoissa ja siksi harkitsenkin ykkösvaihtoehdon ostamista, joka on Louis Poulsenin AJ-pöytävalaisin*.

Sisustusideat ison tytön huoneeseen Omakotivalkoinen sisustusblogi

Viimeisenä kuvana fiiliskollaasi kivoimmista lastenjutuista huoneessa. Tyylikäs ja leikkisä harvoin sopii samaan lauseeseen, mutta minusta sisustusideani väreineen ja kuoseineen sisältää juurikin näitä molempia. 🙂

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Tuotekuvat: Valmistajat / Brändit, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.