Täydellinen päivä luonnossa!

Päivällä ehdinkin jo fiillistelemään blogin Facebook-sivulla ihanaa ja lähes kesäistä päivää. Sanonta best things in life are free on niin totta – auringonpaiste, lämpö, lintujen viserrys, hennosti kasvavat versot, värikkäät luonnonkukat, ja raikas ulkoilma. <3 <3 Taivalsimme pienelle seikkailumatkalle taikametsään (tytön keksimä nimi vieressä olevalle metsälle) keräilemään luonnonantimia ja huomenna postaankin teille superhienoista aarteista joita löysimme. 🙂

maisemakuvia7734.jpg

maisemakuvia7736.jpg

maisemakuvia7737.jpg

Hymyillen huomiseen! 🙂

7 kommenttia “Täydellinen päivä luonnossa!

 1. Kivoja kuvia 🙂 Yksi juttu vaan pisti silmään: Miten sait valkoiset kengät pysymään noin puhtaina metsässä??? Itse olin viikonloppuna metsäretkellä lapsukaisteni kanssa ja erehdyin laittamaan valkoiset tennarit/kangaskengät jalkaan…No eipä menny kun 5 minuuttia, niin ei ollut kengät enää niin valkoiset :/ Kenkien puhdistusvinkkejä otetaan vastaan 🙂

  1. Katri: Valkoiset tennarit pysyy puhtaana Universal Stonen puhdistuaineella. 🙂 Ei haittaa vaikka kengät olisi kuraisetkin, Universal putsaa kaikki tuhrut ja tahrat pois. 🙂

  2. Katri: Ollos hyvä. 🙂 Universal Stonen mukana tulee sellainen karkeahko sieni, sitä en suosittele käytettäväksi. Korvaa sieni vanhalla pyyhkeenrievulla tai siivousliinalla kun alat puhdistamaan kenkiä. Nihkeäksi kastelu riittää ja nihkeällä liinalla kunnon vaahdotus Universalia ja kenkien kimppuun. :)<br />
   <br />
   Universal Stone toimii paljon paremmin kuin muut puhdistusaineet tai poppakonstit kuten asetooni tms. myrkyt. Universal on hellävarainen ja puhdistan kyseisellä aineella meidän valkoisen nahkasohvan ja tarvittaessa muutkin pinnat. <br />
   <br />
   Jos näyttää siltä että valkoiseen kenkään jää ruma tahra (tai naarmu), joka ei puhdistu, voit yrittää peittää sen valkoisella tussilla (mieluiten permanent tussi). Itse olen naarmuuntuneille ja tahraisille valkoisille korkkareilleni tehnyt pari kertaa tuollaisen paikkailuoperaation, jossa kylmästi väritin valkoisella tussilla naarmut valkoiseksi. 😀 Kengistä tuli siistit ja melkein kuin uudet. 😀

  1. mirka: Säädin suoraan kameran asetuksista valotuksen plussalle ja kohdistin kuvan hyvin pienelle alueelle käpyjen tummimpaan kohtaan. Näin taustasta tuli ihan valkoinen ja kävyt ikäänkuin leijuvat ilmassa. 🙂 Jos kuvasta tulee haalea, voi kontrastia säätään jälkikäteen kuvanmuokkausohjelmalla (koneen omallakin ohjelmalla voi tehdä, tai picmonkeyn nettiohjelmalla) jolloin kävyt tulevat tarkasti ja hyvin esille. 🙂

  2. Tarkoitin näitä tämän postauksen kuvia 🙂 eli kun olet ottanut monta kuvaa samaan, niin oletko kuvannut esim. puhelimella jollain sovelluksella? Vai oletko käsitellyt kuvia jälkikäteen? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *