Kolmekymppisen Converset

Päätin uhmata sadesäätä ja tepastella uusilla valkoisilla Converseillani työtapaamiseen. Matkalla ei onneksi montaa lätäkköä ollut ja ne harvat mitkä vastaan tulivat, kiersin visusti kaukaa. 🙂 Yleensä välttelen kangaskenkien ostamista, koska niiden puhdistaminen ja siistinä pitäminen on työläämpää kuin nahkakenkien. Voi olla että saan myöhemmin harmaita haivenia katupölyn likaamista Converseistani, mutta ehkä se on kaiken arvoista. 🙂

IMG_5297.jpg

iIMG_5305.jpg

Kokovalkoista Converse All Star Specialty hi* -uutuusmallia löytyy mm. Booztin valikoimasta. Tennarit vastaavat malliltaan varrellista perus-Conversea, erotuksena kuitenkin kokovalkoinen pohja ja valkoinen kumista valmistettu Converse-logo. Tennareista voidaan olla montaa mieltä, mutta minusta ne sopivat erinomaisesti myös 30+ vuotiaiden jalkaan. 🙂 Itse tykkään erityisesti näistä yksivärisistä perusmalleista, paljetti-, niitti-, tai pääkallotennarit jätän mieluusti muodikkaammille tennaristeille. 😀 

iIMG_5299.jpg

conversecollage7758994.jpg

CASUALCLASSICS664782.jpg

Valkoiset tennarit, tummansiniset farkut, valkoinen paita, kiva huivi ja klassinen trenssi on yksi kevät- ja syyskauden vakkari asuyhdistelmistäni. Sporttisempaan menoon vaihdan trenssin tilalle mustan Parajumpersin ulkoilutakin. Kesällä tennarit vaihtuvat ballerinoihin ja takki jää kotiin. 🙂 

iIMG_5279.jpg

iIMG_5277.jpg

Lyhyestä virsi kaunis – Converse on yhtäkuin kenkärakkaus! 🙂

Illalla olohuone muuttuu taas Euroviisujen kisakatsomoksi, kun toinen semifinaali käynnistyy klo 22.00. Suomen Softengine kilpailee finaalipaikasta ja saa nähdä irtoaako meille jatkopaikkaa viikonlopun finaaliin. Pitäkäähän tekin pojille peukut pystyssä. 🙂 Kivaa päivää kaikille!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

34 kommenttia “Kolmekymppisen Converset

 1. Vinkki: kenkäkaupassa neuvottiin käsittelemään tennarit heti suojasuihkeella. Olin luullut, että se sopii vain nahalle, mutta pakkauksen kyljessä tosiaan luki, että voi käyttää myös tekstiileihin.

  1. Ella: Olen kerran kokeillut suojasuihketta kangaskenkiin, mutten huomannut mitään eroa käsittelemättömiin popotteihin. 🙂 Ei siitä haittaakaan ole, joten taidanpas heti suunnata suihkimaan suojat uusiin kenkiini. 🙂

 2. Ihanat! Minä pesen valkoiset tennarit vähän väliä pesukoneessa hieno-ohjelmalla ilman linkousta. Ei varmaan suositeltua kengille, mutta helppoa.

  1. Sanna: Pesukoneessani taitaakin olla kengille tarkoitettu pesuohjelma. Tämä olikin hyvä idea, kiitokset. 🙂

 3. Minulla, yli nelikymppisellä on useammatkin Conssit. Mä tosin oon tykästynyt matalavartisiin tossuihin. Musta ne näyttää parhaalta käärittyjen lahkeiden kanssa 🙂

  1. Mea: Conssut on fool! 🙂 matalavartiset minullakin on ollut aktiivisessa käytössä, mutta nyt on hienot varsiversiotkin. 🙂

 4. Aika tyylikäs asukokonaisuus. Voi vaikkapa piristää vielä värikkäällä huivilla 🙂 Tykkään.

  1. Marja Helena: Kiitokset. 🙂 Punainen huivi voisi olla aika hieno tummansinisen, valkoisen ja beigen parina. 🙂

  1. Minä: Vielä kun se kevätkin tulisi niin pääsisin kunnolla menemään uusilla tennareillani. 🙂 Pöksyt on zarasta, ostettu vuosia sitten.

 5. Mä oon 30 ja mulla on kahdet converset, valkoiset ja harmaat. Apua, pitäiskö alkaa kärsimään ikäkriisistä ;D

  1. Sofie: Pöh me mitään ikäkriisiä oteta, hihii. 😀 Conssut jalkaan vaan ja menoks. 🙂 <br />
   <br />
   Minulta on useasti kysytty että onko minusta tosiaan ok käyttää nuorison kenkiä tässä iässä ja siksi tuo välihuomautus postauksessa. 😀 En olisi aikaisemmin ajatellutkaan asiaa, enkä kyllä koe vieläkään että voisin olla liian vanha tennareihin edes viisikymppisenä. 😀

 6. Ja kuule, kyllä kohta nelikymppisetkin voi käyttää Converseja 😉 <br />
  Ei jaksa enää jännittää Suomen puolesta. Ainahan sitä ollaan ennakkosuosikkeja ja kuinkas käykään 😀

  1. Rita: Niin käyttää ja tunnen yhden kuusikymppisenkin jolla mustat conssut. 😀 Minäkin meinaan kuljeksia &quot;nuorison kengissä&quot; eläkeiässä, ehkä silloin kiskaisen jalkaani ne hienot uuden malliston pääkallotennarit, jotka nyt ovat minulle hieman &quot;liikaa&quot;. 😀

 7. Conssit ei kuulu meikäläisen suosikkeihin, mutta eipä ne tossut ikää katso. Tosi kiva asukokonaisuus! 🙂

  1. Blondi: Tossut ei onneksi ikää katso, vaikka en niitä rohkeimpia koristeltuja malleja omaan jalkaani laittaisikaan. 😀 Onko sinulla jokin muu tennarisuosikki esim adidas tai nike, vai onko ne nounou? 🙂

  2. Ei todellakaan ole tennarit nounou, conssit ei vaan ulkonäkönsä puolesta iske. En pidä siitä paksusta pohjasta ja kärjen puolipyöreästä kumilätkästä:) Mä kulkisin tennareissa 24/7, jos ei työpukeutuminen vaatisi jotain siistimpää:) Ehkä niket on kyllä sellaiset mitä eniten on ollut. Ostin Nykistä Guessin ruskeat kangastennarit, joissa on sivuissa kultaiset &quot;korut&quot; ja ai että… mä voisin vaikka nukkua ne jalassa! 🙂 Kengät näkyy esim. tässä postauksessa: <a rel="external nofollow" href="http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/03/nykin-ostoksia-osa-i&quot; target="_blank">http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/03/nykin-ostoksia-osa-i</a&gt;

 8. Oih, nuo ovat niiiin ihanat! Minäkin ostin kuukausi sitten elämäni ensimmäiset Converset. Harkistin kauan mustien ja valkoisten välillä, mutta päädyin mustiin koska kesän festarikengiksi ne hankin 😀 <br />
  <br />
  Heitin sinua arkihaasteella: <a rel="external nofollow" href="http://syhina.blogspot.fi/2014/05/45-torstai.html&quot; target="_blank">http://syhina.blogspot.fi/2014/05/45-torstai.html</a><br />
  Jos et ole vielä tätä saanut tai tähän totaalisesti kyllästynyt niin kerro blogissasi arjestasi viitenä päivänä ja haasta joka kuvalla joku mukaan. Tämä haaste on jo kiertänyt pitkään blogeissa ja muualla somessa, joten osallistumisen voi ihan hyvällä omalla tunnolla myös skipata.

  1. Syhi: festareilla mustat onkin paaaaljon paremmat, valkoiset on karmeassa kunnossa tosi nopeasti. :)<br />
   <br />
   Kiitokset haasteesta, olen ehtinut tuon jo tekemään mutta voisin ehkä soveltaa siihen uudenlaisia sääntöjä ja keksiä jatkoa aikasemmalle arkikuvahaasteelle. 🙂

 9. Voi…omistaisimpa edes yhdet… Mutta tuo rahatilanne ei ole yhtään sellanen että voisi edes kuvitella ostaa Converseja, edes tyttärelle =( Oon koittanu ettiä kirppareilta edes käytettyjä… =)

  1. Köyhä: En tiedä minkä ikäinen tyttäresi on, mutta oma neljän vanha neitini käyttää H&amp;M:n conssun näköisiä tennareita. 🙂 Converseissa on hieman leveämpi lesti ja painavampi pohja kuin henkkamaukassa, joten halvemmat on omalle tytölleni paremmat eikä yhtään harmita kulkea halpiksissa. :)<br />
   <br />
   Jos tyttösi on murkku tai teini-ikäinen on merkillä varmasti merkitystä enempi. Huutonetistä olen pariin otteeseen löytänyt hyväkuntoisia käytettyjä converseja 15-30 eurolla. Käytetyissä tietysti on aina hankala löytää kokoja, jos värien suhteen on erityistoiveita, valkoiset vuorostaan usein näyttää nuhjaantuneilta värinsä takia vaikka pohja olisikin hyvässä kunnossa. Kannattaa laittaa huutonettiin hakuvahdiksi converse niin saat sähköpostia aina kun uusia kohteita tulee myyntiin, näin sinun ei tarvitse selailla koko kenkävalikoimaa, eikä myöskään mene löytö sivusuun jos sellainen sattuu kohdalle tulemaan. 🙂

 10. Conssimuija täälläkin ja ikää 38 🙂 Valkoiset ja mustat on ja täksi kesäksi ostin lempijoukkueen kunniaksi matalat vihreät ja olen niihin niiiiiin lovena 🙂

  1. Marjo: oijoi, vihreät!!! &hearts; &hearts; se on minun uusin lempparini ja katselin yksiä vihreitä conssuja sillä silmällä. Ne on hienot! &hearts; &hearts;

 11. Sinun innoittamana päätin hankkia samat converset, mutta huh mikä rumba tuli oikean koon kanssa.Tilasin heti kättelyssä numeroa pienemmän koon, mutta eihän se riittänyt.Nyt tilauksessa vielä vähän pienemmät, joten katsotaan tärppääkö nyt 🙂

 12. Sattuipas hauskasti, juuri tiistaina postailin vähän samasta aiheesta. 😀 Itse olen sitkeästi Superstarien käyttäjä, ollut ihan lapsesta asti. Converseja ei itselläni ole koskaan ollut, mutta esikoiselle ostettiin ensimmäinen pari tänä keväänä ja en tiedä mikä niiden kanssa on, kun eivät oikein tahtoisi löytää jalkaan? Ehkä palaamme hänelläkin Superstarien pariin. Mutta täytyy sanoa, että nuo sinun kokovalkoisesi ovat kyllä ehdottomasti kauneimmat Converset mitkä ovat tuleet vastaan! 🙂 Valkoinen väri on tietysti aina arka, mutta niin kaunis ja eipä sitä tarvitse aikuisena olla joka ojanpenkkaa kiertämässä. 😉 Ja aikuisillakin, ikään katsomatta, on ehdottomasti oikeus vapaa-ajan kenkiin. Olivat ne sitten mitä mallia tahansa. :)<br />
  Mukavaa viikonloppua sinulle! 🙂

  1. Jessica: MInä olen kanssa entinen Superstarilainen. 🙂 Lempparini olivat valkoiset vaaleansiniraitaiset ja -nauhaiset tennarit. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kokonaan valkoinen converse on minusta tyylikkäin conssumalli, farkkujen ja valkoisen topin kanssa ihanan näköinen yhdistelmä. &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa viikkoa! &hearts;

 13. Hei! Mulla itselläni on valkoiset matalavartiset converset, aina tennarikauden jälkeen ruukaan laittaa niihin Klorinia ja pesukoneeseen, tulee ihan niinkuin uudet!

  1. Helen: Taidan syksymmällä kokeilla ensiksi hieman miedompaa valkaisevaa Vanishiä ja kumikärkeen Universal Stonea, mutta jos ei lähde liat irti niin kloritea siinä vaiheessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *