DIY – pehmomaskotit

Eilisessä postauksessani vilahti valkoinen virkattu virtahepo, josta sain useita yhteydenottoja. Kyseinen virkattu virtahepo on siskoni hyppysistä syntynyt Amigurumi-maskotti, ohje siihen on löytynyt Mia Bengtssonin Amigurumi-maskottikirjasta. 🙂 

IMG_53500.jpg

IMG_53555.jpg

IMG_53822.jpg

Tämä kyseinen violettikantinen opus on Mia Bengtssonin kolmas Amigurumi -maskottikirjasarjan osa. Kirjassa on useita ohjeita erilaisten hahmojen tekemiseen, Timmyn ja Heppon lisäksi löytyy leijonaa, laamaa, siiliä, minipandaa… Ohjeet ovat helposti ymmärrettävissä ja aloittelijakin uskaltaa niiden avulla tarttua virkkuukoukkuun ja lankaan. 🙂 Itse olen virkkaamisen suhteen aika tumpelo, mutta kirjan ja siskoni innostamana ajattelin yrittää leijonan tekoa kesälomani aikana. 🙂 

IMG_5359.jpg

IMG_5379.jpg

IMG_5371.jpg

IMG_5362.jpg

En huomannut kysyä mitä lankaa ja kuinka paksua virkkuukoukkua siskoni näihin tytön maskotteihin käytti. Villi veikkaukseni on, että ne on valittu ohjesuosituksen mukaan: koukku 3,5-4,5, langan tiheyssuositus 5,5. Täytteenä sisko käytti kangaskaupasta ostettua täytevanua. Sen menekistä minulla ei ole aavistustakaan. 😀 

IMG_5387.jpg

Tyttö oli tehnyt minulle äitienpäivälahjaksi kaula- ja rannekorun isoista puuhelmistä. <3 <3 Tämä oli ehdottoman mahdottoman hienoin äitienpäiväni! <3 <3

Rauhaisaa sunnuntaita kaikille ja huomiseen! <3

2 kommenttia “DIY – pehmomaskotit

    1. Kirpparikeiju: Ehdottomasti testaat. 🙂 Minulla on jo koukku ja lanka odottamassa että kesäkuussa pääsen aloittamaan oman ötukseni. 😀 Kyllähän nyt yksi kummallinen Timmy tarttee jokaisella olla. &hearts; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *