Väriä ja iloa elämään!

Tein jotakin extremeä ja ostin itselleni farkkujen sijaan värikkäät pöksylit tuossa reilu viikko takaperin. 😀 Ehkä se on tämä aurinkoinen kevät, joka tuolla sydämessä innosti minut tähän erittäin epänormaaliin vaatevalintaan, mutta vitsit että tykkäänkin näistä iloisen keltaisista housuistani. 😀

IMG_5537.jpg

iIMG_5531.jpg

zarabasicpantsyellow.jpg

Kävin Zarassa sovittelemassa farkkuja ja sovituskoppijonossa odotellessani huomasin nämä täydellisen sitruunankeltaiset housut. Nappasin ne hetken mielijohteesta mukaan sovitukseen ja se oli menoa sitten se. 🙂 Farkut jäivät kauppaan ja keltaiset pöksöttimet kannoin tyytyväisena ja iloisena rapisevassa paperipussissa kotio. 🙂 Housuihin kuuluu mukaan konjakinruskea mokkainen vyö, mutta minusta housut näyttävät paremmalta ilman vyötä rennosti lantiolla roikkuen. Porkkanalahkeisten herrainhousujen rakkauteni ei näemmä laannu koskaan… Korkkareiden kanssa tämän malliset housut ovat parhaimmillaan, vaikkakin itse suosin enemmän ballerinoja nilkkavammaisuuteni vuoksi.

iIMG_5532.jpg

yellow%20pants.jpg

iIMG_5535.jpg

Olen ehtinyt käyttämään housujani jo neljästi, asuyhdistelmänä on ollut niin perustoppia kuin läpikuultavaa puseroakin. Molemmat lookit on minusta kivoja – toinen on nuorekkampi ja rennompi, toinen formaalimpi. Keltainen näyttää poikkeuksellisen herkulliselta ruskettuneella iholla ja uskon että nämä housut tulevat olemaan kesälempparini. Oikean asupostauksen toteutan heti, kun saan kuvausapurin jeesimään. 🙂

iIMG_5533.jpg

Iloista menoa ja värikästä elämää (valkoiseen yhdistettynä tietenkin!) 😀

12 kommenttia “Väriä ja iloa elämään!

 1. Henkareista, ovatko ne Hayn henkarit? Jos ovat niin mistä olet ne ostanut? Olen yrittänyt etsiä valkoisia Hayn henkareita, mutta niitä ei tunnu enää mistään löytyvän…

  1. S: Ovat Hayn Wire-henkareita. Valkoista väriä ei ilmeisesti enää valmisteta koska sitä ei saa mistään. Minulla on kaksi pakettia, joista toisen ostin Finnish Design Shopista ja toisen Seita Shopista. Erikseen siksi, koska kummassakaan paikassa ei ollut enempää jäljellä kuin yksi pakkaus. Toivottavasti näitä saisi vielä jostakin, lisäerän valmistus olisi täydellistä. Itse tarvitsisin viisi henkaria lisää ja jos ei näitä syksyyn mennessä ilmaannu niin ostan Nomess Copenhagenin samanlaiset hopeiset ja spraymaalaan ne valkoiseksi. 🙂

  1. Kati: Minä kyselin keväällä FDS:llä voisivatko tilata niitä minulle ja sain vastauksen ettei valmistajalta niitä enää saa. Loistava juttu jos kuitenkin onnistuu, taidanpas alkaakin selvittelemään saisinko minäkin ostettua heiltä suoraan yhden nipun valkoisia henkareita. 🙂 Kiitos! ♥ ♥

 2. Millainen vamma sinulla on, kun et voi pitää korkkareita? 🙁 Korkeat 10-12cm korot ovat parhautta!

  1. tyyris tyllerö: Minulla löysät nivelet ja varsinkin nilkoissa sen huomaa. Nilkka on niin lörppö että se vinksahtaa helposti vaikka kuinka varovasti köpyttelisin menemään. Lisäksi korkkarikävely saa jalat särkemään uskomattoman paljon eikä särkylääkekään auta siihen kunnolla. Siksi välttelen korkkareita ja tyydyn talustamaan ballerinoillani. 😀

 3. Kivanmalliset housut! Sinä et ole sitten vielä hurahtanut raitoihin? Kuten tossa kuvassa, noiden housujen kanssa sopisi raitapaita aika makeasti. Mä en tarviskaan melkein mitään muita paitoja kuin raitapaitoja. Niitä on kasaantunut aika lailla ja aina vaan lisää hankin 😀 <br />
  <br />
  Eikö muuten ole valkoisena niitä Nomessin hengareita? Hullareilta ostin mustia ja kuparisia. Olihan siellä niitä hopeisia, mutta nyt kun aloin miettiin, että eikö ollutkaan valkoisia.

  1. Rita: Kuvioista raita on kyllä suosikkini, mutta vaatteissa en tällä hetkellä ainakaan ole intoutunut raidoista. 🙂 Mustavalkoinen raitakuosi toimii aina ja mikä ettei sellaista joskus vielä minunkin päälläni nähtäisi. :)<br />
   <br />
   Nomessia ei ole valkoisena lainkaan, väreissä sitä löytyy ja mustana, hopeisena sekä kuparisena. Metallihohtovalkoinen olisi kyllä tosi hieno, sellainen hieman helmiäinen. &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Moi!<br />
  <br />
  Ihana tuo sinun vaatevarastosi! Piristävä ja kesäinen väriläiskä nämä housut todella ovat. Odottelen innolla kuvia housuista yhdistettyinä eri tavoin.<br />
  Kiitos inspiroivasta blogistasi!

  1. Kirsi: Kiitokset itsellesi kivasta kommentista!&hearts; &hearts; Asukuvia on tulossa kun saan kuvausapua. 😀 Olen tosi huono kameran edessä ja mieluiten olisin aina kameran takana jos saan valita. teitä varten olen kuitenkin pyytänyt apua ja aion toimia mannekiininä vaikka en siitä niin tykkääkään. 😀

 5. Ihanat!! Ostin myös juuri keltaiset housut Massimolta, niin pirteät!<br />
  <br />
  Terkuin, uusin Casalainen 🙂

  1. Elina: Ihana Elina! &hearts; &hearts; Lämpimästi tervetuloa naapuriin! &hearts; Keltaisessa on jotakin taikaa, ja varsinkin mustaan ja /tai valkoiseen yhdistettynä keltaiset pökät näyttävät upealta. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *