Shoppailuohjeet onnistuneeseen Hulluiluun! :)

Huomenna se taas alkaa klo 8.00 – Stockmannin Hullut Päivät! 🙂 Minulta on pyydetty ostovinkkejä ja toimintaohjeita kuinka voi maksimoida oman mahdollisuutensa huipputuotteiden saamiselle. Itse meinaan lähteä liikenteeseen hyväksi todetulla taktiikallani – nopeat syövät hitaat! 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-08%20koht

Hyvin suunniteltu ja valmisteltu on puoliksi shopattu! Itse meinaan tälläkin kertaa suorittaa ostosteluni pelkästään verkkokaupassa* ja jättää myymälässä hikoilemisen väliin. 🙂 Netistä löytyy kätevä muistilista, jonne kannattaa jo etukäteen kerätä kaikki haluamasi tuotteet jokaiselta päivältä. Joka aamu klo 8.00 (su klo 12.00) voit siirtää myyntiin tulleet tuotteet suoraan ostoskoriin ja kirmata kaasujalkaa kassalle lunastamaan ja maksamaan ostoksesi. Hullun kätevää sanoi haamu! 😀

hullutpaivat09042014.jpg

Mikäli teet ostoksesi verkossa, suosittelen suuntamaan verkkokaupan sivuille* jo hyvissä ajoin ennen aamu kahdeksaa ja kirjautumaan omilla tunnuksillasi sisään. Klo 7.55 alkaa todennäköisesti sivuston toimivuus takkuilla kuten aikaisempinakin kertoina, joten mitä vähemmän sinun tarvitsee klikkailla sivuilla päästäksesi kassalle, sen parempi. Ostoslista tai ostoskori ei varaa sinulle tuotetta, vaan vasta musta-keltaista KASSALLE-nappulaa painamalla voit olla varma että tuote / tuotteet on sinun. Viime kerralla kuvittelin ehtiväni ostamaan muutaman tuotteen, jotka olivatkin kassalle päästessäni loppuunmyytyjä, snif, vieläkin kirpaisee. 😀 Nopea siis pitää olla mikäli mielit saada parhaimmat tarjoustuotteet päältä. 🙂

Hullut Päivät tuotteita voi ostaa kahdesta eri nettiosoitteesta, verkkokaupan Hullut Päivät-osastolta* sekä Hullut Päivät -nettikuvastosta*.

Itse yritän ensisijaisesti Stockmannin tavallisen verkkokaupan Hullut Päivät-osastolle, koska koen että osaan navigoida siellä paremmin kuin Hullareiden omalla nettisivulla, joka on kuvastomainen. 

Tsemppiä kaikille shoppailijoille! 🙂 Säästäkäähän ystävälleni yksi valkoinen Artekin A330s-valaisin, jota aamulla tulen havittelemaan hänen puolestaan. 🙂

EDIT: Nimimerkki Sini jätti minulle kommenttia että oli ollut yhteydessä Stockmannin asiakaspalveluun, josta oli neuvottu seuraavaa: Hullujen Päivien vuoksi Stockmannin verkkokaupan kirjautumissivu ei ole käytössä tänään (eikä huomenna torstaina) klo 6.00-11.00 välisenä aikana. Sivusto ohjaa suoraan Hullareitten nettikuvastoon* ja tilaustiedot pitää näpytellä manuaalisesti. Hullut Päivät nettikuvaston muistilista on käytössä, joten sitä kannattaakin hyödyntää postauksessa mainitun ohjeen mukaisesti hyvissä ajoin ennen klo 8.00 alkavaa myyntiryysistä. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-09%20koht

Kannattaa siis tehdä muistilista Stockmannilla* valmiiksi, lähettää se esim omaan sähköpostiin ja aamulla klo 8.00 painaa Siirrä ostoskoriin -nappia, jotta myyntipäivän tuotteet saa nopsasti ostettua. 

Peukut pystyyn siis ja toivottavasti kaikkia lykästää, ja jos ei niin tavaraa se onneksi vaan on. 🙂 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

2 kommenttia “Shoppailuohjeet onnistuneeseen Hulluiluun! :)

  1. Nyt on pakko kommentoida, vaikka olen yleensä erittäin laiska kommentoimaan. Soitin tänään asiakasneuvojalle ja hän sanoi että huomenna aamulla ei pysty kirjautumaan omilla tunnuksilla verkkokauppaan vaan sivusto ohjaa suoraan Hullareitten nettikuvastoon ja jokainen joutuu näyttelemään tietonsa manuaalisesti. Lisäksi muistilista ei toimi muutamaan ensimmäiseen tuntiin ns. verkkokaupan puolella eli Hullut päivät-osastolla. <br />
    <br />
    Kannattaa siis hyvissä ajoin mennä kuvaston puolelle ja tehdä siellä muistilista valmiiksi ja lähettää se omaan sähköpostiin ja aamulla klo.8. painaa vaan siirrä ostoskorissa nappia ja näytellä omat tiedot niin nopeasti kuin ehtii. Nettikuvastossa pystyt siis tekemän muistilistan valmiiksi, vaatteissa voit valita koot, Huonekaluisku värin valmiiksi. Näin minulle tosiaan tänään neuvottiin. Jos näin on, niin postauksessa on muutama oleellinen asiavirhe. Kannattaa tarkistaa vielä miten on? 🙂 Hyviä kauppoja kaikille!

    1. Sini: Kiitos että tulit vinkkaamaan minulle tuosta kirjautumisesteestä ja muistilista hommelista! 🙂 Tuli tarpeeseen ja lisäsinkin maininnan blogiini heti kun luin kommenttisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *