Cable Twister – johdot ojoon! :)

Löysin ihan mielettömän tuotteen, jolla saa sähköjohdot kulkemaan siististi. 🙂 Minun ongelmakohtani on ollut makuuhuoneessa olevan pöytävalaisimen johto, joka on rumasti kerällä pöydänjalan ympärillä. Se myös pölyyntyy pahasti ja viikottain saan poimia nyrkin kokoisen pölykasan sen päältä. Nyt ongelma on kuitenkin korjattu, kiitos Cable Twisterin. 🙂

IMG_5543.jpg

IMG_55444.jpg

TWISTERJOHDOTUS888668.jpg

IMG_5548-001.jpg

IMG_5547.jpg

Laitoin lampunjohdon kulkemaan Hay Tray -pöydän kehikkoa pitkin ja syötin loput johdot sängynpäädyn taakse jemmaan. Näin sain johdon laskeutumaan nätisti alemmas ja jalkalistaa mukaillen johdettua sen kohti töpseliä. 🙂 Nyt ei johto enää kuljeksi valtoimenaan, eikä aiheuta esteettistä näköhaittaa sohvalta makuuhuoneeseen päin katsellessa. 🙂

IMG_5542.jpg

Cable Twisterini löysin Stockmannilta (TÄÄLTÄ!*) ja sitä on saatavana mustan ja valkoisen värin lisäksi myös esim oranssina, sinisenä ja pinkkinä. 🙂 Kolmen twisteripötkylän paketista jäi yksi “spagetti” yli ja sen aion hyödyntää televisioon kiinnitettyjen johtojen niputtamiseen, jotta saan ne kulkemaan hieman siistimmin tv-jalustan takaa. 🙂

Nyt suuntaan parvekkeelle nautiskelemaan upeasta auringonlaskusta ja syömään iltapalaa. 🙂 Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin, joka on merkitty *-merkillä)

8 kommenttia “Cable Twister – johdot ojoon! :)

  1. White90: Tuo oli kyllä pelastus makkariin. 🙂 Sain niin nätisti jemmattua lampunjohdon eikä tartte enää katsella sitä kamalaa johtokerää. 🙂 Telkkarin johtoihin virittelin sen ylimääräisen spagetin eilen ja siistiytyi tosi paljon tuo television jalustan kohtakin. 🙂

 1. Meillä on muutama sellainen pesupallon kokoinen pehmeä pallo, jonka sisälle survotaan ylimääräinen johto. Se on kätevä ja kivan näköinen. En nyt muista valmistajaa, mutta jossain messuilla oon nähnyt noita usein myynnissä.

  1. Johanna: Pyöreitä palloja en ole itse nähnyt, mutta Stockmannilla oli myös joustavia Cable Kiss -nimisiä pyörylöitä… Voisiko olla niitä ehkä? Ja sitten on sellainen kovemmasta muovista tehty donitsin mallinen juttu jonka sisään voi kierittää lattioilla seikkailevat johdot nätisti. 🙂 Tosi huonosti löytyy mitään googlen kautta, tuossa minun Cable Twisterissäkään ei ole mitään varsinaista merkkiä, jolla löytyisi edes nettisivuja. Ihania ovat, arjen pelastuksia. 🙂

 2. Hei!<br />
  Postaustoivomus: Kerro siitä ihanasta imuristasi kaikki mahdollinen! Ergorapidoni hajosi, uusi imuri on mietinnässä. Olen pienessä, selkeässä asunnossa asuva.<br />
  Hintataso? Hyödyt? Käyttömahdollisuudet? :)<br />
  <br />
  Kiitos!

  1. Nati: Olen postannut imurista kahdesti, alla linkit postauksiini:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/01/dyson-city-huippuimuri&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/01/dyson-city-huippuimuri</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/02/dyson-dc26-mini-imuri&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/02/dyson-dc26-mini-imuri</a><br />
   <br />
   Postauksien kommenttiboksit kannattaa lukea myös, siellä on lisää käyttökokemuksia. :)<br />
   <br />
   Hintataso on imurille ihan ok, ei halvinta muttei minusta överikallistakaan. Itse olen ollut omaan imuriini äärettömän tyytyväinen enkä vaihda sitä toiseen mistään hinnasta (paitsi jos se hajoaa, mutta tilalle tulee silti Dyson ja mieluiten samainen minimalli jos sitä vain saa siinä vaiheessa). :)<br />
   <br />
   Hyötynä pieni koko ja se että imuria voi kanniskella. Sillä itse imureeraan pölyt myös seinähyllyiltä sekä lamppujen päältä, siivoaminen on nopeampaa. 🙂 Lattiasuulake on sen verran litteä että se mahtuu meidän sängyn ja sohvan alle. Niihin ei tavallisilla suuttimilla ole mitään asiaa. 🙂

 3. Kätevää ja somaa!<br />
  <br />
  Tässä jonkin aikaa pohtinut ja kuvia tutkaillut. Mihin olet sijottanut jääkaapin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *