Minimuutos makuuhuoneessa – 26 kuvaa

Unelmoin joskus aikoinani blogipostauksen verran, että omistaisin Louis Poulsenin AJ lattia- ja pöytävalaisimet, jotka sijoittaisin molemmille puolille sänkyä. Tämä unelmani muistui mieleeni tänään ja tartuinkin heti tuumasta toimeen. AJ lattiavalaisin pääsi ikkunan puolelle ahtaamman tilan vuoksi ja pöytävalaisin oven puolelle. T Y K K Ä Ä N! <3 Taidankin pitää pöytävalaisimen ja pienen By Lassen Kubus-kulhon kippurakasveineen makkarissa hetken aikaa ihan vaan siksi että ne näyttävät siellä niin hienoilta. 😀 

IMG_4567.jpg

Makuuhuonekollaasi103.jpg

IMG_4590.jpg

Makuuhuoneenkollaasi1022.jpg

IMG_4581.jpg

IMG_4583.jpg

Makuuhuonekollaasi1044.jpg

IMG_4557.jpg

iIMG_4598.jpg.jpg

Makuuhuoneen parvekkeen puoleinen ikkuna avaa parvekelasien läpi näkymän suoraan merelle, jonka kimallusta tykkään iltaisin katsella sängyssä pötkötellen. Se on parasta valoterapiaa mitä väsynyt mieleni voi saada! 🙂 Saima Harmajan vuonna 1928 kirjoittama runo sopiikin tämän hetkisiin fiiliksiini täydellisesti. <3

Makuuhuonekollaasi101.jpg

AURINGONLASKU20041.jpg

Auringonlaskun aikaan makuuhuoneessa on hauskoja varjoja ja heijastumia, myös seinien epätasainen ja mattainen kalkkipinta tulee kauniisti esiin. <3 Makuuhuone on edelleen ykkönen, oman kodin sydän! <3

Aurinkoista & kivaa iltaa kaikille! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

14 kommenttia “Minimuutos makuuhuoneessa – 26 kuvaa

  1. Suvi Tuuli: Se on kivan näköinen ja just sopivan erilainen erottuakseen valkoisesta ympäristöstään. 🙂

  1. Heini: Pääty on osa kokonaista sängynrunkoa (iso pääty, sivulaidat, jalkopääty, tukikehikko). Sänky on Palorannan nettikaupasta (valmistaja Kare Design, nimi Ice Cube -sänky), mutta sitä ei ole enää saatavilla. Kare Designin nahkasänkyä en onnistunut löytämään googlen kautta Suomesta, taitaa olla poistunut malli kyseessä. Kiitos! 🙂

  1. anonyymi: Malm-lipasto hajosi ja tein siitä reklamaation Ikealle. Oli oksarekin alla aikaisemmin. En ostanut tilalle uutta lipastoa tai kaappia, sillä sain tiivistettyä lipastossa olleet tavarat muualle kotiin.

 1. Hei!Mitkä lakanat sinulla on tuossa?Kivan näköset:)Ja odotan malttamattomana parveke juttua kunhan saat tavarat!menin itsekin heti katsomaan Hobby Halin mattoa ja melkein tilasin sen kunnes tajusin että onkohan se samanlaista materiaalia mitä saa esim.Etolasta?Sellaista leikattavaa mitä myydään monissa väreissä.Koska jos on niin jätän Hobbariin kun justiinsa heivasin edellisen pois kun meni hermot koska siitä lähtee sellaista pientä&quot;nöyhtää&quot;mielettömästi;( Mutta voitko kirjoitella sitten siitä kun se saapuu koska värihän oli ihana!:)

  1. Peppi: Lakanat ovat J.F by Finlaysonin Emilie pellavalakanat, jotka laitoin sänkyyn suoraan kuivurista ruttuisena. :D<br />
   <br />
   Stockmannin kotiinkuljetus pitäisi olla nopea, samoin Clas Ohlsonin spottien pitäisi tulla tällä viikolla. Hobbyhallin matot löytyivät varastosta, mutta Hobbarissa on välillä pitkä toimitusaika siitä huolimatta. Toivottavasti matotkin saapuisivat perjantaihin mennessä, että pääsen viikonloppuna laittelemaan partsia. Postaan välivaihekuvia, varsinkin koristekivien joukkoon laitettavista spoteista. 😀 Hobbarin Plastex Coral-matoista postaan myös, toivottavasti niistä ei nöyhtää lähde. Plastexin tuotteet ovat yleisesti tosi laadukkaita, joten toivoa on. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *