Kurkistus parvekkeelle…

Matot ja osa ruukuista on jo odottelemassa parvekeella sisustusurakointiani. 🙂 Myös Clas Ohlsonin puutarhaspotit saapuivat, mutta harmaat koristekivet saan vasta ensi viikolla, joten niiden virittely menee ensi viikolle. 🙂 TĂ€ssĂ€ kuitenkin muutama kuva parvekkeelta pitkĂ€stĂ€ aikaa…

iIMG_4684.jpg

iIMG_4680.jpg

iIMG_4677.jpg

IMG_4676.jpg

iIMG_4689.jpg

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

10 kommenttia “Kurkistus parvekkeelle…

 1. Aikasta ihanan nĂ€köstĂ€! 🙂 VĂ€hĂ€n tuli lumi mieleen (hih), mutta eiköhĂ€n se siitĂ€ kun kokonaisuus on valmis!

  1. Irina: Lumivalkoiselt kyllĂ€ nyt nĂ€yttÀÀ, kun harmaat kivet, spotit ja kasvit puuttuvat. 😀 Lumimaa, hihii. 😀

 2. Onko matto tosiaan Plastexin valmistama, kuten tÀssÀ ja edellisessÀ parvekepostauksessa kerroit? Katsoin samaa (?) mattoa Stockmannilta, mutta se oli Saltex Coral. Onko Saltex Plastexin brÀndi vai onko Stockmannilla myös Plastexin mattoja?

  1. Sini: Apua, Saltex on tietysti oikea. 😀 MitĂ€hĂ€n ihmettĂ€ mie oikein ajattelin ton Plastexin kanssa ja mistĂ€ sain sen pÀÀhĂ€ni. 😀 Hihii. Kuvateksti on nyt korjattu ja kyseessĂ€ siis SALTEX CORAL matto. 😀 Kiitos kun jĂ€tit kommentin, en olisi muuten itse edes tajunnut tuota virhettĂ€ni. &hearts;

  1. kys: Lasken parvekkeen ja tytön huoneen vasta kun ne on kunnossa. TÀstÀ mainitsinkin viime tavarahaastepostauksen yhteydessÀ. Minun on turha nyt laskea, koska lopullinen tavaramÀÀrÀ kuitenkin muuttuu String-hyllystön ja kukkahommeleiden vuoksi. :)<br />
   <br />
   Parvekkeella on tavaraa just tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ 8kpl. Lopullinen lukumÀÀrĂ€ tulee olemaan lĂ€hempĂ€nĂ€ 20. 🙂

 3. Ihana blogi… todella kaunista! Olen itsekin etsinyt samankaltaista valkoista, kantikasta parvekeruukkua jo pitkÀÀn, mutta heikoin tuloksin. MistĂ€ sinĂ€ olet omasi hankkinut?

  1. Ansku: Pahoittelen myöhÀssÀ tulevaa vastaustani. &hearts;<br />
   <br />
   Kantikas ruukku on Lechuzan mallistoa ja löysin sen Stockmannilta. Myös Orthexilla on hieman samannĂ€köisiĂ€ kantikkaita ruukkuja, niitĂ€ katselin juuri viime viikolla Prismassa. 🙂

 4. Hei! HyvÀnnÀköinen parveke! Oletko laittanut Saltex Coral sisustusnurmimaton suoraan betonilattialle vai onko teillÀ esim puulaatta parvekkeen lattiassa? Ajattelin lÀhinna nurmimaton lÀmmöneristyskykyÀ, Suunnittelin ensin laittavani UMP komposiittilaatan betonille, mutta kun nÀin tuon maton..pÀrjÀisiköhÀn sillÀ pelkÀstÀÀn?

  1. Tuula: Kiitokset! :)<br />
   <br />
   Minulla on maton alla puuritilĂ€t, joten se ei ole kosketuksissa suoraan betoniin. Matto on paksupohjainen, joten uskon ettĂ€ se eristĂ€isi kylmyyttĂ€ ainakin jonkin verran ja itse voisin laittaa oikein hyvin tuon pelkĂ€n matonkin betonilattialle. Minulla kulkee lattiaspottien johdot puuritilöiden alta, joten siksi jouduin jĂ€ttĂ€mÀÀn ritilĂ€t maton alle. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *