Arkikuvahaaste osa 5

Tässä viisi osaisessa arkikuvahaasteessa postaillaan otoksia arkielämästä ja tänään vuorossa haastesarjan viimeinen osa. Tänään olen viettänyt ylityövapaata ja ehtinyt puuhastelemaan monenlaista arkitoimintaa. Eilen en jaksanut viikkosiivota, joten tänään olen mm. vaihtanut lakanat, pessyt pari koneellista pyykkiä, imuroinut ja mopannut lattiat, ja alkanut laittelemaan parveketta kesäkuntoon tekemällä sinne täsmäiskun siivousvehkeiden kanssa. 🙂 Siivoilun jälkeen kipaisin kauppareissulla ja kutsuin pari herkkusuuta välipalalle. 🙂

IMG_4455.jpg

V%C3%A4lipalasetti.jpg

Voileipää, särpimiä ja teetä, nam. Arkista arkikuvahaasteeseen sopivaa arkitodellisuutta. 🙂 Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *