Shoppailupäivän saalis

Käväisin siskojeni kanssa katsomassa Hullujen Päivien hulinaa ja eksyimme samalla reissulla muutamaan muuhunkin paikkaan. 🙂 Shoppailusaaliini onkin aika mojova, mutta onneksi ne ovat kaikki hyvästä ja perustellusta syystä hankittuja, jos näin nyt voi shoppailusta sanoa. 😀

IMG_4322.jpg

Ostokset ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta tytön synttärilahjoja. Stockmannilta mukaani tarttui Design Lettersin aakkosmukit* A, B ja C sekä mainitsemani poikkeustapaus, josta tulossa huomenna ikioma postaus. 🙂

iIMG_4329.jpg

iIMG_4327.jpg

Tigerista olisi löytynyt vaikka minkälaista pientä kivaa ostettavaa. Tyttö saa minulta lahjaksi String-hyllystön ja aakkoskuppien lisäksi piirustuspaperia, hevosaiheisen värityskirjan, vesivärit ja sudit, puuväripakkauksen ja puisen ukkelin, josta tyttö voi ottaa mallia kun piirustelee ihmisiä. 🙂

iIMG_4334.jpg

iIMG_4331.jpg

Seita Shopista tilaamani Ferm Livingin Half Moon -säilytyskori saapui postiin tänään, joten kipaisin kotimatkalla hakemassa sen. Nyt on minun lahjani tytölle hankittuna, enää ei tarvitse kuin synttärikemut järjestää. 🙂

21004.jpg

Meillä on vietetty tänään tyttöjen puuhabileitä ja meno on ollut sen mukainen. 🙂 Olohuone muuttui ensin tanssilattiaksi ja sen jälkeen leikkipaikaksi. Kivaa oli. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *-merkillä)

4 kommenttia “Shoppailupäivän saalis

    1. Fanni: Design Letterisin tuotteet on kivoja. 🙂 Tykkään niiden hyvin pelkistetystä tyylistä ja fontista. 🙂

    1. S: No älä. 😀 Metrin mitta meni että vilahti vaan, nyt on jo kohta 110cm mittarissa senttejä. Ja muutenkin tyttönen on kasvanut ja kehittynyt. Lapsissa sen huomaa miten nopeaan aika kuluu, ja miten vanha itse on, hihii. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *