Kirkkaankeltainen Goji iPad -suojakuori

Meidän huushollista löytyy kaksi iPadia, joista iPad Mini on ehdottomasti se jota käytetään eniten. Tyttö katsoo nykyisin Pikku Kakkosensa iPadista, koska olemme useimmiten touhuamassa muita juttuja pikkukakkosen aikaan (piirretyt tv2 klo 17-18). iPadit ovat muutenkin meillä korvanneet telkkarin, sillä itsekin katselen ohjelmat pääasiassa Netflixistä ja nettikanavilta tabletin kautta. Vanha magneettinen läppäkansi ei suojannut tablettia kunnolla, joten kävin läpi markkinoilla olevia iPad Minille sopivia suojakoteloita ihastuen Gojin kirkkaankeltaiseen malliin. 🙂

iIMG_4471.jpg

iIMG_4477.jpg

goji_ipadmini_cover_yellow.jpg

Gojin suojuksia on saatavilla kaikille tablettimalleille Samsungista Appleen. Värejäkin on vaikka minkälaisia – pastellisia, kirkkaita perusvärejä ja murrettujakin sävyjä. Vitivalkoinenkin löytyi, sellaista olen etsinyt jo tovin mutta päädyin nyt sitten kuitenkin keltaiseen. 🙂

IMG_4468.jpg

iIMG_4480.jpg

Suojakotelo napsahtaa napakasti paikoilleen eikä irtoile kesken käytön (kuten Tigerista ostamani isompi perus iPadin kotelo). iPadista saa nyt hyvän otteen makuuasennossakin pötkötellessä ja iPadin omiin koteloihin verrattuna tässä Gojin mallissa on plussana takakannessa oleva “solki” johon läppä kiinnittyy kannen auki ja tukiasennossa ollessaan. 🙂 

Tämmöinen hieman teknisempi tuotepostaus tälle illalle. Huomiseen! 🙂

2 kommenttia “Kirkkaankeltainen Goji iPad -suojakuori

  1. Onpa pirtsakan värinen! Meillä on iPad Airissa kivan punainen Applen nahkainen suojakotelo. Ulkonäkö siinä on hyvä, mutta hinta oli ihan törkeä, mutta se tuli silti ostettua, kun silloin oli vielä kaupoissa huonosti tarjontaa eikä viitsinyt alkaa tilailemaankaan.

    1. Rouva Jii: Nahkaiset kotelot on todella hyviä, valkoista nahkakuorta etsin aika kauan, mutta ainut minkä löysin oli kermanvalkoinen. Vitivalkoisia en ole muita nähnyt kuin Gojilla, se ei ole nahkaa mutta näyttää tosi hienolta silti. 🙂 Hirmuisia hintoja kyllä pyydetään näistä kuorista, en voi muuta sanoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *