Siivouksen helmet!

Olen äärimmäisen innoissani uusista Musta5101 -siivoustuotteistani ja odotan jo kovasti ensi tiistain siivouspäivää ja uusien siivousvälineiden käyttöönottoa. 🙂 Tuotteiden ulkonäkö on niin ihana, että raaskinkohan näitä edes käyttää??? 😀

iIMG_4724.jpg

iIMG_4727.jpg

IMG4741.jpg

iIMG_4738.jpg

iIMG_4734.jpg

MUSTA5101KOLLAASIKUVAKE47782.jpg

iIMG_4750.jpg

Mustaa keittiörättiä tulen käyttämään yleissiivousliinana pölyjen ja pintojen pyyhinnässä, se vaikuttaa ainakin tunnustelun perusteella oikein pätevältä tapaukselta. 🙂 Tiskiharja saa minulta myös kiitosta jo tässä vaiheessa – tiskiharjan harjasosa on todella hyvän tuntuinen, ei liian pehmeä lötkötin muttei myöskään liian kova joka roiskii likavettä ympärilleen tiskatessa. Tiskiainetta kerkesin nuuhkimaan, hyvältä tuoksuu. Sen tehosta postailen teille myöhemmin kunnon rasvanpoistoraportin kera. 🙂

Huomiseen! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

9 kommenttia “Siivouksen helmet!

 1. Hei! Mistä olet nuo ostanut? Äitini rakastaa kaikkea tyylikästä & mustaa joten nämä olisivat kivat äitienpäivälahjaksi 🙂

  1. Pikku hiiri: Ostin ne Stockmannin nettikaupasta, mutta niitä saa myös muualta. Zinotin sivuilla on lista pienemmistä jällenmyyjistä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://zinoti.wordpress.com/musta5101/jalleenmyyjat/&quot; target="_blank">http://zinoti.wordpress.com/musta5101/jalleenmyyjat/</a><br />
   <br />
   Näistä saa tosi kivan ja tyylikkään lahjan, käärii ne vaikka sellofaaniin ja sulkee pussukan mustalla lahjanauhalla. Muutama sisustuskauppa myy valmiita lahjasettejä, joissa koko setti. 🙂

  2. Kiitos! Täytyypä tilata noudolla Stockalle niin ei mene postareita ellei niitä sitten myydä myös liikkeessä? Oletko testannut Laura Ashlyn Glass Cleaneria? Näyttäisi olevan nyt kantistarjouksessa. Jos on hyvää voisin ostaa omaan kotiin 🙂 Meillä on paljon lasipintoja!

   1. S: Malttamaton kun olen, tein äsken käsitiskaamisen uusilla vehkeilläni. Harjasta lähti pari karvaa irti, liina ei nukannut yhtään. Harja on aika hyvän tuntuinen, puhdasta tuli eikä takuulla naarmuta herkkiä lasipintoja. Sinin napakkaan tiskiharjaan tottuneena painoin vaistomaisesti uutta harjaa aika kovasti astiaan hangatessani. Vähempikin riittää ja se on minusta pelkkää plussaa. Eipä kasva haba enää tiskatessa. 😀

  3. Pikku hiiri: Myymälästäkin pitäisi saada mutta hyllyt ovat olleet aina tyhjiä kun olen niitä käynyt etsimässä. Siksi tilasin omani nettikaupasta eikä tarvinnut tyhjin käsin tulla kotio. :)<br />
   <br />
   Ashleyn lasinpesuneste on ihanan tuoksuinen ja minulla on sitä parhaillaan käyttösäni. Neljäs pullo jo menossa, loistava aine on. 🙂 Pyyhin sillä myös muita pintoja, ihan yleispyyhinnässäkin se on loisto tökötti. 🙂

  1. satu: niin on. 🙂 Eihän näitä raaski edes ottaa käyttöön, kun näyttävät niin kivalta. 😀 Tiistain siivouspäivää odotellessani… 🙂

 2. Itselläni tuon tiskiharjan harjakset menivät lyttyyn todella lyhyessä ajassa, vaikka harja onkin tiskikoneen ansiosta kovin vähäisellä käytöllä. Johtuukohan harjasten liiallisesta pehmeydestä…Rätistä taas irtoaa mustaa nukkaa, ei helpottunut edes pesun myötä. Kauniita ja sisustukseen sopivia toki ovat, mutta eivät kestä käytössä. 🙁

  1. Mä vaan: Voi harmin paikka. :/ Meillä tiskiharjaa käytetään lähinnä pannun pesuun ja satunnaisesti johonkin muuhun. Tiskiharja pysyy vähäisen käytön vuoksi kunnossa tosi pitkään. Toivottavasti mustaa nukkaa ei irtoaisi rätistä, ainakaan kuivana siitä ei irronnut mitään kun karheaa ruokapöydän pintaa sillä kokeilin pyyhkiä. *peukut pystyssä*. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *