Tuotevinkki keittiöön – Butterfly purkinavaaja!

Minun monitoimiavaajani meni rikki tuossa pari kuukautta takaperin ja olen siitä asti miettinyt sille korvaajaa. Edesmennyt avaajani avasi niin säilyketölkit, lasipullot kuin viinipullotkin, joten aikamoinen haaste on ollut löytää saman veroista vempainta tilalle. Etsintäni ei tuottanut tulosta, sillä en halua monitoimiavaajani näyttävän miehen työkalupakista kiskaistulta. 🙂 Ulkonäöllä on minulle paljonkin väliä ja siksi päätin nyt unohtaa kaikki monitoimivempeleet ja satsata mielummin visuaaliseen ulkoasuun. Nyt etsinnässä onkin kivan näköiset erilliset purkin- ja pullonavaajat, joista säilykepurkinavaajan olen nyt löytänyt. 🙂 

normcopenbutterflyblack.jpg

normanncopenhagenbutterfly.jpg

Normann Copenhagenin Butterfly -avaaja on perustoiminnaltaan hyvin tavanomainen. Ulkomuoto onkin sitten jo hieman tavallisuudesta poikkeavampi. 🙂 Näppärästä ja käteen ergonomisesti sopivasta suunnittelutyöstä vastaa Normann Copenhagenin tehokaksikko Marianne Britt Jørgensen ja Rikke Hagen, ja se on saanut nimensä (butterfly) perhosen siipeä muistuttavasta muotoilustaan. Kurkista Butterflyn hauska esittelyvideo TÄÄLTÄ!

normcopenbutterfly2.jpg

Tälläisen valkoisen Butterfly-purkinavaajan näppäilin tilaukseen hetki sitten, seuraavaksi etsinnän alla on kivan näköinen viinipullonavaaja. 🙂 

Kivaa iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Normann Copenhagen)

4 kommenttia “Tuotevinkki keittiöön – Butterfly purkinavaaja!

    1. Satu: Tuo Butterfly on kivan näköinen ja mitä netistä olen lukenut, myös hirmuisen kätevä ja hyvä vempain. 🙂

  1. Nätti tuo kyllä on! Mutta käytössä ihan samanlainen kuin vastaava ikivanha malli, joka jättää reunat inhottavasti epätasaisen teräviksi. Eli mieluummin kyllä joku tyylikäs työkalua muistuttava avaaja kuin tämä. 🙂

    1. Minea: Nö höh, moni on kertonut olevansa tosi tyytyväinen Butterfly-avaajaan. No, eipä se ollut kallis onneksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *