Aakkoset auringonsäteissä!

Tulostin A4-kokoiseen kehykseen aakkosprintin ja somistelin olohuoneessa olevan String-hyllyn aakkosteemaan sopivasti tytön synttärilahjamukeilla. Mukit laitoin kuvien ottamisen jälkeen takaisin laatikoihinsa ja piiloon, mutta onneksi voin kuvien kautta ihastella tätä mustavalkoista tyylikkyyttä. 🙂 

iIMG_4703.jpg

iIMG_4709.jpg

Aurinko paistaa tänään todella kirkkaasti ikkunoista sisään ja se ylettää keittiön puolelta olohuoneeseen perimmäiseen nurkkaan asti. Vihreä kasvi nauttii olostaan ja se tulee kauniisti esille värittömästä ympäristöstä, tälläistä tunnelmaa tavoittelen myös parvekkeelle sillä erotuksella että musta on tummanharmaata. 🙂 

iIMG_4712.jpg

iIMG_4714.jpg

iIMG_4699.jpg

Auringonpaisteista lauantaita kaikille! <3

4 kommenttia “Aakkoset auringonsäteissä!

  1. Voi vitsi miten hyvältä näyttää… Ostin itse kummitytölleni joka aloittaa syksyllä koulun juuri nuo samat a,b,c kupit, ne on niin ihania ;)<br />
    <br />
    Voitko olla niin ihana, että laitat linkin pdf-tiedostona jotta voisin hälle vielä antaa moisen taulun lahjaksi. Tiedän että hän ihastuisi totaalisesti. Itse yritin väsätä, mutta en onnistunut 🙁 varmaan vika tekijässä eikä koneessa :0)<br />
    <br />
    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *