HEI HAY HEE! :)

Kuukausi sitten tilaamani HAY Hee-tuolit saapuivat ja nyt ruokapöydän ympärillä on kahden sijasta neljä valkoista kaunista tuolia. Tunne tammipöydän täydellisestä sopivuudesta on vain vahvistunut, valkoisten ritilätuolien kanssa ne tasapainottavat toisiaan kauniisti. <3 Myös Muuton valko-tamminen Visu -tuoli ilmaantui samassa kuormassa, siitä postaan teille erikseen koska se ei tule ruokapöydän ääreen. Sen verran kuitenkin sanon, että kyseistä Visua kannatti odottaa 12 viikkoa – se on nimittäin IHANA! 🙂

iIMG_4658.jpg

iIMG_4663.jpg

iIMG_4670.jpg

iIMG_4651.jpg

Saattaa kuulostaa kliseiseltä minun suustani sanottuna, mutta HAY Hee-sarjan terästuolit ovat minusta edelleen yhtä ihanat kuin vuosi sitten kaupassa niitä kuolatessani. <3 Joistakin jutuista tulee sisustuksen kestorakkauskohteita, kuten valkoinen väri, Pappelinat, nahkasänky, oksarekki, AJ-valaisimet ja pellavalakanat minulle ovat. HAY Hee kuuluu samaan kastiin. 🙂

Aurinkoista päivää! <3

24 kommenttia “HEI HAY HEE! :)

 1. Mistä tilasit tuolit?<br />
  <br />
  Himoan kanssa samoisia tuoleja, mutta vielä en ole raaskinut 🙂

  1. Laura: Formverkistä tilasin. :)<br />
   <br />
   Kyseisiä tuoleja löytyy monesta paikasta nykyisin, Seitashopissa on valmiiksi kahden tuolin settejä, Stockmannilta tai Finnish Design Shopista löytyy myös ja kyseisissä paikoissa on useammankin kerran vuodessa alekampanjoita joita kannattaa hyödyntää. 🙂

  1. Pieni lintu: Puisissa tuoleissa on klassikon aineksia aina. 🙂 Itse olen ihastunut näissä Hee tuoleissa tuohon keveyteen ja ilmavuuteen. Sitä ei tässä mittakaavassa saisi umpinaisilla puutuoleilla, vaikka niissäkin on henkäyksen keveitä malleja olemassa. 🙂

 2. Mitä sinun mielestäsi tarkoittaa kestorakkaus? Sitä, että on tykännyt jostain asiasta vuoden vai koko elämän?

  1. Huhuh: Minulle kestorakkaus on sitä että olen joko vuosia ihastellut jotakin tuotetta tai joka on käytössä osoittautunut rakkaudenarvoiseksi. Hee tuoleissa pätee melkeimpä molemmat näistä, varsinkin tuo käytännönpuoli. :)<br />
   <br />
   En usko että kukaan alle tai yli 30-vuotias olisi koko elämäänsä tai edes koko aikuiselämäänsä haaveillut jostakin kalusteesta tai sisustustavarasta. Itse kiinnostuin sisustuksesta teini-ikäisenä mutta sen aikaiset haaveeni olivat täysin eri tasolla kuin mihin ne kehittyivät ollessani esim 24-vuotias. Teininä hinta ratkaisi haaveen realiteetit ja karsi mahdottomalta vaikutavat haaveet heti pois mielestä, parikymppisenä hinta ei enää vaikuttanut haaveilutasooni vaikken raaskinutkaan ostaa silloin mitään kallista kotiini. <br />
   <br />
   Koti muokkaantuu meillä kaikilla ensimmäiset vuodet kun omillaan asustellaan. Sisustusmaku kehittyy pikkuhiljaa ja sitä oppii uusia asioita ja tarpeita ajankanssa. Opiskelijat harvoin satsaavat sisustukseen ylettömästi, koska elämäntilanne on usein &quot;tilapäinen&quot;. Perheelliselle koti ja sisustus onkin jo ihan toisella tasolla, koska silloin suurinosa ajattelee pitkäjänteisemmin tulevaisuuttakin. Ja Ikean rantautuminen Suomeen muutti koko sisustuspuolen – koti oli helppo ja edullinen laittaa nätiksi eikä ollut enää rahasta kiinni sisustuksen muokkaaminen tai mieleisekseen laittaminen. Nykyisin nuoret ostavat ensikotiinsa pääasiassa uutta tavaraa &quot;kaikki kerralla&quot; -taktiikalla. Nämä kalusteet ja tavarat täyttävät tarpeet vuosiksi eteenpäin, mutteivat ikuisesti. Uutta hankitaan uuteen kotiin muuttaessa, muokataan sitä kun katon jakaakin kaksi aikuista ja viimeistään perheen kasvaessa kahdesta kolmeksi on taas mietittävät tarpeet uusiksi. Näin se nykyisin menee ja harvalla on montaakaan pitkäaikaista haavetta (puhumme siis vähintään viisi vuotta vanhoista tavarahaaveista). 🙂

 3. Onko noissa ritilätuoleissa hyvä istua? Luulisi, että pidemmän illallisen jälkeen istujan (ainakin painavamman) takamus, yläreidet ja myöskin selkä ovat &quot;viiruilla&quot; ei nuo kapeat ritilät painautuvat ihoon. Vai laitatko tuoleihin istumisen ajaksi pehmusteet? Ilmavan ja kauniin näköiset tuolit kyllä ovat, mutta voin vaan kuvitella, miltä näyttää sortsit jalassa tuolissa istuskellut ; )

  1. Sari: Minusta ne ovat mukavat enkä ole viiruilua ruokatuoleissa istuessani huomannut. Ne tuntuvat takapuolen alla hyvin normaaleilta, vähän kuin puisessa tuolissa istuisi. Itse teen työt nykyisin kotoa käsin ja istun tunteja Hee-tuolilla. Toki asentoa on vaihdettava välillä, nojailtava eteenpäin tai noustava hakemaan papereita / kahvia tms. mutta näihän tulee tehtyä tuolilla kuin tuolilla. Pehmustetta minulla ei ole käytössäni. 🙂

 4. Kevyet valkoiset ritilätuolit sopii kyllä tosi kauniisti tammisen pöydän kanssa. Tosi raikas yhdistelmä! Jäin kyllä kans miettimään pitkää illanviettoa, että puutuuko takamus…? 🙂 Pitäis koeistua tuoli kunnolla jossain.

  1. Blondi: Minun ahterini ei puudu sen enempää kuin puisilla tai muilla kovilla tuoleilla istuessani. 🙂 Ja tuolilla voi istua myös risti-istunnassa (aka jalat sylissä :D), ihan mukava on siihenkin. 🙂

 5. Raikasta ja tyylikästä – kyllä valkoinen on ihana väri, siihen ei koskaan kyllästy, eikä klassiseen designiin!

  1. kotiporstua: Tammen ja valkoisen yhdistelmä on äärettömän kaunista! &hearts; &hearts; valkoinen on aina minulle ykkösväri, tammi taitaneen tulla nyt kakkosena. 😀

 6. Minäkin mietin istumismukavuutta ja sitä kestääkö tuo raskaammatkin ihmiset! 🙂 <br />
  Käytätkö tuota tuolia, kun teet etätöitä? Minäkin etäilen välillä ja toisinaan kaipaisi parempia työtiloja kotiin.

  1. K-K: Kyllä se ainakin sellaisen yli 100kg painoisen riuskan pitkän miehen painoa kestää. 😀 Ja on kuulemma tukevan tuntuinen, nojaillessakin. :)<br />
   <br />
   työt hoidan Hee tuolilla istuen ja olen ihan tyytyväinen. Selkä ei vaivaa ja takapuoli ei ole puuduksissa sen enempää kuin ennenkään työtuolilla istuessani. Ergonomisesti oikea ratkaisuhan tämä ei toimistotyöntekijälle ole, mutta minulle kelvollinen silti. 🙂

 7. Hyvältä näyttää :))<br />
  Visu on aivan upea ilmestys, odottelen siis postausta siitä :)<br />
  Itselläni visu oli myös yksi vaihtoehto poikani työpöydän tuoliksi ja muutamia muitakin vaihtoehtoja oli, mutta päädyin Hay hee- tuoliin, valkoisena tietenkin :)<br />
  En ole kyllä katunut, tuoli vastasi kaikkia odotuksiani ja on erittäin hyvä istua, ei paina pakaroihin ritilät ;D Hihiiii :))

  1. Suvi: Visusta postailen tuossa reilun viikon päästä, se tulee olemaan tytön tuolina pöydän ääressä. On hyvä istua, ihan kuin minusta on myös Hee-tuoli. Molemmat on loistavia valintoja minusta. :)<br />
   <br />
   Hee-tuoli näyttää päällepäin niin epämukavalta että monen on vaikea uskoa sen olevan oikeasti tosi hyvä tuoli. Pakarat voi minullakin hyvin, ei ole ritilät painaneet kuopalle. 😀

 8. Heippa! Oon aika uusi lukija. Löysin sattumalta tämän julkaisun. Uusissa ei ole enää ollut näitä tuoleja? Mistä johtuu että halusit laittaa nämä vaihtoon? Pähkäilen että ottaisinko meille nämä.

  1. Ks: mies muutti viime syksynä omaan kotiin meidän arkirytmien erilaisuuden vuoksi ja annoin hänelle tuolit lainaan. 😊 Mitään vikaa niissä ei ole ja vastaavat tuolit löytyvät baariversiona saarekkeen ympäriltä sekä nojatuoleina parvekkeelta. 😊

 9. Hei! Olen etsinyt nimenomaan ergonomisesti hyviä, mukavia tuoleja istua. Olen testannut kymmeniä erilaisia tuoleja, ja ehdottomasti parhaimpina pidän näitä Hay Heen ruokapöydän tuoleja sekä Artekin 69 -tuoleja. Kaikki tuolit, joissa istuimen etureuna nousee ylöspäin ja istuinosa viettää alaspäin, ovat ergonomisesti huonoja. Työtuolit ovat sitten vielä asia erikseen, mutta hienoa, jos ruokaillessakin voi istua mukavasti! T. Muusikko

  1. Tanja: Olen samaa mieltä kanssasi, Hayn Hee-tuolit sekä Artekin 69 ovat molemmat selälle hyvän tuntuiset, myös Muuton Visu-tuoleissa on hyvä istua (niissä ristiselkä saa aavistuksen paremman tuen kuin Hayn tai Artekin malleissa). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *