SEASON SALE -40%

Stockmannilla alkoi tänään kausiale ja parhaimpina löytöinä pidän ehdottomasti Woodnotesin mustaa Viiva-mattoa* sekä Michael Korsin konjakinruskeaa iPad-suojakoteloa*. 🙂 Tässä muutamia omia tuotetärppejäni:

seasonsalewoodnotes.jpg

seasonsale_dhsbjork.jpg

seasonsale_mkipadcase.jpg

Midseasonsale1.jpg

Midseasonsale2.jpg

Stockmannin välikausialen tarjontaan voit tutustua TÄÄLLÄ*!

Aurinkoista päivää kaikille!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)

4 kommenttia “SEASON SALE -40%

  1. Miksi kaikki hullarit ja alet on just sillon kun ei niihin jaksa keskittyä. Pitänee kuitenkin käydä vilkaisemassa ale-tarjontaa.. 🙂

    1. jaana: Sanos muuta, ja vielä tälleen yhteen putkeen. 😀 Just kun selvisi Hulluista päivistä niin alet puskee suoraan päälle. Tosin viime keväänä taisi olla ihan samalla tavalla, muistikuvani on aika hatara mutta olen melko varma että näin oli. 🙂 Mie ostin alesta noita Hilfigerin tennarisukkia pari pakettia ja kaksi Comman paitaa. MK:n iPad koteloa tekisi mieli, katselin sitä jo normaalihintaisena, mutta jätin vielä hautumaan sen. 🙂

  2. Meillä on kaikki matot karvalankamattoja ja haluaisin vaihtaa ne tavallisiin sileäpintaisiin, kuten tuo viiva matto on. Monet noista matoista on vesipestäviä, ajattomia. ja tyylikkäitä. Ja eläin taloudessa se olisi vaan plussaa.

    1. Hilima: Sileäpintaiset matot on eläinperheessä parempia, tai riippuu tietysti materiaalista millaiset matot ovat vertailussa. Tuo Woodnotesin Viiva on tosi ihana, tyylikäs ennen kaikkea. Jos minulla olisi vaaleampi lattia (valkoinen, koivu tai vaalea tammi), tuo musta matto näyttäisi upealta. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *