Terveellinen & täyttävä aamupala

Arkiaamupalani on vaihtunut kaurapuurosta proteiinipitoiseen rahkaan ja höysteisiin. Tämä tehobuusteri maistuu hyvältä, on terveellinen ja pitää nälän loitolla tunteja. Se sopii myös linjoistaan huolta pitäville sekä aktiiviliikkujille. 🙂

IIMG_4544.jpg

Tähän terveelliseen laihduttajalle ja kuntoilijallekin sopivaan aamupalaan tarvitset purkin rahkaa (250g), 1dl kotimaisia pakastemustikoita sulatettuna, ison ruokalusikallisen paahdettua ja rouhittua pellavansiemenrouhetta (oma suosikkini on 24 Valon pellava-mustikkarouhe) ja tarvittaessa pienen lirauksen hunajaa, mikäli kaipaat makeutta. Itse vetelen tämän aamubuusterini ilman hunajaa, sillä tykkään enemmän “karvaasta” mausta kuin makeasta. 🙂

aamupala.jpg

Tällä lähtee aamu hyvin käyntiin ja herkkurahkan voimalla jaksaa useammankin tunnin. Tämä soveltuu hyvin myös välipalaksi esim treenin jälkeen ja marjoja vaihtamalla saa luotua uusia makuelämyksiä. Myös vauvojen Piltti marja- ja hedelmäsoseita voi hyödyntää maustamisessa, ja varsinkin vadelman makuista rahkaa tehtäessä kannattaakin suosia mielummin Pilttejä kuin pakastevadelmia (Eviran tiedotus ulkomaisista pakastemarjoista).

IMG_4543.jpg

En ole tänä vuonna tehnyt pääsiäisloma-suunnitelmia, joten we go with the flow. 😀 Ihanaa kun ei tarvitse katsella kelloa ja voimme tehdä ihan mitä huvittaa. Ulos aurinkoiseen säähän suuntaamme kohta leikkikavereiden kanssa purkamaan energiaa ja päivällä kokkailen sisäfileetä, uusia perunoita, kastiketta ja salaattia.  Illalla ehkä saunaan ja siinäpä se. 🙂

Rentouttavaa, rauhallista ja mukavaa pääsiäisperjantaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Terveellinen & täyttävä aamupala

  1. Hei meillä on ihan sama aamupala 🙂 rahkaa, pakastemustikoita ja tota 24H pellavarouhetta mustikoilla. Sairaan hyvää! Pitää tosin testata vielä tota hunajaa, sitä en oo tajunnut lisätä. Vois kelvata miehellekin sen kanssa 🙂

    1. MÄ: Sairaan hyvää on. 🙂 Hunajaa kun lorauttaa ihan pikkuisen joukkoon, tulee tosi maukasta muttei onneksi liian makiaa. Kannattaa kokeilla. 🙂

    1. mummo: Kokeilehan tuota reseptiä, on takuulla hyvää ja voit itsekin todentaa tuon ulkonäön. Namsk. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *