CREME & NUDE

Wondersin nudet nahkaballerinat on aivan täydelliset, sävy on juuri se oikeista oikein nudebeige ja kenkä sopii jalkaan kuin valettu. Rakensin pehmeän sävyisen asukokonaisuuden uusien ballerinojeni ympärille ja tällä söpöllä kombinaatiolla lähden illemmalla liikenteeseen. 🙂 Kyllä, ballerinakausi alkaa TÄNÄÄN! <3

IiIMG_4519.jpg.jpg

wonders2.jpg

PiIMG_4500.jpg.jpg

iIMG_4516.jpg

IMG_4527.jpg

IMG_4525.jpg

iIMG_4508.jpg

wonders1.jpg

Nude pitkä toppi – Vila Surface long top

Valkoiset pillfarkut – Zara Basic

Valkoinen V-aukkoinen reikäneule – Zara 

Ballerinat – Wonders

Kynsilakka – Dior sävy 219 Beige Safari / Dior Gel Coat

Kivaa päivää kaikille! 🙂

9 kommenttia “CREME & NUDE

 1. Näyttää aivan ihanalta asukokonaisuudelta! Olethan niin kiltti, että laitat vielä kuvia asusta ylläsi?! 🙂 Mukavaa iltaa ja hyvää alkavaa Pääsiäsen aikaa, Miia!

  1. Henni: Kuvia en ehtinyt eilen napsimaan, mutta seuraavalla kerralla kun laitan samat vetimet päälleni, lupaan ottaa kuvat ja postailla asusta miun päällä. 🙂 Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle myös Henni! &hearts;

 2. Olipa kauniita kuvia, Miia. Muistan tykästyneeni aikanaan juuri näihin tämmöisiin, unenomaisiin otoksiin, kun ekaa kertaa blogiisi tutustuin. Hyvää pääsiäistä! 🙂

  1. Silja Maaria: Valkoisesta ja haaleista beigen ja puuterin sävyistä saa tosi kauniita kuvia. &hearts; &hearts; Hyvää pääsiäistä! &hearts; &hearts;

 3. Mummopuuteritoppi????<br />
  <br />
  Vähän väriä Miia? Sulle sopii kirkkaanpunainen ja -sininen tai kirkkaat värit ylipäänsä. Unohda tunkkaiset ruskeat ja beiget ja todista väriä peipi!

  1. Jenska: Mummopuuteri on P A R A S!!! 😀 Kirkkaansininen ei sovi kovin hyvin, sillä olen ihonsävyltäni kellertävä. Muut kirkkaat värit ovat ihan ok, mutta en itse niistä enää syty. Tykkään pukeutua pehmeisiin sävyihin – kermaisiin valkoisiin, puuteriin ja beigen sävyihin. Tummansininen ja musta menee myös. Väriä olen ehtinyt todistamaan häpeään asti nuorempana (jokainen vaate, pinni ja kenkä eri väriä, oli kovasti muotia 90-luvun puolivälissä) ja vaatekaupassa töissä ollessani. Viihdyn mummokalsari-sävyissä parhaiten. 😀

 4. Ihanat nuo ballerinat! Nyt harmittaa vähän etten itse tullut tilanneeksi vaikka niitä katselin. Yritän hieman olla tässä säästökuurilla niin jäi hankkimatta. Täytyy kaivella omista varastoista ballerinat esiin 🙂 Ihanaa pääsiäistä!

  1. LadyBlue: Ballerinat on todella hyvät, täydellinen lesti, varpaat ei littaannu ja ne on kivan kevyet. Nämä ballerinat ostin Louboutinien tilalle, jotka myin pois hetki sitten. Korkkareita kun en oikein voi käyttää niin oli paras myydä ne pois kiusaamasta. Minulla oli siis &quot;oikea syy ja oikeutus&quot; ostaa uudet ballerinat, hihii. :D<br />
   <br />
   Ihanaa ja rauhaisaa pääsiäistä! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *